Mamici de mai-iunie (83)
Raspunsuri - Pagina 5
virgi spune:
Carmina- eu abia m-am trezit...e 9:22 A.M.....
Claudia e pe pozitii...o asteptam si pe Diana de la dus![]()
Roxana Claudia spune:
Virgi cred ca o sa ne descurcam singurele fara nici o problema!! L a mine atat mama (cu care ma inteleg super) cat si soacra (
) stau cam la 15 minute de mers pe jos...dar nu vreau sa apelez la niciuna ( sa nu fac discriminare). Bine...poate doar la mama
.
Dar sunt ferm convinsa ca indata ce vom avea in brate tancii mici vom sti ce, cum si cand sa facem ce trebuie. Eu una sunt breaza de nu se poate...![]()
Roxana
36sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
virgi spune:
Da, Claudia, asa spun si eu....abia aseara ne-am apucat sa citim prospectul de la biberoane..si am contatat ca nu am cumparat bine...am cumparat biberoane nr. 4....si trebuia sa cumparam 0....mergem maine sa cumparam altele
. Eu personal ma simt total nepregatita, sotul meu s-a pregatit..spune el..." si-a luat concediu incepand de luni"...el s-a pregatit![]()
virgi spune:
Koreenii nu alapteaza...ei baga numai la biberon....( lapte praf ), asa ca nicio sansa sa primesc vreun sfat de la clinica....dar sunt full de terorie.....am citit tot ce s-a putut....si nu stiu de ce..dar am senzatia..ca n-o sa rezolv nimic...ca la mine e din familie...mama mea n-a putut sa ma alapteze....si nici bunica pe mama..si tot asa.....dar eu ma voi chinui, asa am invatat de la Ina...sa insist.
Diana79 spune:
Fetelor am revenit. Suntem curate acum
. La mine vine mami si pt faptul ca al meu sotz are un job nou si lucreaza de la 1.30 si ajunge la 12.00 noaptea acasa. Nici un liber nu-si poate lua si pe de-asupra are doar luni si marti off deci in weekeend lucreaza.
Si mami a mea poate s avine e innebunita e si tanara are 47 de ani....am mamica tanara nu???
. Dar chiar azi vorbeam cu ea si i-am spus ca vreau sa ma implic in tot ceea ce prtiveste bebelina mea. Nu vreau sa se ocupe ea ci doar sa am asiste, si cand sunt obosita sa mai preaia stafeta.
Carmina ce face bebe Mihnea? Nu vrea sa vina???
Roxana sa vedem cand de grabitzi vor fi bebelushi nostri....
Virgi te invidiez vreau si eu in vacantza. Dar poate o sa mergem la anul in toamna prin Cuba sau Mexic cu sigurantza. la inc anului 2007 mergem in Romania cu bebelina, nu prea avem incotr-o. Dar sunt bucuroasa ca o s-o vada si fratele meu si tati care sunt inebunitzi dupa ea de pe acum.
O sa va descurcatzi singure fetelor si fara ajutor sunt sigura. Eu sunt optimista. Trebuie sa facem fatza...
Diana 36+ cu
Nicole Evelyn
Roxana Claudia spune:
Stai linistita Virgi...eu zic ca suntem pregatite. 9 luni in burtica noastra au fost suficiente sa ne pregateasca pentru marea intalnire! Iar daca ceva nu va prinde pe "picior gresit" o sa ne ajute instinctul matern. Oare nu mami stie ce e mai bine pentru puiul ei?
Biberoanele iti vor fi de folos la momentul potrivit. Abia iti mai faci un drum important maine
si le cumperi pe cele bune. Eu am o alta preocupare: sanii. De 1 sapt am inceput sa ma dau cu Garmastan si parca am inceput sa ma obisnuiesc. In primele zile cand faceam masajul cu pricina ma durea si nu suportam. Dar daca nu incep de pe acum imi va fi greu sa-l alaptez pe bebe. Si vad ca majoritatea proapetelor mamici au astfel de probleme
.
Roxana
36sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
carminabulina spune:
Roxana pentru ce e bun Garmastanul asta? Am mai auzit de el dar nu am retinut la ce e bun.
Bebe Mihnea nu vrea sa vina
. Ce e fraier? Acolo nu trebuie sa faca nimik ca are mami grija de tot, pe cand aici afara va trebui sa manance singur, sa respire, sa faca pipi si kaka, deh, munca multa
. Ce ma surprinde pe mine este faptul ca nu am nici un simptom de nastere.
Sa inteleg ca pentru Virgi si Diana este de-abia dimineata??? Si la noi e dimineata dar de dus la nani ![]()
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Diana79 spune:
Sa va zic fetelor. M-am inscris pe internet la NESTLE. Si azi am primit pachet de la ei. Asa iti trimit aici cadouri cupoane etc. Ce credetzi ca am primit? Un rucsac super misto negru termoizolant, super compartimentat cu loc de pus biberonul, are si o chestei din aia de pus bebele cand il schimbi e tare dragutz. asa pe langa asta am mai primit un biberon AVENT, si o cutie de lapte praf de 0-12 luni.
Si toate gratis....incercatzi si la voi nu este? Eu m-am inscris peste tot si la huggies si pampers, imi trimit mereu cate ceva.
Roxana cu sigurantza ca mai stie ce e mai bine pt bebe si eu zic la fel.
Merg in pat dar iau laptop-ul cu mine, ca ma doare spatele de la scaun. Revin
Diana 36+ cu
Nicole Evelyn
Roxana Claudia spune:
Diana ce mamica tanara ai! A mea e doar cu 1 an mai mare. Sa stii ca poate si varsta apropiata de a mea ne-a ajutat sa fim nu numai mama-fiica ci si cele mai bune prietene
! Am inceput sa o inteleg si mai bine de cand sunt insarcinata! Si a fost super cu mine: e atat de deschisa la orice, imi face doar sugestii si nu ma streseaza cu nimic. Mai mult eu pe ea....toata ziulica o sun si ii spun verzi si uscate. SI ea are atat rabdare...![]()
Cat despre vacanta..uau ce destinatii exotice ai ales!!Una si una! Dar avem si noi nevoie de recuperare, nu?? Noi nu ne gandim la o vacanta decat pentru vara viitoare cand il putem lasa pe bebe cu ai nostri. Si ne-am facut deja planuri: vrem in I-le Azore, sa vedem balenele (sa-mi vad suratele
)...Iar al meu sot spune ca va fi prilej de a avea si noi luna de miere...si de a face inca un bebe. Nu-l contrazic!
Roxana
36sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
virgi spune:
Diana- ce mami tanara ai tu!!!!....Cred ca-i super.
IN vacanta as pleca de maine, daca ar fi posibil. Dar sper intr-o luna..sa facem macar una scurta..in japonia...sunt 2 ore cu vaporul de la mine de pe insula. Din decembrie eu n-am mai iesit din korea...
Claudia - crezi ca ajuta acel medicament pentru sani??? eu n-am de unde sa-l cumpar aici...dar il pot comanda de acasa..si-mi ajunge in 2 sapt..la urgenta...
Da, Carminuta, eu si Diana..suntem fresh.....eu abia mi-am baut cafeaua.