bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Pana acum m-am impartit timpul intre papa fetitzei, somnul ei si nepotul meu pe care l-am meditat un pic la lb. romana ca are teza..
Giova, cand i-am dat azi de papa, vedeam o gasca indopata cu porumb..ma strambam de ras si copilul facea niste ochi, credea probabil ca am dilit .
Diana, nu stiu cat are bebele tau, probabil sunt unii mai mofturosi, dar copilul meu e apogeul..si ce-i mai rau ca nu pot sa-i spun nika la mama, ca imediat imi replica: tu n-ai mancat nici atat!, cik (desi pare greu de crezut) mancam 15 ml la o masa..si mai si vomitam din ei...asa ca eu am crescut cu aer.
Bee, cate capete, atatea pareri! Pediatra de circa imi spune ca fontanela e mare, medicul cu EEG-ul la fel. Pediatra de la spital (care doar bebelushi vede), spune ca e ok cu fontanela, ca poate porni de la 4/4 si ea are 1,5/1,5 astfel ca e mai mult ca ok. Tot ea zicea ca oasele capului nu sunt moi, pediatra de circa, ba da, sunt moi. Parca s-au idiotizat toti in cor, asa ceva n-a mai vazut.
Iar cu anemia, daca se regleaza asta (cik vreo 5 luni dureaza pana isi refac rezervele), poate si incepe sa pape mai bine, cine poate sti?
Cata, ai intrat in randul lumii cu CM-ul . Eu atata m-am stresat ca nu-mi vine, desi sotzul tot ma asigura ca n-am cum sa raman , iar cand am vazut ce curge, imi parea rau pt graba mea..
Ioana, si eu am crezut ca are febra azi Diana, dar era doar putin incalzita. Eu zic sa duci copilul la spital sau sa-i bagi supozitoare cum au zis si fetele si o baie cu cateva grade mai putin ca temp. Asta daca mai face. Daca are acum 37,3 stai linistita, e stare subfebrila. Dar e racit sau de la ce a facut febra? Si poate da in convulsii doar de la 39 in sus, nu cred ca e cazul la voi. Mai stiam de la pediatra, ca atunci cand are febra mare, poti sa-i dai cateva pic. de fenobarbital (ce au primit in spital pt icter), ca sa eviti convulsiile, o prietena nu a ascultat de sfatul asta si i-a intrat copilul in convulsii, nu pot sa-ti descriu prin ce a trecut. lui Razvanel si sa se faca bine!
Ralu, ce-ti mai face micutza? Cum se mai simte si cam cand iesiti din spital? Mai posteaza si tu, ca tare as vrea sa stiu cum o mai duceti. micutzei si sa scape odata de branula aia si de spital!
Eu ma duc sa trag un pui de somn langa copil, vremea asta nasoala ne tine in casa.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Aaa, Cata, ti-am vazut scumpica, faine pozici! Asa niste obrajori bucalati are, iti vine sa o mananci toata! Noroc ca le-ai pus la semnatura, ca altfel, pana intru eu sa vad toate pozele din yahoo, imi cresc fire albe! Eu am o paturica cu chestii care atarna deasupra, Dianei ii place maxim sa se apuce de ele, sa le certe etc. Dar ideea e faina si la tine, poate o pun in carucior si i le leg cumva deasupra, ca sa nu stea tot intinsa.. ca vad ca Monica o tine aproape in fund pe Dienutza ei...apropo e ok sa stea asa, nu ii afecteaza coloana? Intreb si eu, ca nu stiu..
Iar link-ul..., cred si eu ca sunt niste barbati frustrati pe acolo...care cam duc dorul..dar e interesant totusi. daca mai gasesti din astea, pune-le sa le vedem si noi, sa ne mai instruim un pic...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Mai fetelor, sa stiti ca eu nu scap nimic din ce scrieti, dar parca nu prea am ce zice. Tocmai ma certa Moni pe messenger sa intru sa spun macar ce facem si daca papa strumfita. Noi suntem din ce in ce mai bine, am ajuns la mese de 120, 140, ma rog lui Dumnezeu sa ne tina. Suntem in continuare cu branula care cel putin la tei zile trebuie schimbata si la 12 ore are antibiotic perfuzabil. O sa plecam probabil pe marti de aici, dar nui conteaza atata timp cat e bine. Buba este ca trei luni de acum inainte trebuie sa facem tratament de profilaxie cu un antibiotic (inca nu stiu ce) pentru a nu reveni nenorocita asta de bacterie.
Ma duc sa vad ca plange un bebe si pe aici mai sunt si copii parasiti sa vad daca il pot ajuta si revin.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)


Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cata, Giova , vad ca bebelasii vostri dorm la greu, f fain Alain acum a adormit.
Monica, ma bucur ca esti mai bine, continua sa iei niste vitamine sa te ajute sa te refaci complet.
Chiar vroiam sa va intreb, voi cum iti tineti pe bebelasi pe parcursul zilei, eu il las sa se joace in patut pana se plictiseste, ne jucam lungiti in pat, in brate si in scaunelul de masina de la Graco, comod dupa cate se pare (pe care il folosesc pe post de balansoar). Dondolino pe care l-am avut l-am facut placinta dar oricum nu-i prea placea.
Canda_h si lui Alain ii place f mult in brate si s-a invatat sa ma cuprinda de gat cu manutele si ma strange incet...de ma topesc nu alta. Totusi incerc sa nu-l invat f mult asa ca mai incolo fac hernie de disc.
Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Valeuuuuuu, imi vine sa le bat pe asistente. L=au intepat pe un bebe de 5 luni (parasit aici) de cel putin 10 ori sa ii monteze branula. E strigator la cer...din toate asistentele de aici doar in doua am incredere sa puna branula...i-am si spus uneia ca o chem de acasa daca e nevoie de alta branula cand nu e ea...deja suntem la a patra si va dati seama ca nu mai prea are vene...si pe maine, poimaine ne paste alta..off sa plecam odata de aici.
Uite de ce nu prea scriu, sa nu va amarasc.
In alta oridne de idei...si eu sunt de acord cu lamaia...eu i-am dat gazei de cand avea o saptamana cand sughita si acum ii dau cate o lingurita...se stramba ea, dar nici urma de colici. Si eu cred ca imi face colici de la cereale, pentru ca de doua zile la masa de 12 plange si se incordeaza toata. Dar prefer sa ii dau eu fulgi de orez fara gluten in lapte decat mucilagiul e aici...i-au recomandat doctorii laptele in mucilagiu pentru ca a avut si enterocolita de la bacterie si astia dau si orezul macinat...va dati seama ce porcarie de orez e in spital...nu mai spun ce se enerveaza cand simte buburruzele alea in lapte, zici ca e gris.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)


Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ralu, ma bucr ca micuta Anastasia e mai bine , sa va faceti cat mai repede bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

RALIRALI, multa sanatate Anastasiei! Sa veniti repede acasa!

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Mai, mi-am dat muzica la maxim sa nu il mai aud pe bebe acela cum plange. Imi vine sa le iau la pumni, nu alta. Lasa doua incompetente singure pe tura...il chinuie de cel putin o ora. Si acum au inceput si sa il injure sa nu mai planga...uite cum invata proastele, pe bietii copii nevinovati. Vai, mi se rupe sufletul.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)


Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Uite, ca nu am somn!
Ralu, ma bucur ca e bine micuta, sa dea Dumnezeu sa iesiti odata deacolo si sa fie bine! Mai, dar nu le zici ceva de "bine" idioatelor alea...ca eu le-as trage una dupa ceafa chit ca ma scot dupa aceea din spital...nu suport sa vad un bebelush plangand...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ingrid, m-am dus o data si s-au oprit si l-au luat in brate, dar uite, acum iarasi tipa la el...dar nu stiu ce as putea face, eventual sa chem medicul de garda daca vad ca nu se opresc. Doamne, si e un bebe atat de cumintel...e tot un zambet, singur acolo parasit, nu il auzi plangand decat inainte de masa de la 6 de foame dupa o noapte intreaga.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)


Poze cu familionul

Mergi la inceput