bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Gata, nu mai plange...dar maine tot ii spun sefei de sectie ca asa nu se poate.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna mamici.
Vad ca iar ati scris si nu v-ati incurcat.
Ioana, sanatate multa lui Razvanel. Eu cand era mandra mica daca facea febra peste 38.8 ii puneam un prosop inmuiat in apa rece pe piept si incercam sa il tin acolo doua minute. Si ii scadea febra cu cateva unitati bune. Dupa aia o schimbam repede si o bagam in patura sa transpire. La febra de 39.2 ii faceam impachetari, adica o impachetam toata intr-un ceraceaf inmuiat in apa rece. Urla de auzeau toti vecinii dar asta era metoda cea mai sigura sa ii scad febra. Si picaturile de algocalmin sunt foarte bune si scad febra instantaneu.
Ralu, acum am citit prin ce treceti. Sanatate multa Anastasiei si sa va intoarceti sanatoase acasa.
Silvi, eu pe Peter il tin in patut sau la orizontala. Ii place si nu am probleme. Cand se pliciseste de pozitia asta il pun in legan, dar si acolo are o pozitie inclinata la vreo 60 de grade.
Cata te si gandesti la olita? Eu nu o sa ma grabesc. Intai vreau sa vad ca sta bine in fundulet si dupa aia mai vedem. Probabil vom incepe dupa un an. La mandra am inceput mai devreme, am pus-o la sase luni pe olita, dar nu pot sa spun ca am avut rezultate miraculoase. Oricum e bine sa pui copilul pe olita cand crezi ca e pregatit pentru acest proces luuuuuung si care iti macina nervii.
Tatina, am vazut pozele cu gemenii si printesa mica. Ai o famile pe cinste. Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna.
Moni, ma bucur ca esti bine si lasa ca ai sa vezi ca Diana e rezistenta.
Plange Peter, ma duc sa mai vorbesc cu el.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Ralu, mi-au dat lacrimile gandindu-ma la bietul bebelus. Nu stiu cum pot unele sa fie asa de insenibile la niste fiinte asa de mici si inocente.
Cata, noi la 18 grade suntem la maneca scurta si pantaloni lungi, la 20 de grade deja consideram ca e vara. De fapt cum ma imbrac pe mine asa imbrac si copilul. E mult mai periculos sa imbraci copilul gros si sa transpire. Atunci exista pericolul de raceala.
Bee, pai ne inscriem in cubul fitosilor. Cand se apropie ora mesei imi vine sa ma impusc.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele
Ieri am bantuit toata ziua prin oras si maine o iau de la capat, ca vreau sa depun declaratiile de venit, sa donez 2% din impozit si sa duc si restul de concediu de maternitate la mine la munca. Asa ca am de alergat, bietul bebe, tot il car dupa mine, asta e, n-am cu cine sa il las.
Ralu, ma bucur ca Anastasia e mai bine, sper sa plecati odata din spitalul ala! Ai dreptate, du-te sa le reclami pe asistentele alea, nu e posibil asa ceva, mai tipa si la el aiurea. Off Doamne, mi-e asa o mila de bebeii abandonati, mi se rupe sufletul, daca as putea i-as adopta pe toti, asta si voiam sa fac eu cu sotul daca nu il aveam pe Mark, sa adoptam un bebe, dar nu e inca timpul trecut. Nu inteleg cum cineva isi poate abandona copilul, cat de lipsit de inima trebuie sa fii ca sa faci asta? Offf!
Nici nu mai stiu ce voiam sa spun, m-am enervat cand am auzit de asistentele alea nesimtite! Ce le-as !

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Silvi, in timpul zilei bebe al meu sta fie pe canapea, fie in patul nostru sau in patutul lui cand doarme. Cand ne jucam ne jucam pe canapea, sau in patul nostru sau in leagan.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

He, he, mai Cata, ma intreb ce-ar zice barbatii daca ar citi ca, cunilingus-ul (sau cum s-o scrie) reduce riscul de cancer la prostata ??
Ai vazut pe Ale la mamici de sept-oct 2006 ? Mama, ce ma bucur cand vad o fosta aspiranta trecand la Odisee !

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Rali Mii de pupici pt. tine si pentru Anastasia, acum cea papacioasa!

Fetelor A ras fii-miu in hohote!!!!!!! Era la mine in brate si i-am pus muzica. A venit taica-miu, cica sa cantam impreuna. Si uite asa am inceput sa cantam Ceata lui Pitigoi, iar Tiberiu a ras in hohote, de mi-au dat lacrimile. Apoi, de atata fericire, copilul a adormit.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Mey ... da' n-o mai vad pe lista ... ce s-o fi intamplat ? Ca doar n-o fi pierdut (iar !) sarcina ?

Uooofff... da. Cap 29, pag. 9. Stiu ca sunteti colege de serviciu ...

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor Bia maninca intr-o scirba de nedescris..noi pina la culcare papam numai 500, noroc cu cele 2 mese de noapte, ca altfel ne-ar cadea obrajorii bucalati..Ingrid nasol ca inca e in greva foamei Diana, dar daca si tu ai fost asa, inteleg cu cine seamana...Mama zice ca asa eram si io, dar din fericire Bia este putin mai papacioasa si in mod sigur mai grasa decit eram eu!Diana ia ca o sa o tin si io pe Bia mai dezbracata ca am 25 de grade in casa si sta cu body cu mineca scurta, camasuta si pantaloni si o mai inveleam si cu o minipilota de o gaseam transpirata! Irina sa-ti traiasca Andreiutul!Ti-am dat un pm!Ana Sebe..ia zi, are un ris haios TIBI? Fug sa fac gris cu lapte ca are Dan pofta si cica eu sunt la regim..oricum pun botul!

poze nou noute - ma joc la inventia mamei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Ana, cred ca tare frumos si emotionant a fost sa il auziti pe Tiberiu razand in hohote. Al meu e inca cu gura pana la urechi, dar de ras in hohote, ioc.
Cata, dezbraca fata si parol ca nu o sa raceasca. In scarba papa si al meu si cred ca pana seara nici noi nu papam mai mult de 500ml. Dupa baita baga scurt 180ml. De trezit noaptea nu ma trezesc cu toate ca ar fi si asta o varianta ca in somn papa cel mai bine. Pupicei la Bia cea frumoasa.
Anda, lasa ca face bine la baiat sa il plimbi. Am vazut poze cu Mark. Frunos foc. Pupicei.
Acum incerc sa incarc si eu niste poze in contul comun, dar abia se incarca.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput