Smecherashi de iulie-august 2004 (181)
Raspunsuri - Pagina 6
roberta04 spune:
'Neatza! Ce soare avem, poate o tine asa si in week-end!
ALICE, bestial noul loc de joaca! Noi, avand masina de spalat cu incarcare orizontala, e numai buna de ascuns diverse chestii in ea- cosmeticalele mele, jucarii, rola de hartie igienica, am gasit si o furculita, asa ca trebuie sa am mare grija cand pun rufe la spalat
Eu astept sfarsitul de saptamana sa plecam la socri, mai mult ca sigur Matei va ramane acolo o saptamana, ca sa reusesc sa duc proiectele la corectat. In rest, ma pregatesc de petreceri, pe 3 iunie mergem la o nunta (se marita domnisoara mea de onoare!), iar in saptamana de dupa avem cursul festiv si banchetul. Tzoale am, o rochie cu care zic eu ca am facut furori anul trecut cand am cununat si nu are rost sa-mi fac alta, e aurie cu portocaliu, poate atunci voi avea si poze sa va arat, de la evenimentul cu pricina nu am decat poze pe hartie si nu am cum sa le scanez + DVD-ul cu filmul.
Azi am chef de plimbareli, il iau acusi pe bebeloi si fugim la mama si la sora mea, care, in alta ordine de idei, e tare necajita din toate punctele de vedere, dar nu va plictisesc acum cu asta!
O zi buna tuturor!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
g_ioana spune:
Neatza,ma refacui si eu dupa vreo 2 zile de febra si regim,vorba Maria"iar morcovi,toata ziua nebuzia morcovi?"
Liliana,drum bun, si sa ai vacanta foarte frumoasa si luuuunga,sa nu treaca repede,in care sa te bucuri de maimutzica ta!!
Cristalina,pupacim buclisoarele,si sa-ti durerea de dinti cat mai repede!!
Dana-speel,pupacim samburelul puternic si ai grija de el!!!
Lia sanatate lui Danutz!!
Carmen,multa sanatate si ganduri bune pentru bunica ta.
Mai citesc,ma mai trezesc si revin
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
corianai spune:
Neata!
Liliana oare ai ajuns acasa?? Uff... am ratat episodul asta, drum bun nu ti-am urat dar iti doresc o vacanta minunata alaturi de pui i restul familiei
Dana sper ca te simti bine. Sa stii ca eu la sarcina cu Mara am avut asemenea probleme, sangerari pana in luna a patra (mi-au zis din start ca o sa patesc asa pana misca) apoi au inceput contractiile. Dar am fost cuminte si am nascut la termen. ai grija de tine si de pui, si incearca sa nu-l ridici pe Ricu, stiu ca nu e simplu...
Eu numar zilele pana ajunge pretena mea aici, am AMR 5!!! Trebuie sa avem grija de ea sa o rasfatam, e cea de care spuneam ca e gravida.
Va pupam, o zi buna
g_ioana spune:
Am si eu o intrebare,mai sunt copii care nu dorm bine,noaptea,care se trezesc de cel putin 3 ori,pana dimineatza?
A mea mandra a intrat intr-o perioada,are pretentii cu ce sa se incaltze cand iese afara si vrea in special ghetele de iarna,asa ca o incaltz cum vrea ea si o schimb in fatza blocului,iar daca vede reclame la televizor vrea si ea "suculetz,bicuitzi,cipsuri"
http://photos.yahoo.com/gorodeii
cristalina spune:
Neata!
Am primit rezultatele de la analizele de sange, se pare ca ecograful nu a mintit, Hcg-ul a crescut prea putin ca sa fie o sarcina fiabila.
Maine sunt programata pentru o alta ecografie iar luni ma duc la doftor sa vedem cum procedam.
g_ioana, noi stii ca suntem colege de suferinta. Maria se trezeste de 3 ori pe noapte in mod constant, cateodata are nopti mai bune cu 1-2 treziri, alta data se trezeste din ora in ora...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Multam!
Asta e viata, oricum nu putea nimeni sa faca nimic.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
pako spune:
Monica,imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin atatea probleme....mult noroc, iti tin pumnii sa fie bine!
Ioana, noi avem probleme noaptea cu somnul, cam de o saptamana se trezeste de cateva ori si vrea jos din pat...trage de noi cu plansete si arata "acolo" cu degetelul..."acolo" adica oriunde numai nu in pat.Sunt nopti cand am puterea sa ma dau jos cu ea si sa s-o tin in brate sau sta pe mine uitandu-se la tv(ea cere si urla daca nu-l deschid)si nopti cand ma rastesc la ea si-i spun ca tr. sa doarma ca toti copii dorm....la faza asta le cam plange si cred ca o aude si vecinii:((
Noi mai avem o problema mai veche care ma cam ingrijoreaza...se freaca cu burtica de patut, ca si cum ar face prostioare.Am citit foarte demult pe forum despre asta....si la inceput nu mi-am facut prea mari probleme dar totusi dureaza de vre-o 3 luni "activitatea" asta a ei.O cert si-i spun ca nu-i frumos, se rusineaza si reincepe peste cateva minute.
Mamici de fetite voi aveti problema asta???
roxanaz spune:
Felicia, e prea mica sa o certi. o sa ii treaca. spune-i doar "nu" cu blandete, distrage-i atentia....si poarta-te de parca nu ar fi important.
Ioana cool de tot Maria ta cu vorbitul!
leeloo2004 spune:
Neata!
Liliana - bine ai venit acasa! Sper sa poti intra cit timp esti aici...
Roxana - ce fel de cabinet isi deschide Nicole? (cred ca eu am pierdut discutia - stiu ca ea cauta un spatiu, dar nu stiu pentru ce...).
Noi suntem bine - tati vine astazi - sa vedem cu ce surpriza vine ...
In plus vine weekendul si sper sa vina si cu vreme buna pentru ca in ultima vreme numai sa-mi tai venele mi-a venit...
Editez ca abia acum am citit mesajul Cristalinei - imi pare tare rau - poate totusi vii cu vesti bune saptamina viitoare...? Tin pumnii!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.