Smecherashi de iulie-august 2004 (181)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Multumesc de urari. In 5 minute plec.
Ne auzim din Romania.
Yuppi AMR 0, adica o zi pana imi vad puiul.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Intrerup si eu discutia etno-culturala ca sa intreb despre o chestie mai prozaica. Am zis ca nu-i dau medicamente lui Tudor, dar as vrea sa-i dau ceva naturist si am vazut aici ca vorbeati despre ulei/sirop de catina. E acelasi lucru? daca nu, pe care mi-l recomandati?
Marcela, tu in ce doza si cum ii dai uleiul de catina? E gretos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, apa nexam, ceai - am facut greseala si i-am pus (la recomandarea medicului) juma de pastila de calcevit, care este mai acrisor si cum i-a simtit gustul, salutareee ! Asa ca am baut trei sticlute de suc de caise ... bune si astea !
Mitzura, eu i-am luat sirop de muguri de plop+propolis pentru tuse si pare-se ca a functionat, plus ceva patlagina ... de catina nu stiu ce sa spun, mie mi-au recomandat echinaceea, care are si catina ... dar sint si eu interesata de uleiul cu pricina !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

BUn si sucul de caise!
Adela ii poti da sirop de catina de la Plafar..nu este gretos...asa mi-a spus si mie Simona

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Ultimul si cel mai nou loc de joaca ... heheee, insolit, nu ?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alice1732003/detail?.dir=106cre2&.dnm=76d1re2.jpg&.src=ph

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

alice, sa nu-mi spui ca acolo s-a bagat singur

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Si eu ca si Ema....cum a ajuns acolo???

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Hihiii, l-a teleportat taica-sau !!
Gata, merem la culcare ! Va doresc o noapte buna si ne auzim cit de curind !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Neatza!
Pai sa va spun cum mananca Andreea...
- dim- 200ml lapte
-pana la 12 mai rontzaie niste biscuiti, stiksuri, apoi ceva usor...supitza sau spanac cu ou sau crembusti
-la 4 cand se trezeste un fel 2 adica pireu cu carne sau ficat sau spaghete,,etc
-si mai papa la 8 iaurtel cam 100-150 gr

Mi se pare putin fara de ce ati spus voi mai sus....si ma declar multumita daca mananca asa cum am scris ca de regula ciuguleste din mancare.

Tedy asta am vazut ca are zahar dar incerc sa-i dau cu morcovi in timpul zilei, nu seara.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Liliana sper sa fi avut un drum bun....si sa te simti bine aici!
Olivia ma lasi sa plec? hihihi multumesc! acum chiar ca nu mai am nici o grija da-i incoilo pe americani oricum is zero barat...niste prosti si niste inculti....pacat ca-s asa ieftine cosmeticele la ei
cum e aia mai sirop de muguri de plop??? poate de pin/brad....ca plopu'....face doar pere
Gabi distractie placuta la botez. astept sa imi spui daca tot asa frumos e la Provence....nu am mai fost de vreo 3 ani.
am vorbit la telefon cu Nicole, e bine, luni deschid cabinetul...o sa le tin pumnii sa fie totul fff bine.
o zi frumoasa tuturor....sper sa nu mai ploua azi!

Mergi la inceput