Smecherashi de iulie-august 2004 (181)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Alice, beton fotografia!...hehehe

G_ioana, primul nostru finutz are acum trei ani si cand se uita la reclame o tine intr-una "noi avem d'asta!? vreau si io d'ala! Imi iei si din asta?! Daca avem atunci arata-mi!"...hehehe
Mai nasol e cand il ia apa si zice de vreo masina sau alta nebunie...
Sa vezi ce simpatica e maica-sa cand vine cu sticla de cocolino sau pachetul de ariel ca sa-i arate copilului ca "au si ei din aia!"....hehehe
Mitzule, nou doctorul ne-a recomandat calduros sirop de muguri de pin cu propolis. N-am reusit sa ii dau.
Roberta, ce de petreceri. Distractie placuta iti urez!
Pako, Maria se scarpina in buric, si in principiu daca nu ma ambalez prea atre asculta cand ii zic sa ia mana...Am vazut ca daca eu sunt foarte incrancenata si capsata are tendinta sa faca pe dos...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabio, e vb de cabinet de optometrie si ochelari, de soare, de vedere, lentile, etc...hihihi hai ca ma apuc sa ii fac reclama, ma ajuti? (io cu medicamentele tu cu berea...o sa iasa beton!!! :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Cristalina--data viitoare va fi bine, o sa vezi (iti spune una patita rau).
Felicia-nu-s mamica de fetitz, da avem si noi o problema asemanatoare, Radu se trage de cuc cum il prinde la vedere. A, si isi baga si mana in buric, o bifam si pe asta. Cum v-ati obisnuit in Timisoara/Romania?
Olivia- da' la ce ora incepi tu programul daca la 6 dimineata erai in vorbe cu sefa ??
Noaptea trecuta a dormit copilu Radu in patutul lui pana la 6 dimineata.
Carolina? N-am mai "auzit" nimic de ea...
Andrea -Philip-cand iti pleaca soacra?

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dragelor, nu am timp nici sa respir, dar tot mai arunc un ochi aici. am citit din urma si imi pare tare rau ca nu am timp sa raspund tuturor.
scriu despre uleiul de catina. lia pui ia 9 picaturi pe zi, dar i-am dat numai cand a fost bolnava, nu profilactic. pediatra ne-a recomandat sa ii ungem putin si nasucul, pentru protectia mucoasei nazale. cat despre gust... este cam gretos, eu l-am gustat si nu mi-a placut deloc. dar pisicuta mea e tare cuminte si intelegatoare, ii spun de fiecare data ca e uleiul pentru gat, ca sa nu o mai doara, si i-l dau. nu i-l dau daca o vad ca ezita sa deschida gurita, incerc mai tarziu cand il ia de buna voie. asa am si garantia ca nu mi-l scuipa pe haine ca e rosu si cred ca ar iesi petele numai cu foarfeca!
a, si inca ceva, are mama fetita mare: aseara a luat olita, a venit cu ea, si-a dat jos pantalonii (eu i-am dat pampersul jos) si s-a asezat. eu mi-am vazut de treaba, nu eram atenta, noroc ca am vazut-o cu coada ochiului chiar inainte sa isi bage degetelul in chestia interesanta maro din olita
va pup fug la treaba.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Cristalina, imi pare rau! Data viitoare va fi mai bine!

CHiar vroiam sa intreb de Nicole, desi m-am gandit ca nu intra pentru ca e foarte ocupata. Deci a reusit sa gaseasca spatiu intr-un final.
Nicole, bafta multa si sa fie inceputul asta intr-un ceas bun! Si o pupam pe moatza de care ne e dor

Eu mi-am luat un castron de inghetata si unul de capsuni in fata si va citesc...(da nu prea am ce citi)...Fac si eu tot ce pot numai sa nu ma apuc de treaba.

M-am dus sa-i iau sirop de catina si am gasit numai catina cu propolis, asa ca i-am luat din ala. Sa vedem daca l-am luat degeaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Roxana, nu merge cu vorba buna la noi...trebuie sa ridic putin tonul ca sa ma bage in seama.Acum are niste vederi in mana si a rupt una din ele....si fiindca tot am citit ce mi-ai zis...am zis un "nu" foarte bland,"nu mai rupe ca nu e bine" si la 2 minute a rupt alta .O intreb "de ce" rupe si repeta si ea dupa mine"de ce, de ce"...iar sangele clocoteste in mine

Ina, la noi e grav....pur si simplu face prostii, ca tati rade de mine si-mi zice ca d-aia face copilu' asa ca ma vede pe mine in casa....imi vine sa-i dau cu tigaia in cap...io nu-mi vad capul de treburi si el zice ca-mi arde de prostii.....
Cu acomodatul....e greu...ne-am mai obijnuit cu apartamentul, cu imprejurimile dar tot singuri suntem, departe de parinti.asteptam o schimbare in mai bine, ca asa rau nu pot sa zic ca e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Obiceiuri ciudate la noi: mana in buric, la oricine e loc, dar mai ales in al ei propriu; se scarpina, oriunde isi gaseste 1 cm de piele si e tare incantata; se spala cu sarg peste tot, cu buretele de baita si o incanta muuult sa-si gaseasca si "muntzica"

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Felicia eu am citit demult pe forum ca o fetita facea asa din cauza ca avea giardia,dar nu mai stiu explicatiile de rigoare!Iar cu certatul la noi nu tzine,trebuie sa-i distrag atentia la altceva,noi ne inscriem pe lista tras de buric,ca noi avem un pic de hernie si de cate ori sta pe olitza presteaza la el.
Cristalina,data viitoare va fi sigur bine!!!
Eu cred ca tai cablu decat sa ma apuc sa-i arat Mariei ca am chestiile din reclame,ca deja la faza cu suculetz,am mai albit un pic,si nu vrea in cana ei, ci in pahar cu paiul,iar afara daca un baietel bea apa cu biberonul vrea si ea tot cu biberonul chiar daca noi aveam in sticlutza
Acum 2 seri a mai scos o perla,am intrebat-o ce i-a facut nenea doctorul de a urlat atata(am fost la control)la care ea raspunde tare supaiata "absoiut nimic,absoiut nimic"!!Asta pentru ca o indoctrinasem eu inainte,ca nu-ti face nimic dr.,doar sa uita la tine,dar degeaba....
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

si de la noi!
am intrat un picutz, cat sa va salut si sa va urez toate cele bune!
am o perioada naspa de tot, la servici se pregateste una bucata reorganizare,comasare, schimbare pe ici pe colea... toata lumea susoteste pe la coltzuri...nimeni nu stie exact ce ne asteapta, speram sa nu iasa prea nasol...acu' inainte de concedii, sa-ti piara tot cheful

de laudat ne laudam cu vorbitul cat este ziulica de lunga de o intrebam daca nu o doare gura . Iti spune fi'mea cum o cheama si pe ce strada sta, etaj si scara, cum o cheama pe mama, pe tata, bunicuta este "doamna Tania"... adicatelea daca se rataceste ne-o aduce la usa
altfel, doarme mai mult cu noi si avem deja tot mai putin loc in pat, mai nou doarme pe perna mea deasupra capului, lipita de tablia patului...daca nu am grija o iau de pe noptiera
prietena cu suzi la catarama... cu chiu cu vai o mai pacalesc cu olita, da fara prea mare succes...astept sa se incalzeasca o data sa putem sta mai mult in chilotei, poate asa s-o simti si ea mai jenata de una, de alta...

nu prea am mai citit ce faceti, decat asa ultimele pagini...
Cristalina, si sa fii la fel de curajoasa in continuare!
Liliana, vacanta minunata iti doresc alaturi de Adelutza! Sa va bucurati una de cealalta cat mai mult
Nicole, bafta multa! vreau si eu niste ochelari de soare misto...pentru cand o fii soare

Altfel, sanatate multa la toata lumea, pupam pe copilasi si mamici

O bucurie am si eu in ultima vreme...plec la Praga o saptamana, da cica vine ploaia si pe acolo

si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu gata inghetata si capsunile? sorry ca nu am fost pe faza la distractie :). trebuie sa vedem cum functioneaza chat-ul asta pe sectiuni...ca poate e mai usor sa vorbim asa.
Ioana hahahaahaha ce misto faza cu "absoiut nimic".
Lumi si Ilinca e simpatica...cum le stie ea pe toate.
se vede prin ecran ca-s verde de invidie???? da las ca plec io in vacanta!

Mergi la inceput