Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor fi'miu a zis primul lui cuvintzel clar. DADA si l-a repetat ca asa a mai zis accidental o data BEBE dar...nu s-a mai repetat. Sunt asa bucuroasa!!!

Feli sa sti ca si eu l-am pus pe pitic in patutz adineauri si i-am facut bau si radea tot asa in hohote si cu glascior. Sa nu fie el mai prejos!!! Voiam sa vad daca la noi functioneaza. si da, functzioneaza asa ca ...sunt o pereche minunata!!! Zic eu!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Informatie importanta
http://www.murdzplace.com/cnn.htm

Mergi la inceput

Feli, probabil bb ala din Vaslui a patit-o din cauza VPO-ului. Mie mi-e groaza de vaccinuri fiindca pot fi fatale pt. copil. De cate ori trebuie sa-i fac sunt cu inima stransa. Ma infurie la culme statul român fiindca le-a facut obligatorii - daca nu erau, cred ca le ocoleam fara remuscari.
Ma si mir ca au facut public cazul. De obicei la noi se ascund astfel de situatii: ce conteaza victimele colaterale din moment ce firmele distribuitoare tre' sa-si termine stocul? Nici nu vreau sa mai discut, ca ma apuca nervii

Mergi la inceput

Intrebare: cerealele cu orez de la Nestle sunt bune? Au zahar au ba? Ma gandeam sa incep cu ele, cand o fi sa-i dau Darei cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MANDY, sa ne dai de veste ce-i cu Kristianu' mic si sanatate multa.

SILVIA, bine ca mananca Stefanutu si se simte mai bine. am copiat tratamentul care l-ai urmat. sper sa nu fie nevoie...

FELICIA, pai asa mi-au iesit mie poze;e alea de zisei eu ca-s superbe, asa sunt facute ca alfel nu-l pot face sa rada la aparat...
dar faceam cucu bau cu el sirade si ii place; mia facem asa cand il schimb siii trag peste cap bluzita.

hai sa va zic ca oeri mi-a fost fff marait, de nu am facut mai nimic, dar a adormit pe la 16.00...pana la 21.00 cand l-am trezit sa-i dam papa si sa-l schimb, apoi de la 22.45 pana la 03.00 cand s-a trezit sa pape, a dormit iar pana la 06.30...
apoi a dormit de la 8.30 pana la 11.00, si acum a adormit iarasi este 13.00.....
si apoi iara cateva zile scoate untul din mine....cu plansete

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Valeeeeeuuu! cat ati mai scris! Sa fie de la ploaie???
Nu am timp deloc sa citesc acum din urma. AM vazut doar o intrebare a lui bb-alinush, daca facem pauza intre papa de fructe/legume si lapte... Eu inca fac pauza asta, just in case. Am sa intreb doctora la vizita urmatoare daca mai e cazul. Deocamdata am mers pe ideea sa apuce sa digere alimentele astea "deosebite" si abia dupa aceea sa bag lapticul. Ca si asa, cantitativ, baga prea mult si nu cred ca sucurile gastrice isi pot face treaba prea repede.
Cand avem voie sa-i lasam sa rontaie diverse, gen morcov, mar, biscuite? Aveti idee?

Vorbiti despre cuvinte... Mamici mandreeeee! Sunt silabe pe care le repeta, ca ii place cum se aud. Si eu ma distrez cu el de mama focului. Tot soiul de dracii zice! A zis ta-ta-ia, ma-ma-ma, be-be-be, si multe altele! Si tipa, striga... De se uita lumea la noi pe strada, gen "ce are bebeul"!

Cand ne intalnim?

Noi facem vaccinul de 6 luni pe 17, dupa pranz, ca doar asa poate doctora. Atunci stabilim si cum continuam diversificarea, pentru cine mai intereseaza.

Voi dati 5 mese pe zi bebeilor? Cate sunt diversificate?
Pupici!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna! Dupa o luna si ceva am intrat hop-tzop si eu sa va salut!
Noi suntem bine-sanatosi, crestem, la 5 luni, Albert a avut:
- greutate: 7750 g;
- lungime 68 cm.
Eu m-as dori sa mai scad la kg, deoarece pana acum nu am dat jos mare lucru, cu toate ca merg la sala de 3 ori pe saptamana. Important este sa fiu perseverenta. :))
In rest totul e ok!

Adelina si bebe Albert (16.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pro_adelina/album?.dir=1b8c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/pro_adelina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ne-am intors de la medic si raportam una bucata bronsita acuta...acuma sincera sa fiu nici nu trebuia stetoscop pt. asta ca se aude cum haraie daca pui urechea aproape de piept. De unde dracu o fi luat asta...febra e tot 37,5, el tot bine dispus e, parca un pic mai mucios. Cred ca treaba se pregatea de mai multa vreme dar a inceput abia ieri.

Ne-a prescris Sumetrolim, Ambroxol si Nurofen. Sper sa nu contina antibiotic nici unul-ca doctorita zicea ca nu vrea sa ii dea ca e prea mic bb. Asta speram si eu. Peste 5 zile vrea sa il vada, daca apare ceva neprevazut sa o sun. Nu baita in urmatoarele zile, doar sa il sterg cu o carpa umezita dar partea buna e ca daca nu face febra pot sa il scot afara la aer, la plimbare.

Na, acuma ma duc sa mai recuperez scutece ca de cateva zile nu am mai apucat. Sunt zombie caci nu mai pot dormi noaptea.
Mersi fetelor pt. raspunsuri.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lorda

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mandy, sumetrolimul e eritromicina, din ce-mi amintesc.

bronsita acuta am avut si noi, tot de-asta de ascultai cu urechea ca nu mai era nevoie de instrument... noi am avut augmentin, eurespam si nurofen, pe-aproape...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput