Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

hello.....

FETELEEEE tare "scriicioase" sunteti... am cetit si io ceva pe megadiagonala ca din lipsa de timp pt ca am fost am ratat forumu' vreo 2 zile

LORDRA cerealele de la nestle nu stiu cum sunt dar cele de la milupa( faina de orez) sigur, sigur sunt fara gluten.

MANDY, SILVIA, sanatate multa la bbi,sa va faceti bine

DORDIA felicitari pt cuvintel....
FELI felicitari pt cucu-bau... minunata ILINCUTA la noi nu mai functioneaza, e fumata tr sa gasim altceva.

JOy pupici la ginerica.

DESPRE MERGATOR nici eu nu sunt prea incantata de idee si nu mi se pare un obiec indispensabil, vor merge si fara el cel putin acum io zic ca nu-si merita banii si avand in vedere si consecintele.... mai vedem atunci cand o fii cazul.

pupici la tot poporu'

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Multumim de complimente!

Dordia cuscra, felicitari ptr primul cuvintzel! N-o sa-ti vina sa crezi, dar saptamana trecuta Ilinca a zis may-day, cred ca voia s-o salveze ginerica

proadelina eu m-as fi uitat pe poze, dar a iesit linkul din ecran
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

sumetrolimul este biseptol....

MANDY, bine ca nu a facut febra, cu toate ca febra stiu ca este un esmn ca organismul lucreaza impotriva infectiri...

Proadelina, dar baiat mare este albert la 5 luni....ca si noi de altfel.

MIHA, pupicei bubulinei....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cristina, se pare ca Sumetrolimul asta e Biseptolul.
Voi cat de repede ati scapat, noua ne-a dat tratament pe 5 zile.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

mandy uite:
http://www.farmaline.ro/index.php?cid=5&pid=2359&&a2dae8bdad5c55af9345356e1860bd00=1426691771
Mai, dar aici nu zice nimic de copii sub 1 an.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Noi am primit varianta sirop. De doua ori 2,5 ml pe zi. Si scrie pe prospectul din cutie ca cei sub sase luni nu vor fi tratati cu Sumetrolim sirop. Kriszti are aproape 6 luni si 3 saptamani. Mei, eu sper sa fie ok pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna fetele!

Mandy,sumetrolimul stiu ca este antibiotic ,i-am dat si eu lui Orlando pe la 3 luni ca cica avea otita dar nu a fost asa ,i-am dat vreo 5 zile dar nu a avut nimic ,nici macar scaune moi ,deci nu cred ca vor fi probleme !
Apropo ,al meu bb in cele 5 luni nu mi-a facut febra niciodata ,chiar si atunci cind mi-a zis dr. ca are otita sau rosu in gat ,credeti ca e ceva anormal?

Fetili ,please ma ajutatati si pe mine ?Ati mai vb de Pampershi intr-o conferinta dar nu prea am inteles ,am o dilema ,..tre' sa-i iau si eu 7-18 kg acum si nu stiu care sint cei cu elastic ,,i-am luat de proba mai de mult la bucata din farmacie ,sa vad cum ii shade si eram misto ,cu elastic dar nu stiu ce bax era ,de cite bucati ,stiti cumva care sint ,ca as vrea sa-i iau d'ala mare de 74 buc.

merci si va pup!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Multumim de aprecieri! chiar daca e link-ul lung

Adelina si bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Acuma nu mai stiu ce sa cred. Farmacista zicea ca nu e antibiotic voi ziceti ca e? Silvia, help!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mai, nu cred ca biseptolul este antibiotic, ca eu la 12 ani cand am fost diagnosticata cu SINOVITA COXOFEMURALA (o inflamatie a lichidului sinovial- cred eu) mi-a dat biseptol si luam 10 sau 15 zile pe luna, luna de luna...
poate este un fel de antiinflamator...
si o prietena de-a mea care o are pe pitica mai tot timpul bolnava cu raceli in gat si pneumonii chiar si ....vai de capul ei, a primit biseptol dupa luuungi tratamente cu cele mai tari antibiotice si ea zice ca de la ala s-a facut fata bine.

MADUTZA, eu am nimerit pampersi cu elastic si pe bax scria MADE IN POLAND, pe lateralul baxului ende este dunga alba, iar DORDIA a nimerit un bax pe care scria TR (turcia a zis pisi odata) dar mai mic, adica cu carectere mici, sunt niste baxuri pe care scrie cu litere mari, si cu carectere mari.
acum eu am luat din ceilalti ca nici metro nici selgros nu aveau din astia.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput