Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza pe la pranz. Nu chiar dar...noi ne-am trezit pe la 9 si suntem inca somnorosi!!!

Silvia ce bine ca e mai bine Stefan ca tare mult a mai suferit micutzul.Si tu pe langa el.

Maaama ce vreme nasoala afasra!!! Si eu nu am apa sa ii fac supitza baiatului. Mai stau un pic si ma duc sa iau un bidon de apa plata si ....sa ma apuc sa i-o fac.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

mandy nu stiu cum am sarit mesajul tau Du-te si la un dr de plamani, ca sa fii mai sigura. Multa sanatate!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Feliciaaaa ce nora dulce am euuuuu!!! Maaama ce scumpa e! al meu Stefan de vreo 2 zile a ras asa mai in hohote cu voce in rest rade dar fara voce.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor multma fain am sunat pe sor-mea si am trimis-o la urgetnte cu ingrid ca deja a mai facut de 2 ori de cand am scris eu
intreba cineva ce papa ingrid:lapte de la ma-sasi lapte praf in completare suc de portocale la strocator facut banana cu biscuite branzica de vaca si a incercat-o si cu galbenus de ou si a papat deja 2 in 2 saptamani adik cate unu pe saptamana
dupa ce vine acasa va zic exact ce are ca sa stiti si voi
sanatate la bblushi!

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

silvia face kk cum sa zic asa ca o maioneza care se taie la consintenta iar la culoare un galben-verzui asa
ea e tare vioaie asa adik nu ai zice ca are ceva
astept sa vad ce tratament ii da dr oricum in mare cred ca va fi la fel ca vad ca au patit cam acelasi lucru
multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

pai,e vioaie,saracutza,ca inca nu e apogeul bolii...f bine ca va duceti la urgente!
sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

am vb acum cu sora mea a iesit de la doctor i-a facut analize si urmeaza maine sa-i zica exact...i-a zis ca nu e deshidratata si ca arata bine fata in general si daca analizele ii ies bine inseamna ca ii ies dintisorii...a si cantarit-o cu ocazia asa are 6.5kg...e bine??ai vostri cat au?
i-a dat smecta deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Felicia super faina faza ! As vrea sa te atentionez asupra unui lucru: fetita ta pare foarte "teapana" iar patutul ei e mult prea sus; adica s-ar putea sa ai surpriza sa traga cu manutza de marginea de sus, sa se sprijine in picioare si sa o gasesti fericita ( sau nu ! ) jos, pe covor.

Iti zice o mamica patita, care la nici 6 luni avea baiat catzarator si cazator in cap !!!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

pisi si dordia multam! azi-maine tb sa vina salteaua, ca am dat comanda saptamana trecuta. Dar mi-e groaza sa ma gandesc -cum ma voi apleca eu dupa ea cu soldul praf

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Ha ! Ha !

Tu vorbeai de shold si eu m-am gandit ca salteaua e scumpa si ti-a facut soldul praf... ce-i si cu astia de fac mereu socoteli, toooottt la sold si bani se gandesc !!!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput