Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

A fost stire la antena1, dar nu am vazut de la inceput. S-a intamplat la Vaslui.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Eu sunt in al . Pentru prima oara in viata mea o vad si eu pe mimoza mea ca deschide gurita cand vede lingurita. Ca m-am chinuit de sambata sa o fac sa manance mar ras si numai nu vroia. Oricum tot la un sfert de mar suntem dar e clar ca progresam. Initial am vrut sa-i dau mare de la noi din gradina, ca-s ecologice, dar nu a vrut sub nici un chip (sunt acre). O pacalesc in schimb la suculet, ca-l amestec cu cel de morcov si-l mai indulceste un pic. Asa ca am cumparat din piata mere dulci (golden) si pana ieri i le-am dat simple. Si cum nu vroia sa manance i-am facut urmatoarea combinatie: ieri am amestecat marul ras cu putin suc de morcov iar azi am adaugat o lingurita de cereale (cu lapte, mar si morcov de la Milupa). Surprinzator, dar i-a placut. Oricum, nu se da in vant, dar macar deschide gura cand vede lingurita. Eu sunt multumita momentan. Asa ca, Madutza, totul se rezolva pana la urma.
Si am facut si o gafa: in loc sa-i dau marul dimineata, i l-am dat la masa de la 19. Asa ca, daca la noapte o sa urle, stiu a cui e vina.

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cam nepotrivit mesajul meu cu pompoanele dupa o veste asa trista... Si cand ma gandesc ca m-am nascut la Barlad (jud. Vaslui)...

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by silvia_d

Pai,dienutza,piersica-i piersica,maru-i mar,si glutamatu-i E,ca doar n-o fi fruct exotic...

Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05

Silvia, you, m-ai binedispus pe ziua de azi!

Noki felicitari!!! Eu fac pariu cu tine pe-o masura de lapte praf (ca si mie-mi place gol) ca o sa pape si pireul cu carnea pasata, dar fiarta separat. Posibil sa nu-i placa gustul de supa de gaina. Ca nici eu nu ma omor, daca supa e pe prea multacarne facuta. Si io simpatizez cu Sarah ca suntem mai silfide din fire amandoua.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

si noi pe-aici am bagat nasul...

raportam primul coltisor/dintisor....

la capitolul diversificare asteptam sa terminam legumele/fructele simple ca sa trecem la combinatii ... nu am probleme.

meems-calatorie placuta....
eu nu voi putea calatorii anul acesta pt. ca trebui sa ridic conditiile de pe green card si asta inseamna ca pana ma aproba USCIS-ul nu imi convine sa calatoresc-doar cu stampila pe pasaport...

bunica o sa fie un high-chair perfect ...

sivia
-:D

asa m-am aglomerat cu proiecte ca nu prea mai am timp sa vad ce fac si bebeii-dar promit sa ma uit si pe contul comun sa vad poze noi...

va urez sanatate la toti si toate-mamici, bebei , tatici, bunici...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cristina Negara- colega mea de suferinta, hai ca azi a fost o zi super pentru ne-fomistele noastre! Felicitari Elise-ei din partea tovarasei ei de flamanzeala.Si noi am patit-o cu okii, mai ales ca, recunosc, io nu prea le am cu inkisul usilor prin casa si se face curent. plus vantul de afara. Tot asa i-am pus ser fiziologic, dar e drept ca nu am ajuns la puroi. Asta mai lipsea!

Lavi- facem o mie de pariuri, totul e sa castigi tu!Ca asta inseamna ca e de bine! O sa incerc maine sa-i dau carnitza in piureul de legume, dar fiarta separat. Mai e o faza: prima-prima data cand i-am dat carnitza, in loc s-o pun in blender, am taiat-o mica-mica cu cutitul. A mancat, dar s-a vazut ca nu se da in vant. Din ziua urmatoare insa am blenderuit-o, dar cu blender stil mixer, de-ala vertical, care face treaba buna, dar nu perfecta. Azi legumele le-am pus in blenderul ala mostruos de mare de la robot, care piseaza suuuper. O sa incerc insa cu pulpa de pui. Parca are mai mult gust decat pieptul ala atos! Sa vedem, ca daca ai dreptate, m-am si infiintat cu punga de Bebelac numa' buna de halit!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Mai fetelor,

Zau daca va inteleg cu PREMERGATORUL.

Exista copii, si nu putini, care au avut probleme cu coloana vertebrala, bazinul sau picioarele din cauza premergatorului. Lucru confirmat de ortopedul la care a fost madau, de nepotelul lui Joy....

Pai voi care va ingrijorati atata si faceti ecografii peste radiografii ca nu cumva sa aiba displazie de sold, acceptati cu asa o seninatate riscul ca bb sa aiba probleme cu oasele si mersul din cauza a ce? A unui obiect absolut DISPENSABIL si care, din cate am citit pe forum e INTERZIS in unele tari europene?

In afara de riscul de a avea probleme cu coloana, soldurile sau picioarele, va mai enumar alte dezavantaje ale premergatorului:
-inverseaza odinea fireasca a dezvoltarii: copilul trebuie intai sa-si sustina toata greutatea pe propriile picioare si apoi sa mearga
-copilul invata un mers "fals", nu se merge stand in fund (decat cand o fi mare, cu scaunele ergonomice prin birou
-exista riscul sa se rastoarne in cap cu el cu tot (ce povestea si cristina)
-se deplaseaza cu el spre diverse mobile si poate trage de fire, de fete de masa, etc si sa-si rastoarne diverse chestii in cap; iar parintele tinde sa il supravegheze mai putin cand e in p. considerand ca e in siguranta

Eu nu cred ca prem. face copilul sa mearga singur mai repede, dar si daca ar face-o, cui foloseste asta? Copilul trebuie sa mearga/stea in fund/faca la olita/etc atunci cand e el pregatit, nu e in concurs cu nimeni.

Noah, morala v-am tras acum astept rosiile. De fapt contraargumentele. Chiar le astept.

-------------------------
anamari ce bine ca ne-ai mai dat vesti.

Oare ce mai face Inaaaaaa!!!

Anda am fost azi la drita 'a buna si mi-a zis ca parca ma vede ca alaptez si la 2 ani! .

Mergi la inceput

Noki, ce te costa sa incerci si cu pulpa si cu piept? Separat. Drita mea zice ca deocamdata/pt inceput e de preferat pieptul ca e cel mai slab/dietetic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi- ce contraargumente, nene, ca n-am de unde! Le-ai desfiintat si pe cele care oricum nu erau! O sa incerc in ambele feluri, sa videm! Imi zicea o mamica in parc careare un baietel moftuos ca Sarah - si o fetitza speram in burtica - ca lui ala micu ii place carnea de vita si ca la cea de pui face nazuri rau de tot. Nu vroia sa pape deloc, i-a facut analizele si avea anemie naspa, etc. Amu e mai bine, dar puiul il papa in frcute pe and vita fara probleme, cu legumele, ca oamenii normali!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salut fetelor!!!

Maaama ce discutii!!! Eu nu am probleme de papa asa ca...nu ma pot baga in discutii dar faza cu laptele praf...ma bag si eu ca si eu mananc de rup. Sau mai bine zis mancam ca de cand cu dieta.....stop joc.

Despre premergator....Lavi cred ca ai dreptate; in plus la mine nu cred ca va merge piticul curand ca el nici in fund bine nu sta. Adica nu sta deloc singurel. Asa ca....de mers probabil prin tzarc va merge si in rest...am un ham din ala ca pentru catzei si poate il folosesc pe ala ca ma rupe de spate daca ma cocosez dupa el non stop. Asa ca....nu cred ca voi achizitziona premergator.

Fetele disparute nu mai datzi nici un semn???
Acum ma duc la nani si va doresc o noapte linistita!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput