Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Adica, nu le deosebesti, ci te deznebunesti !

te pupa

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Pai,dienutza,piersica-i piersica,maru-i mar,si glutamatu-i E,ca doar n-o fi fruct exotic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Mai, eu stiu lururile ca fiind cam asa: la un moment dat s-a luat hotararea sa se unifice intr-un sistem de codificare toate substantele care intervin in procesul de fabricatie. Si pentru ca se foloseau, conservantii, colorantii, aditivii, etc... s-au procopsit cu denumirile astea "periculoase". Desi intre xantam gum sau maleat de nu stiu ce ... si E 243 nu stiu care e mai "ciudat"...
Nenorocirea e ca intre timp, datorita unei conjucturi bazate in special pe dezinformare, banalul acid citric a ajuns "componenta non grata" pentru ca a primit un superb calificativ "E"... Si nu e unicul caz.

Parerea mea...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bb_Alinus, mie mi s-a spus ca in caz de constipatie sa-i dau Riannei suc de prune, dar special pentru bebei. Eu n-am avut nevoie inca de el, dar se pare ca se gaseste de cumparat in comert. Sau mi-a spus cumnata-mea ca ea cumpara prune uscate si le lasa sa stea in apa peste noapte si a doua zi ii dadea lu' nepoata-mea sa bea apa aceea. Acuma, eu nu stiu cum e mai bine, da' iti zic si eu ce mi-au zis si mie altii. La noi lucreaza ft. bine ceaiul, pe care nu i-l dau decat cand nu face kk cateva zile la rand - Rianna oricum nu face decat o data la 2 zile.

Mai, eu cu premergatorul nu va zic sa va luati dupa mine, da' eu una sunt aproape sigura ca-l voi folosi, acuma depinde si de cum merg lucrurile cu Rianna. Eu l-am primit "mostenire" de la cumnata care l-a folosit pt. fiica-sa care are acum 3 ani si merge perfect, fuge, n-are nici o treaba, nici picioare strambe, nici probleme la coloana, nici mers pe varfuri, nimic. Dar e absolut alegerea proprie, nu tre' sa faca nimeni ca mine. Acum v-am zis ca folosesc exersaucer-ul, care arata cam asa: http://www.target.com/gp/detail.html/sr=1-3/qid=1147277271/ref=sr_1_3/602-1832521-1743050?%5Fencoding=UTF8&asin=B000BOKAKA
Nu sta mai mult de 5 minute in el, si asta nu in fiecare zi, da' incet-incet o sa se obisnuiasca.

Eu o acopar pe Rianna cu o paturice mai subtire seara cand o pun la culcare si inainte de-a ma culca eu intru si trag o patura mai groasa pe ea. E ok asa, doar intr-o noapte s-a descoperit si-am gasit-o dimineata sloi de gheata, dar nu s-a trezit noaptea de la asta si nici bai n-a avut. In general nu se misca prea mult noaptea in somn asa ca dimineata paturicile sunt inca pe ea. Dar nu prea-mi fac probleme, vorba Dienutei, daca i-e cald se poate descoperi, daca si-o trage pe cap si-asa-i place, e bine si-asa. Eu nu ma trezesc aproape niciodata noaptea sa ma duc la ea s-o verific.

Ripley, traiasca borcanelele! Si eu tot pe ele ma bazez cand oi incepe diversificarea, eu si-asa nu sunt indemanatica in bucatarie si nici nu ma atrage, si la pretul la care se vand aici borcanelele, nici nu mi se merita sa stau eu la trebaluit.

A adormit fata, asa ca fug la dus. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

NOKI- hai ca si eu am probleme cu daria,nu vrea sa pape supa cu legumele pasate in ea,o mananca simpla,doar zeama dar cand simte legumele pasate nu vrea si pace

Azi a papat in scaun si i-a placut,numai ca nu pot sa o prind pt ca nu sta ,si drept urmare ne cam chinuim ca se trage pe fundic

CATUTZA CE FACETI?CE FACE BIANCA?

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi02, sper sa ne descurcam cu papatul in Romania. In cel mai rau caz, o voi folosi pe maica-mea pe post de high-chair

Bb_Alinus, sa stii ca nu cred ca-mi voi lua carseat-ul cu mine pe avion, dar totusi as avea nevoie de unul in tara... Fetelor, nu stiti, as putea inchiria de undeva? Chestia e ca zbor la Timisoara, cine stie daca oi gasi ceva... Masina nu e nevoie sa inchiriez ca au ai mei, dar un carseat as vrea. Daca nu, tre' sa dau "sfoara-n tara" si sa vad daca ma pot ajuta prietenele din Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am invins ploaia!Am iesit in parc si desi a plauat am ramas cu gasca mea de mamici cu carucioare sub cupola circului si nu ne-a udat!1-0 pentru noi!

Fetelor, io am innebunit de tot! Rand pe rand devorez pungile de Bebelac pe care le am de la fii-mea! Mananc laptele praf, asa, gol! Zau ca sunt sarita!

Veste proasta: a facut Sarariciul niste bubitze pe o bucutza, langa fundic. Sunt mici, rosii, una langa alta, pe o suprafatza de 1-2 cm patrati. Ce-o fi? Am descoperit aseara. Noi nu am avut nici opareala, nici nimik de genul asta. I-am dat cu Bepanthen, dar nici un efect. I-am dat si crema cu zinc, idem. Amu am incefcat cu saprosan pudra. Si sta amu cu fundicul gol! Bucurie mare pentru ea, tristete mare pentru mami!
Poate fi de la dovlecelul introdus nou ieri? Nu prea cred...

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

wow, ce a fost faza cu bbul paralizat din cauza vaccinului? A fost cineva pe faza? ce vaccin a fost?

In alta ordine de idei, ia uitati ce lume econoama: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=75425&whichpage=3.
Hai ca scriu si eu sa se sperie putin

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ilenutza, ce are pana la urma Victoras la ochi? Ca si eu am avut probleme cu Elise. M-a mancat undeva sa o scot afara intr-o zi in care batea vantul foarte tare. Drept urmare, vreo 3 zile i-a curs ochiul drept; la inceput doar lacrima, ca apoi sa curga si puroi. Am sters cu comprese sterile si cu ser fiziologic si i-a trecut fara alt tratament.
Noki, nu esti singura "nebuna" care mananca lapte praf, nepreparat. Eu la fiecare punga de Milumil infulec vreo 2-3 masuri, atunci cand se termina punga ca mi-e lene sa stau sa adun din punga!

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Despre invelitul copilului: Elise doarme invelita cu 2 paturele. Una mai subtire si una mai groasa. Asa a dormit de cand am adus-o acasa si pana acum nu am avut probleme cu ea. Se mai foieste noapte si se dezveleste. Intr-o dimineata am gasit-o cu patura groasa la picioare, patura subtire o acoperea de la gat pana la brau iar una din sosetele ii iesise din picior. Culmea e ca talpa era calda. Mai nou, ii place sa-si traga patura pe fata. Prima oara cand am gasit-o asa m-am speriat groaznic, dar apoi mi-am dat seama ca nu se poate sufoca.
Iar despre premergator... Eu cred ca o sa-l folosesc, mai ales ca, locuind la casa, are loc berechet sa se miste: in bucatarie si in curte ca la noi in camera e plin de cabluri. Oricum, o sa astept pana cand o sa vad ca poate calca pe toata talpa. Zic si eu asa, ca nu am de unde sti daca poate calca pe toata talpa la 7-8 luni. Am o verisoara care la 9 luni statea numai pe varfuri.
Filicia, ma ingrozesti? Unde ai citit / auzit despre bb paralizat?

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput