Aspirante peste 35 ani - cap 2-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Vad ca aveti activitate, nu gluma. Si nu numai la scris. Doamne ajuta sa aud vesti bune de la voi.

GABI si eu am chestia cu tensiunea mica (9/6) si puls mare (in jur de 90). Eu nu tin constient cura de slabire, dar cred ca tin inconstient (de fapt sotul meu pretinde ca sunt o anorexica in denial). Asa incat este posibil sa aiba legatura cu nemancarea.

Va pup pe toate, si pe cele vechi si pe cele noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Val, puls mare poate fi si de la o hipertiroidie
tot de la asta poti sa slabesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

ce face...copila mica???e ok??? si lasa emotiile ca sintem femei mature...(io vorbesc ca fac kk pe mine la orice control! nici la examene nu am tremurat si transpirat asa)apropos...am observat ca copii astia de 20 de ani sint mai "cu tupeu" la chestii de astea de o mie de ori!!! noi sintem fleasca de cite ori vine vb. de gineco de parca nu am mai fi vazut capra in viata noastra!!!iti tin pumnii miine...

trufandalele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Ai dreptate Nashica..ma ia de la stomac... Maine dupa ora 17 ma duc la Giulesti, sper sa fie mai liber dr. sa putem pune "tara la cale".

Fetelor asa am si eu, tensiune mica si pulsul mare, dar eu sunt grasa ( nu grasa rau da io zic ca foo 10 kile tre' sa dau jos..).La penultimul EKG. aveam puls 102.Acum e in jur de 90 - 95 ( pulsul ) iar tensiune 9/6 ,iar dr. zicea ca este buna tensiunea.
Eeee nu mai imi fac griji si de asta acum...
fetele !!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

DJ MAMA, nu este imposibil sa aiba legatura cu tiroida ca mai am si alte tulburari neurovegetative. Dar ce analize trebuie sa imi fac? Si la doctor sa merg? Aveti vreo sugestie?

Mergi la inceput

copilashhhh nu ne spui nimic??? cit priveste tensiunea eu o am mica de cind ma stiu...cind frecventam spitalul din cva. toate asistentele ma intrebau daca...am venit pe picioarele mele cind o am 10 cu 6 pai sint in stare sa mut mobila prin casa de cita energie am!

si we placut(cit a mai ramas din el)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Salut fete frumoooaseeeeeeeeee!!!
A trecut si ziua de sambata si, am fost la dr.
Offf..ce emotziii am avut..!!
M-a certat un pic ca nu am mai trecut pe la spital de 3 ani .
Mi-a dat sa iau Utrogestan pana imi vine CM .In prima zi a CM sa il sun sa imi spuna cand sa ma duc la spital sa fac Histerosalpingografia.
Am mai facut o data HSG acum foo 10 ani.Stiu ca a fost f. dureroasa atunci.
Dar... o sa va intreb un pic mai tarziu despre asta.

Aaaa ...si Utrogestanul mi-a zis sa il iau cum imi este mai usor ,sa le inghit sau vaginal. Cum e mai bine??? Pe primele 2 pastile le-am inghitit!
Aspirantele mele va ganditi la concediu???Sau chiar sunteti in CO.?
Pup Nashica !!!
Pup fetele!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Copilutzule eu am auzit ca dc iei pe gura utrogestanul poate da somnolenta si alte stari nasoale. Cica se asimileaza mai bine vaginal.
Inainte de HSG cica e bine sa iei analgezice bucal si anal si nu o sa mai ai dureri asa mari.
Eu vb din ce am auzit ca nu am luat nici Utrogestan si nici HSG nu am facut
La ce dr ai fost?
Pup Copilutzul si bafta in continuare !
-ici pt toate pushtoaicele !

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

copilashii sint...in aceeasi barca nici eu nu mi-am mai facut nicio anal()scuze de exprimare dar asta am preluat-o de la mikishor,de doi anisori!!!dar acu`s hotarita...in maxim 2 saptamini ma apuc de toate controalele posibile!(mai putin la capatzana ca asta e irecuperabila),deci copilutz,eu dupa maxim 10 iulie`s la hsg,o sa ne intilnim pe la subiectul ala ca am auzit mai nou ca se face cu anestezie (tot pe DC ca io una habar nu mai aveam/ultima am facut-o la laparo in 2003)

fete curajoase,frumoase si cu multa pofta de viata!

Mergi la inceput

vecina hai ca incep eu sa te judec acu...pai daca nu ai facut nici macar un amarit de hsg de unde stii ca e numa jumatatea de vina? mai tine`l pe neshte tincturi si retete naturiste si sa te trezesti ca nu e bietul om de vina!!!sau ma grabesc iar si nu cunosc datele problemei?

Mergi la inceput