Aspirante peste 35 ani - cap 2-

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nashico la gravitatea sit noastre cu azoo cred ca nu ma ajuta prea mult HSG-ul . Posibil sa tb sa -l fac dar vreau sa-mi schimb dr cu big M (sau cu Dracea) si ce zice el, aia fac. Deocamdata tb insistat le latura masculina pt ca acolo e buba f mare. Eu una as opta pt laparo decat pt un HSG care se pare ca e o procedura contestata de multi medici.
Pupici !

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

fetelor, uite ca am aparut si eu cumva.
am avut calculatorul stricat si nu am mai putut intra pe forum.
pt toate fetele nou venite si pt cele pe care deja le cunosc.
mi-am luat inima in dinti sa fac in sfarsit si eu HSG-ul, am fost azi dimineata sa vorbesc cu medicul, mi-a prescris premedicatia si poimaine fac interventia. nici prin cap nu mi-a trecut sa se intample asa de repede, dar e mult mai bine asa, nu am asa mult timp la dispozitie sa ma panichez.
tare mult mi-a placut de doctor, mi-a spus sa nu mai iau dupa fetele care spun ca doare tare pt ca o sa vad ca nici nu o sa fie asa de rau, o sa aiba el grija.
sa-mi tineti pumnii fetelor, ca am stomacul cat un purice de nervi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

stelutza, am mai povestit noelei la fibrom uterin ca eu la hsg n-am simtit nici cea mai mica durere
sa bei o cafea dimineata (cred ca relaxeaza colul)-mi-a zis dr.

Val, in legatura cu tiroida eu merg la prof. dr URSU de la PARHON care e specializat fix pe tiroidite dar nu coreleaza cu sterilitate; adik el da tratamentul care-ti trebuie dar cu aceasta doza de trat. hotaraste ginecologul daca impiedica ceva la conceptie
altfel, e f bun si explica in amanunt
nu are cab. privat ca n-are timp
intrebi de el in spital unde-si are cab. este la parter
stii cum e la spital, el ia si pacientii internati dar nu-i refuza nici pe cei din afara; pe mine nu m-a intrebat cine m-a trimis; platesc 500.000 / consult si e f atent
te duci la el cu analize facute la MEDLIFE: TSH si T3, ALTFEL TE PUNE SA LE REPETI ACOLO CA N-ARE INCREDERE ALTUNDEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

quote:
Originally posted by Stelutza_36

fetelor, uite ca am aparut si eu cumva.
am avut calculatorul stricat si nu am mai putut intra pe forum.
pt toate fetele nou venite si pt cele pe care deja le cunosc.
mi-am luat inima in dinti sa fac in sfarsit si eu HSG-ul, am fost azi dimineata sa vorbesc cu medicul, mi-a prescris premedicatia si poimaine fac interventia. nici prin cap nu mi-a trecut sa se intample asa de repede, dar e mult mai bine asa, nu am asa mult timp la dispozitie sa ma panichez.
tare mult mi-a placut de doctor, mi-a spus sa nu mai iau dupa fetele care spun ca doare tare pt ca o sa vad ca nici nu o sa fie asa de rau, o sa aiba el grija.
sa-mi tineti pumnii fetelor, ca am stomacul cat un purice de nervi ...

stelutz,in primul rind ma bucur din tot sufletul ca ai revenit!!!cum te mai simti ca din din cite imi amintesc eu ultimele msg.nu erau prea roze???sper sa fii bine in ce consta medicatia pe care ti-a dat-o inainte de hsg? doxiciclina cumva? asta`i ft. buna pt. ca ii ajuta sa vada bine tot,sa fie trompele "curate",te astept cu mare interes sa ne pove...si nu te panica ca nu doare!!!e mai mult disconfortul cind ti se prinde colul cu cleme,dar te ajuta tusea fortata(o sa iti spuna ei)si senzatia de jena pe care o cunoastem toate ca de obicei nu e numai una la hsg...sintem mai multisoare(personal o asociez cu un abator de vite,dar asta e...)
vecinica, da imi fac ...mea culpa in necunostiinta de cauza dar totusi nu dispera si mai ales nu il stresa prea tare ca se duce si bruma de gigei...da???iar de laparo ce nevoie ai?eu am o prietena care acu vreo 6 ani a facut celioscopie in cva daca vrei o intreb,am inteles ca e ca o laparo dar fara interventii de microchirurgie(nici eu nu stiu prea bine)...stiu ca hsg e o analiza de kk, dar pt. mine, in situatia mea e totusi relevanta(tie numai la fiv ti-ar trebui asa ca nu cred ca are rost sa o faci...iti va spune maestrul ca iti trebuie musai la dosarelul fiv)

gashcutei de fete frumoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nashico esti o dulcica. Sper ca joi sa ajung cu sotul la dr si in fct de ce spune ac ma hotarasc si eu ce fac in privinta mea. Am zis ca as opta pt laparo pt ca numai la ac operatie se vede dc ai endometrioza. Eu cred ca nu am pt ca ciclu dureros si abundent nu am. In sfarsit, ce va zice noul meu dr aia voi face.
Stelutza bine ai revenit !
Gabi 66 ai disparut de tot sper ca nu s-a intamplat ceva cu tine.
gashca toata !

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Mickishor, mi-a spus azi la muncutza o colega gravidutza ca poate avea ca reactii negative greata ,somnolenta...Dar am neshte insomni...cred ca am "defectu' stricat" (am reparat monitorul si m-am defectat io... ).
Am fost la Giulesti la dr. Cristescu Ciprian.
fata ,si cred ca ar fii bine sa incepi si tu analizele si monitorizari ca pierdeti timpuletzul.. Hai Mickilinaaaa!!!!
nashicutza
Multa bafta!!! Si ne intalnim.... Tin pumni!!!
Stelutza povesteste-ne si noua de ce premidicatie este vorba.
Eu mi-am cumparat supozitoare Indometacin, fiole Piafen , si No-spa. Am intrebat de pastile de..."curaj" da cica se de pe reteta .
Multa Bafta si tie si sa ne povestesti cum a fost (asta in care faci inaintea noastra ). La ce dr. mergi???
Stiti cumva dupa cate zile de la CM se face programarea ptr. HSG ???
si mamuca. O sa incerc si eu cu o cafelsito ,dar preferata mea este decofeinizata.Cred ca are acelasi efect???
Sa va dea Dumnezeu putere si rabdare sa va realizzati frumosul vis!!
si celelalte fete !!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

copilutz,hsg se face in primele zile dupa CM asa ca vezi sa ii dai telefon,cum iti vine!!!eu am facut-o chiar in ziua 7-a ,pe ultima de care imi mai amintesc,si am CM de 6 zile pe muchie...pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Heeeei..aspirantzele dragutzele!!!
Pe unde umblaritzi???
Lasaratzi fromosetze de sobiect asheee de izbeliste?!?!!?
Mai aspiratzi si pe acilea...

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE

copilutz'

Mergi la inceput

Mai fetelor io de la Utrogestan (cred - de fapt aveam si inaninte...) am o sangerare..cand si cand...banuiesc ca nu il consider CM. ???

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

fetelor, am facut ieri HSG-ul si pare totul in regula, cel putin asa a spus medicul radiolog ca ginecologul inca nu a vazut filmul.
va povestesc pe indelete, poate e cineva interesat:
am fost luni la spital, am vorbit cu medicul radiolog, m-a programat pe miercuri (adica ieri) si mi-a dat urmatoarea reteta: Doxiciclin, Meclan ovule (Metronidazol+Clotrimazol), No-Spa si Xyzal (antialergig).
Mi-a spus sa iau medicamentele si in dimineata in care fac HSG-ul. La spital mi-au facut internare de o zi, dar nu m-am dus pe sectie ci direct la radiologie. Nu a trebuit sa ma schimb, am ramas in hainele cu care am venit. Interventia a durat cam 20 min, si daca nu mi-ar fi fost asa de frica poate nu ma durea, dar eram cam incordata.
Am asteptat destul de mult sa-mi dea rezultatele, dar in sfarsit am primit si filmul si mi-a explicat un pic medicul radiolog, ca la inceput a trecut cam greu lichidul in partea stanga dar dupa aceea a fost totul in regula.
Mi-a spus sa am grija 2 luni sa nu raman gravida, din cauza iradierii. Eu oricum sunt pe tratament cu Dostinex asa ca nici nu era cazul.

Mergi la inceput