Aspirante peste 35 ani - cap 2-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

SIMOAN, bine ai venit si sa dea DD cit mai repede sa-ti spunem bine ai plecat (la , bineinteles.)
Nash, Gabitz, scuze cu valeriana, nu stiam ca nu-i buna pt. hipo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoan spune:

Haide-ti sa va spun si eu povestea mea. Eu cu sotu' ne-am tot ferit sa facem bb. Azi asa maine asa pana intr-o zi cand dupa lungi discutii am decis ca acum e momentul. Aveam 37 de ani. Am ramas insarcinata din prima incercare si Jack s-a nascut 9 luni mai tarziu dupa o sarcina foarte usoara, fara greturi fara probleme. Dupa nasterea lui Jack am ineput din nou sa ne ferim. Acum realizez cat de proasta am fost. Parca as fi avut 20 de ani si tot timpul din lume sa mai facem bb. Prin decembrie anul acesta ne-am decis sa incercam din nou si in ianuarie am ramas din nou insarcinata dar am avortat spontan dupa numai 8 saptamani. Acum incercam din nou in disperare ca timpul trece. Am inceput sa-mi masor temperatura bazala lucru pe care nu l-am facut niciodata. Construiesc grafice peste grafice luna de luna de m-am tampit. Atat de mult am citit pe internet despre fertilitate, planing familial, stimulari etc incat pot da lectii. Din toate astea sotu e cel mai fericit. El saracu' nu stie ce se intampla ca el nu a mai prestat asa in fiecare zi de nu stiu cand. Hai sa ma opresc aici ca nu vreau sa va obosesc cu tirada mea. Va pup pe toate si va doresc la toate cate un bb cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

simoan
Bine ai venit in gashcutzaaaaaaaa!!!! Ia si un din cauza mea !!!!
Feteleor da , ce ma fac io cand m-o vede dr. cu atatea bubishoare pe picioare..., ca mi-e o rusinicaaaaaaaa...De la Victor Babes mi-a dat sa iau calciu lactic si Claritine si am o somnolenta de la ultimul medicament...Bag la somn "grupa maaare". Merg din cascat in cascat!!

Pup fetele!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Fetelor, cicina, dj mama, pentru probleme hormonale (FSH) incercati un tratament homeopat. Dr. Soare stiu ca are rezultate bune. Oricum, incercati sa faceti stimulari doar atunci cand e neaparat nevoie. Nu pot sa-mi dau seama cum sunt atatia medici (unii chiar de top!) care prescriu cu atata usurinta stimularea....
Va pup,
orchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Dragele mele pushtoaice, am gasit un raspus interesant dat pe forum de Arian ( dr Teo din Constanta) despre FSH:
"Valoarea redusa a estrogenilor este responsabila de FSH-ul crescut. FSH este eliberat de hipofiza si are rolul de a determina ovarul sa secrete o cantitate sporita de estrogeni. Cresterea concentratiei estrogenilor in sange (care ajunge si la hipofiza) determina automat reducerea secretiei hipofizare de FSH (acesta este feed-back-ul negativ estrogenic asupra FSH). Prin urmare, daca ovarul nu secreta o cantitate suficienta de estrogeni, FSH-ul creste pt a stimula si mai tare ovarul (de fapt, feed-back-ul amintit nu actioneaza datorita titrului sanguin scazut al estrogenilor). Morala este ca ovarul tau este cam "lenes" in privinta sintezei estrogenice, ceea ce in termeni medicali se numeste insuficienta ovariana. "Bufeurile" pe care le acuzi in ultima vreme sunt tot consecinta a nivelurilor scazute de estrogeni in sange. Fenomenele sunt foarte asemanatoare cu cele produse in momentul instalarii menopauzei, dar nu este inca recomandabil sa-ti pui problema unei menopauze precoce. Tulburari hormonale tranzitorii apar deseori."
Dj_mama spuneai ca ai exces de extrogeni. FSH-ul l-ai repetat? Era mai mic? Deci dc ai estrogen mai mult inseamna ca lucreaza ovarele. Dar nici excesul de estrogen nu e bun pt ca at faci fibrom ( pe care tu il ai deja). Deci in concluzie, oricum o dai nu o nimeresti
Gabi66 nu mai zici nimic? Incep sa ma ingrijorez Sper ca nu ai patit nimic. Te rog eu intra si spune ceva.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Orchis, aaaaa, buna ziua! Ai picat la momentul potrivit ca sa intaresti ceea ce clocesc sa scriu intr-un nou topic din care sper ca se vor folosi de la mic la mare, mai toate fetele.
Desigur ca afirmatia ta este justa si cine are urechi de auzit, sa auda. Explicatia este ca unii medici sunt profesionisti iar altii novici sau, doar mai putin talentati. Mai exista o categorie de medici aproape fara scrupule care tzin intr-un hatzish foarte abil construit, victime inocente care-si pierd ani pretiosi din viata, uitandu-se la acel medic ca la un Dumnezeu pe pamant in speranta ca doar-doar, vor scoate odata bagheta aia magica cu care au mai facut altora vraji, “las’ ca stim noi ca se poate”. Dupa luni si chiar ani intregi de donatii la acel cabinet, intr-un tarziu, cand te cam iei de grija si ai putea sa afli de la alti medici un trist ADEVAR, ti se spune “am epuizat variantele, numai FIV ramane ultima sansa” (de fapt acel dr. a stiut din prima zi dar vinde sperante amatorilor de astfel de shopping) dar atentie !!!! … ca si aceasta poate fi o minciuna. Este ultima picatura care ramasese nesupta.
Fetelor, imi cer scuze ca sunt asa acida si usor acrisor-lucida. Va recomand, consultati tot atatia medici pana cand doi iti spun la fel. Abia atunci veti afla unde va situati cu adevarat si care va sunt sansele reale. Nu cautati doar acei medici care va spun doar ceea ce doriti sa auziti.

Miki, estrogenii mari i-am avut sub un tratament naturist. Fara tratament sunt in nr. normal. FSH este conform varstei: 16.75, adica nu mai pot spera.
Mi se pare o copilarie sa imbunatatesti FSH-ul. Este fals. FSH nu este altceva decat un cos cu oua cu care te nasti; in fiecare luna vinzi din ele dar este imposibil sa cumperi; acestia sunt ca neuronii, adica nu se refac niciodata. Stimularile consuma enorm intr-o luna cand Dumnezeu le dozase altfel ca sa nu vina menopauza. Ne-am gasit noi sa-L corectam. Hee-he!!! Fetelor-fetelor, cum ne taiem singure craca de sub picioare.

Gabiule, renunta repede la stimulari facute pe cont propriu ca nu e de bine. Se impun pauze, cum scrie la carte, altfel …. Ne asteapta alte regrete, poate mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Dj, nu stiu ce va spun doctorii in Romania, ca mie inainte de cele trei FIV mi-a prezentat exact situatia cu procente de reusita. Deci acum 6 ani aveam 20% iar acum 2%. De aceea nici nu mai are rost FIV, este o mare bombardare hormonala inutila, cum spui tu ai vandut toate ouale proaspete iar cele ce au mai ramas sant clocite. De aceea doctorul mi-a pus in vedere eventualitatea de a primi ovocite de la o donatoare, numai ca aici legea nu permite.
Sant in comunicatie cu multe fete care au facut aceasta interventie bineinteles la clinici in Franta, Spania, Austria, Ucraina (cele care au ramas gravide)si spun ca tratamentul pentru asta e mult accesibil pentru organism.Si nu regreta nici una de ceea ce au facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

dj mama, ai perfecta dreptate. Am realizat lucrurile astea de ceva timp, practic de cand a inceput sa ma intereseze subiectul. La inceput am crezut ca au dreptate insa cand am vazut ca problema stimularii se pune luna de luna, am inceput sa-mi pun un semn de intrebare. A fost insa o discutie cu dr. Soare (sotul meu se trateaza la el) in care i-am spus cum se trateaza in general infertilitatea inexplicabila in cele mai multe cazuri si m-a intrebat daca am spus fetelor despre asta. Sincer, eu am mai spus odata aici pe forum, dar nu m-a bagat nimeni in seama. Poate daca le spuneam ca sunt biolog receptionau altfel mesajul meu!

Pup toate fetele

orchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

coplilutz,ai facut vreo alergie/intoxicatie? lasa ca sigur te faci bine pina simbata si daca nu exista ciorapii cu adeziv...te dai si tu mare ca o adevarata cucoana ce poarta ciorapi si la 30 de grade(ceea ce la noi cred ca nu e cazul dar o dat merge)asa ca...orice problema are rezolvare,daca ti`e rushinica de bubitze(plus ca esti sexy)
gabi 66bine ai revenit,mikisor te striga vad si era cit pe aici sa o fac si eu noroc ca ai aparut!de tiza ta ce se aude???si cred ca mutam gasca la subiectul lui dj mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

nashicaaa ...!!!
Buna faza cu ciorapi cu adeziv.
Daaaaa este intoxicatie de la capsuni, castravete sau peste (ca le-am mancat ca nehalita pe toate in aceeasi zi ....imi era frica sa nu slabesc..)
Problemutza este s-a imbubitzat si "dansa"...intelegi tu...si ea...tot mare cocoana ...NU???
O vede nenea Cristescu bashicata toata.... O sa ii zic ca de ciuda s-a bashicat !!!
Fetelor io... rad ,ca sa nu ma mai gandesc la ziua de Sambata. Ca am neshte emotziiiii!!! Aaaauulleeooo!!!!
Mai vb.!!!
Puuuup gashca!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput