Bebelusi de iulie-august 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 7
anis spune:
Laura, sa nu fie bronsiolita, ca e epidemie.Fa-i un consult mai bine.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Laura25 spune:
Ella, ti-am trimis un mail, poate te ajuta. 
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by anis
Laura, sa nu fie bronsiolita, ca e epidemie.Fa-i un consult mai bine.![]()
AniS siIngrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Anis, cum se manifesta?
Daca era ceva de genul asta, nu ar fi trebuit ieri doctorita sa auda ceva la plamani cand a consultat-o? O fi mai proasta, dar choar surda poate nu-i!
Laura
de
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
anis spune:
Laura, Ingrid a avut pneumonie interstitiala...seamana cu bronsiolita.Si nu s-a auzit nimik cu stetoscopul.In noaptea aia cand s-a declansat spasmul, tuse suieratoare adica...asa am aflat si dupa la radiografie s-a vazut.
Bronsiloita asa cum am vazut la spital, se declanseaza cu tuse , ca si cand ar fi avut ceva in gat..pe urma tusea ia amploare etc
Pe de alta parte..asa cum zici..poate fi si un simplu rosu in gat.
Eu doar imi dau cu parerea..ar trebuii un consult sa stai si tu linistita.
AniS si
Ingrid
Ella2000 spune:
Laura, l-am descarcat si acum fug la plimbarica!
cu Iulia am fost la o haita de doctori pana au descoperit ca avea pneumonie! ba la policlinica, ba la urgente... si fata mea era trimisa acasa ca nu are nik! dar ochiul meu de mama nu m-a inselat si m-am dus direct la cel mai bun pediatru din Cluj! si ne-a internat! dar rau destul ca puteam scapa mai repede si mai usor daca era macar unul din cinci sa vada ce are micutza!
pupici cu multumiri!
ella2000 si printesele
brianamica spune:
Devin insistenta....!!!!
CAND SI UNDE AR FI INTALNIREAAAA???????
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Laura25 spune:
Ella, Anis
multumesc!
O mai tin azi sub observatie, ca vad ca se joaca si e vesela, febra nu are, nas nu curge, a mancat foarte bine. Oricum sun pediatra, dar nu o iau chiar azi pe sus la doctor...
Laura
de
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
truli-luli spune:
Briana inca nu s-a stabilit nimic clar. era propusa data de 24 , daca nu ma insel(imi cer scuze, s-ar putea sa gresesc). Irina a propus sa fie dupa 6 seara. Din pacate, asa cum au mai spus si alte fete, si eu as prefera sa fie mai devreme ca sa putem veni cu puiutii. Eu o pot lasa cu sotul dar oricum la 8 e baita si nu ramane prea mult timp pt intalnire.
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
mitub spune:
bbdeiulieaugust, propun sa treci pe prima pagina mare data intalnirii si eventuale propuneri de ora si locatie
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
Laura25 spune:
Ce chestie! Au pus baietii astia si chat, si messenger pe forum.. F. frumos.. sa tot vorbesti! Timp sa ai! Si ca veni vorba de timp .. mai iau o pauza de la net, ca m-am intrecut cu vorba, ma mai du csi la treaba. Pa! O zi buna!
Laura
de
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari