Bebelusi de iulie-august 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Pupam mamici si bebici.

Uite ca vin si eu (Cam tarziu) ! Va d ca ati propus o intalnire. Vineri la ce ora si unde ? Scuze ca nu am timp sa citesc acum, dar as vrea si eu sa ma bag in... seama !

Ana s-a trezit azi noapte doar o data ...!!!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Anis, Merge ou cu branza. Asa se fac toate budincile.

Sa stii ca snitel la cuptor face si soacra-mea, ca n-are voie prajeli. Eu nu stiu cum iese dar cat nu sunt la regim, nu-mi vine sa incerc

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

quote:
Originally posted by anis

O intrebare usturatoare.

Nu mai tin minte exact.Stiu cand dai ou nu dai si carne.

Dar ou cu branza merge in accelasi timp??

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Nu stiu parerea medicului dar asa cum ai scris si tu, eu stiam ca nu se da ou si carne in aceeasi zi. Dar asta la inceput. La ultimul control mie dr mi-a spus ca pot sa ii dau si ou si carne in aceeasi zi, ca nu se intampla nimic.

Combinatia ou-branza eu am incercat-o chiar ieri. Nu mi-a reusit piureul de legume asa ca i-am amestecat galbenusul de ou cu branza fagaras (aceea cu smantana) si s-a lins pe bot. In plus nu am vazut nici o reactie neplacuta la ea.

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Laura, mergi la un doctor, insa eu stiu din experienta mea anterioara (na.. ca am inceput ca babele.. mai am putin si zic pe vremea mea) cu cea mare ca a avut o perioada in care era pur si ismplu puturoasa ! Si statica ....

Mergi la un medic ca sa te linistesti.

Tinem pumnii si pupam obrajorii Biancai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Merci fetele..deci merge ou cu branza.
Ou cu carne ,luni a zis ca nu pot sa ii dau inca.Asta e.

Mitub, bine de stiut...cu snitelul la cuptor, eu chiar n-am auzit si am mai si intrebat multe persoane.Nu multe persoane stiu...si eu credeam ca sunt eu mai de la tara Ar fi interesant s-o rogi pe soacra ta sa-ti zica reteta ,poate merge si pt bebei.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Truli-Luli.... mai ce fata ai.... super !! SI are niste figuriteee....

Pupam puiul!

Anis, merge ou cu branza !

Mergi la inceput

Irina..apropo de intalnire...nu poti sa-ti aranjezi mai devreme de 6? Ca eu nu am cum sa vin..dupa 6..Ingrid e dependenta de mine seara.

Mergi la inceput

Ca tot vorbim de ou....

Ana vomita rau cand ii dau galbenus si i l-am scos.

A mai auzit cineva de asa ceva ? Sa ii fac analize sa vad daca are alergie???? ... ca ceva se intampla .... si curand nu o sa putem evita chiar de tot oul. Ca mai facem si noi o budincuta.... o musaca de vita cu ou deasupra etc.

Mergi la inceput

Brianamica... sa stii ca nici eu nu mi-am dorit sa am experinta anterioara..vb ta...ma simt acum ca mama omida.
Dar sa speram ca fetele noastre si toti puiutii sa nu treaca prin probleme, si sa fie sanatosi tun toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Albinutzza

Laura, sa nu fie un inceput de guturai, ca stiu ca asa incepe rujeola. Stiu ca noua asa ne-a zis, acum nu stiu cand se declanseaza. Iar legat de noapte, parca ar fi sora cu Luca ca si el la fel a facut pe la 5 dim, s-a trezit si ma tragea de nas, imi baga degetele in ochi, ma tragea de par si tragea niste chiote de veselie....ce-o fi cu ei oare va mai dormi noaptea????

Starchi, si eu am probleme cu Luca cu dormitul noaptea. El care dormea de n-aveam treaba, de cand cu dintzii s-a dereglat rau, si zau daca mai stiu ce sa fac!!! Pt ca nu mai sunt in tare sa fac noapte alba din cauza serv, iar in wkd, sunt rpea obosita ca sa mai rezist

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Nu cred sa fie rujeola, ca ei nu au intrat in contact direct cu alti copii in ultimul timp, vaccinul l-am facut ieri si ni s-a spus ca apar reactii cam dupa 5 zile. Alte semne de raceala nu are si haraiala asta ii dispare dupa max. 20-30 min dupa ce se trezeste. Tuseste putin, mai tipa, mai vorbeste .. si ii trece.

Multumesc fetelor care mi-au raspuns. Cred ca o duc sa o vada pediatra mai intai, sa vad ce parere are. Ea mi-a spus de cand a vazut-o la 1 luna jumate ca are o hipotonie musculara si ca probabil o sa mearga mai greu si mai tarziu, dar ca nu e problema.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput