Bebelusi de iulie-august 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Da, si cu ferestra deschisa si afara tot juma' de ora. Si se trezeste odihnita, nu da semne ca ar mai vrea. E direct in picioare!
Ce nu imi place ca de cand a descoperit mersul pe jos, nu mai imi sta deloc in scaunul de masa, decat cat mananca. Acolo o mai tineam de exemplu cand calcam. Nu am tupeu sa o las in premergator, langa masa mea de calcat. Asa ca fac totul cand doarme ea sau noaptea. Dar deja sunt tare obosita.

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Am gasit Irina da-s mici tare! In pizza Hut sunt! Ce tupeu sa va intalniti acolo cu burtile alea! Bine ca nu va "cunosteam" pe atunci...ca si fara intalnire am luat 22kg
Nu va disting foarte bine,dar se vede ca va distrati!

In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Adana9 bine ai venit. Nici eu nu sunt tare veche pe forum. Poate daca nu m-ar fi primit atat de frumos fetele, nu as fi ramas...iar acum nu mai scapa ele de mine...SUNT DEPENDENTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Yoohoo, Aidan se pune singur in funduc din pozitia de culcat!!!!Se pune pe burta si ridica genunchii sub el, apoi vine in pozitia 4 labe si se pune in fund - hihi.
Nu se tine de nimic cand o face.

Emanuela, nu as fi avut cu cine sa il las pe Aidan si de aceea am venit cu el in Ro.Daca as fi avut de ales nu l-as fi adus, dar ai mei nu l-au vazut niciodata.Am fost atat de ingrijorata in Ro sa nu se imbolnaveasca si chiar daca a facut diaree nu l-am dus la doctor de frica sa nu se imbolnaveasca si mai tare.I-am dat tot felul de mancaruri si fructe care sa il constipe si a mers.I-a trecut diareea in cateva zile.Si calatoria nu e grea, numai la destinatie sunt probleme.Noi am calatorit foarte mult cu el, am venit din State cand avea numai 4 luni, apoi facem mereu calatorii cu masina in Franta sau Elvetia.Mie mi se pare ok.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana.9 spune:

nici in patut?
na, asta-i treaba. sunt lucruri pe care e clar ca nu pot sa le fac decat daca mai este inca cineva in casa. sotul meu sau mama.
asta este. riscurile meseriei...de mama.
pentru mine, ce-i drept, e complicat si sa fac un dus. pentru ca ma streseaza idea de a o lasa prea mult pe gresia din hol (mai ales ca se catara pe tot ce poate si o cazatura pe gresie nu e tocmai visul unei mame). ca de venit dupa mine clar vine.
de gatit gatesc daca-i si sotul. de multe ori gateste el. eventual fac cate ceva cu fata langa mine (ce se poate face).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

Laura,
eu zic sa nu-ti faci inca probleme cu Bianca. si a mea e lenesa si pediatra mi-a zis ca asa e ea mai comoda. ar sta in fund toata ziua. daca o pun in mijlocul patului nu se misca de-acolo, decat se ridica in fund daca o las pe spate. daca o pun pe burta uneori maraie imediat alteori sta si 15 minute si se taraste un pic dar nimic altceva. si eu incerc s-o stimulez si sa-i arat dar degeaba. eu i-am facut si ecografie la sold si mi-a zis dr ca are totul dezvoltat normal sa nu-mi fac probleme. asa ca deocamdata astept ca n-am ce face.

starchi, albinutza,
si a mea a avut cateva nopti cand s-a sculat pe la 3 si a plans tare si abia pe la 5 a adormit la loc. si are zile cand la 6.30 o trezesc eu pt lapte, iar altele cand e de la 5.30 in picioare. daca nu plange eu o las sa gangureasca acolo. uneori adoarme la loc alteori nu si dupa ce se plictiseste ma striga sa ma duc la ea.

plus ca de vreo saptamana nu vrea sa mai doarma dupa masa de dim de la ora 6.30. inainte era tare bine ca se trezea ea sau o trezeam eu la 6.30, ii dadeam sa bea bibe, apoi mai dormea pana pe la 8-8.30. si aveam si eu timp sa aerisesc prin casa, sa ma spal si pregatesc pt servici, sa mananc ceva. acum nu mai vrea sa doarma si abia ma descurc dimineata. ca sta in fund in patut cu jucariile dar tre sa ma tot duc la ea ca ma stiga si fac totul pe fuga si cu intreruperi. poate o sa treaca si perioada asta.

e drept ca e si cam fornaita ca de dimineata i-am scos cu batista bebelusului o gramada din nas.

mamica de maria, 9 luni si 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana.9 spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Yoohoo, Aidan se pune singur in funduc din pozitia de culcat!!!!Se pune pe burta si ridica genunchii sub el, apoi vine in pozitia 4 labe si se pune in fund - hihi.
Nu se tine de nimic cand o face.

si eu ma chinuiam zilele astea sa vad din ce miscari se compune ridicarea deliei in fund. dar zau daca reusesc sa fac asta. o face atat de firesc si cursiv. bine, in nici un caz ca atunci cand faci abdomene. se aseaza atunci cand se lasa jos din picioruse sau din 4 labute...cumva. mai studiez.

nicoll, multumesc :)

am fost ieri in parc cu o mamica draguta. am facut si poze cu fetitele. din pacate ea nu poate alerga. tot asa patesc. imi mai promisese o mamica ca alergam insa s-a apucat de fumat si i-au trecut ideile astea sportive :(

inca metin propunerea:
cine vine la alergat in tineretului? ne descurcam cu bbii, doar sa veniti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Adana, taaare as alerga si eu cu cineva, numai ca Tineretului e cam departe de mine..... asa ca ..sincer asta e motivul pentru care nu m-am bagat.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

De cand a descoperit covorul, nu mai vrea nici in patut. Si am observat ca daca o las (o pandesc la usa) sta ce sta dupa care se ridica si incerca sa sara peste plasa...se ridica in munute (e din ala stil tarc). Mi-e teama sa o las. Asa ca...fac de toate...cand o pun in premergator. Ce crede-ti ca fac eu cand ea imi despatureste camasile? Mancare. Ca doar nu stau la telenovele. Dar de calcat nu-mi vine, ca o data isi ia viteza si intra in masa si cine stie ce se poate intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Gesi draguta... stii .. eu cand vreau sa gatesc, ii deschid ultimul sertar de la un dulap de bucatarie unde am pus special pentru ea diferite lucruri... 3 jucarele, cateva camasute de ale ei de cand era micuta, un ceas de-al nostru, un caiet, o oferta metro etc. si sta acolo si "descopera " fiecare lucrusor.

E atat de haioasa cum incearca ea cu "carnaciorii" de degetele sa ia tot si sa studieze.. de nu iti spun.

Si asa fac mancare.
De calcat si eu calc dupa ce adoarme simpatica...

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput