Bebelusi de iulie-august 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

fetelor,
voi de ce veniti cu bebeii in ro? mie mi se pare ca pana intr-un an-doi bebe e mult prea mic ca sa se adapteze la drunuri lungi si mediu diferit. eu n-as avea curajul. eu stiu cand am fost in state si m-a obosit drumul ingrozitor, iar acolo mi-am revenit abia intr-o saptamana. plus ca tot sejurul m-a durut stomacul pt ca am mancat mancare diferita cu care nu eram obisnuita. nu pot sa-mi imaginez cum e pt un bebe.
eu am emotii ca vreau sa merg cu maria cateva zile pe litoral la noi si ma gandesc daca o sa doarma bine in patul pliant ca n-am culcat-o niciodata in el.
prietena mea din state vine cu baietelul de 3 ani pt prima data in ro si are mari emotii de cum o sa se comporte si daca o sa-i fie bine pt ca el are un program bine stabilit si e si cam mofturos la mancare si nu poate sa se care cu toata mancarea de-acolo...

mamica de maria, 9 luni si 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Gesi, noi ne-am mai intalnit o data cand eram cu burtici, poti vedea poze chiar la mine in album, in albumul "Bucuresti" parca.

Cami, Adriana, Cin, multumim frumos, si voua va dorim tot binele din lume!!!

Adriana, imi pare rau ca ati avut probleme cu Aidan in Romania, sper sa isi intre in ritmul lui obisnuit de acasa de acum...

Cin, wellcome back!!! Vad ca ati revenit cateva mamici dragi : Oana, Adriana, Cin, Nicoll Mada, Cami, ce bine!!!!!

Anis, si restul fetelor care vor meeting!!! stabiliti voi ce si cum, stabiliti daca vreti sa fie impreuna cu picii sau nu, ok?? Eu vin fara Ioana, asadar... voi faceti cum va este voua mai bine!!!

Mamini, bafta multa la munca!!! Ca sa te consolez iti spun ca si eu incep munca de pe 22, asa ca... stiu ce simti... Lasa ca o sa fie bine, o sa vezi!!! Si tati de Sofiutza este cea mai responsabila persoana cu care o poti lasa acum, asadar poti merge linistita la servici!!!

Ella, Emaimee este la Constanta si nui cred ca are net la mama ei.

Va pup, ies afara ca se strica vremea daca mai stau mult pe net....

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana.9 spune:

vroiam sa va salut din nou.
am mai facut-o si in partea anterioara, la pagina 10.
banuiesc ca nu m-ati citit, pentru ca inca imi sunt verificate mesajele, desi am trecut de primele 10.
oare cate mesaje care nu se vor citi mai trebuie sa scriu pana imi vor aparea si mie firesc?
dar oricum, va urez tot ce va doriti si bebei mancaciosi si dulci si plini de progrese :)
revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Bine v-am regasit dupa lungi zile de absenta!
Din pacate la mine programul e destul de obositor,mai ales in aceasta perioada si nu am avut timp nici macar sa citesc ce ati scris!
Va pupam dulce pe toate mamicile si pe toti bebelusii fiindca tare ne-a fost dor de voi!

Rares a cazut din patutul lui cu gratii de la o inaltime considerabila,asa incit m-am hotarit sa scot patutul si
sa-l culc cu mine in pat,chiar daca nu sint adepta acestui obicei;dar pentru ca nu mai am nici o siguranta si pun cite 3 scaune si 7 perne in fata patului ca dumnealui sa nu fac faca buf,alta solutie nu am.
I s-au umflat gingiile jos,si se scarpina toata ziua,cred ca ii vor iesi ceilalti doi incisivi;deocamdata are doar doi cu care rontaie fericit feliute de mar,piine si biscuti.
Are o personalitate puternica si striga la Mihnea cind nu ii da vreo jucarie,sau la noi cind nu ii dam atentie;e pasionat de masina de spalat si aspirator si face slalom prin casa cu premergatorul ca sa ajunga fugutza la ele.

Ella,imi pare rau ca fetitza ta nu te asculta si imi dau seama cit iti este de greu.Mihnea are prostul obicei de a o lua la fuga si se opreste la citiva centimetri de strada si desi i-am explicat de nenumarate ore(milioane)ce periculos este,e ca si cum as vorbi la pereti.Chiar nu stiu cum sa o mai scot la capat cu el!

FELICITARI tutuor bebelusilor care merg si papa tot cit si celor carora le-au mai iesit dintisori!

LA MULTI ANI BEBELUSILOR NASCUTI pe 10 !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc in viata!

VA PUPACIM DULCE DE TOT !
O zi frumoasa si senina!
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

uite ca s-a intamplat.ura!
acum merg sa aduc ce am scris aici. ca nu mai am rabdare sa mai scriu inca o data.
inca un "bine v-am regasit", dar mai voios :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by gesi

quote:
dar trebuie sa tinem cont pe cat posibil ca suntem in plina vara,ca sunt concedii si sa vedem cum ne vom organiza sa fim cat mai multe.

Cineva, la prima discutie despre intalnire a propus sa ne intalnim undeva in toamna, cand toti copilasii au facut deja un anisor.(nu retin cine, scuze!) Astfel am evita si perioada concediilor. Si daca e in spatiu inchis chiar nu ne pasa ca nu mai e vara afara!

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Eu eram aia. Dar nu era ideea mea. Era pur si simplu furata de la mamicile mai mari ca noi cu un an.

Postat de rain:
quote:
trebuie sa spunem ceva de la inceput, ca sa inteleaga toata lumea, noi mamicile-gagicile am organizat un party pentru copii nascuti in iulie-august 2004, cu ceva timp in urma ne-a venit ideea de a le face o petrecere, sa-i sarbatorim pe toti dupa ce implinesc un an, dupa ce merg (ca sa poata alerga) si am reusit, daca toata lumea s-a distrat si s-a simtit bine ...ma bucur tare mult!

Aici gasiti toata poveste si poze: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60277

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Alexandra doarme cate jumatate de ora, de trei ori pe zi. Orice as incerca sa fac, nu reusesc sa o fac sa doarma mai mult. Noaptea nu se trezeste, doarme de la 22, poate 22.30 pana la 7,7:30. Daca mai intarzie seara o ora, o doarme dimineata.
Mie mi se pare tare putin 1h si 1/2 pentru o zi destul de agitata. Adica e plina de energie. Acum fug. Ca doarme si am de calcat.

In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

E a doua portie de somn pe ziua de astazi.

Mergi la inceput

asta scrisesem:
"am reusit in sfarsit sa va citesc.
sunt tare mandra.
si incantata sa constat ce mamici faine sunt pe aici.
din pacate nu am timp sa raspund la tot ce am citit. poate ca, in timp, imi voi imbunatati performantele.
sunt tare curioasa sa aflu daca voi reusi sa tin pasul...candva.
sa va spun cate ceva despre noi. deliuta mea are de curand si al 4-lea dintisor. pentru ca de la 4 luni, cand au iesit primii doi, nimic nou.
de papat papa mai bine (dar nu va zic cat ca voua sigur o sa vi se para cumplit de putin). de 3 ori a stat singura (nesprijinita) in picioruse si, desi nu o incurajez in mod special, daca o pun in adidasi si o scot in parc asa un chef de mers ii vine....
acasa insa ii place mai mult de-a buselea, in picioare pe langa mobile, cercetand tot tot si miscandu-se continuu. foarte greu sa discut cu ea , foarte greu de dragalit.
dar este o dulceata de fetita.
si sa nu uit, ii place tare mult sa gangureasca in nemteste. nu stiu de unde pana unde asta. oare de la parul ei galben si ochii albastri?

lulu, simona, va tin pumnii ca lucrurile sa se termine cu cat mai putina suferinta si cu cat mai multa demnitate.
lulu (pentru ca din povestea ta stiu mai multe...franturi): de ce zici ca va creste fara tata? eu cred totusi ca se va implica tatal lui in cresterea lui, chiar daca nu va fi cu el zi de zi, clipa de clipa cum ar fi (de altfel)normal. sunt sigura ca in ceea ce te priveste vei face tot ce va depinde de tine ca puiutul tau sa aiba parte cat mai mult de ambii parinti. nu?

si mai vreau sa va intreb ceva: nu exista pe aici ceva mamici doritoare sa slabeasca alergand in jurul lacului de la tineretului?
daca veti vedea o mami nebuna alergand cu caruciorul in jurul lacului veti sti ca la apelul meu nu a raspuns nimeni

"

gesi, ai incercat sa o culci cu fereastra deschisa? afara face la fel?
in alta ordine de idei: imi place tare mult cum povestesti in jurnal. si pentru noi cred ca-i un fel de desert :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Adana bine ai venit in mijlocul nostru!
Cristina imi pare rau pt cazatura lui Rares,speram ca a trecut si spaima si ca baiatul se va obisnui incet in patul lui mami!
Andre_ea mie imi spusesesi pe messenger de intalnirea pe toamna,nu stiam ca s-a luat si aici in calcul ideea.E super!Sa pupi pe BB Tudor din partea noastra!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput