Bebelusi de iulie-august 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 10
caterina71 spune:
Mamini, iti doresc sa treci usor peste reinceperea serviciului. Bine ca poate si sotul sa stea acas un timp... Si sper sa mai intri p'acilea, cu vesti sau sfaturi. Si cu poze prospaturi.
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
brianamica spune:
Mamini, sa nu cumva sa intri in panica.
Oricum e mare lucru ca sta sotul tau acasa o perioada. Iar la gradi.. o sa ii placa si o sa stai si tu mai linistita.
Nu e usor sa fii departe de pui, 
, dar trebuie sa supravietuim.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Ella2000 spune:
Paula doarme, de doua ori pe zi, acum e la a doua tura si ma supara ca trebuie uneori sa o trezesc sa mergem la gradi! dar asta e!
mey, ce-o fi cu Emmaaimee???
Laura, nu am putut deschide carticica!
ella2000 si printesele
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Ella2000
Paula doarme, de doua ori pe zi, acum e la a doua tura si ma supara ca trebuie uneori sa o trezesc sa mergem la gradi! dar asta e!
mey, ce-o fi cu Emmaaimee???
Laura, nu am putut deschide carticica!
ella2000 si printesele
poze
Nici pe a doua?
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
nicoll_mada spune:
Mai...ce viteza aveti!!!Eu de ieri cand ma plangeam ca nu ne-ati vazut pozele nu am mai apucat sa intru;acum vad ca aveti un capitol in fata!
Mai intai vreau sa multumesc celor care ne-au vazut,suntem si noi mici si...ne place sa fim vazute!!!
pt toata lumea.
Iar acum o vom lua incet dar sigur la rand.
Gesi si noi am luat reteta de stevie,multumim frumos!
Ella nu am ajuns " zi "dar speram ca prezentarea a fost un succes,poate vom avea si fotografii!
Merg sa mai citesc.
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
Http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Starchi si Codruta se trezeste,dar max de 2-3 ori si atunci nu pot spune ca e treaza cu adevarat.Maraie si incepe sa planga.Ma trezesc,o mut pe partea cealalta si in 95% din cazuri adoarme instantaneu.
Ella daca nu a mers cu pedeapsa incearca de cateva ori si cu recompensa.Poate prinde mai bine.Stiu ca nu trebuie sa ii zici copilului " daca faci asa,te recompensez asa ",dar in aceasta situatie,pt linistea ta,poate ca va da rezultate.Si...cat poti nu fi foarte drastica
.Ai vazut Irina o are independenta de la 9 luni.Pupam oricum si fetele tale si pe cretulina de Ioana.

.
nicoll_mada si
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Fetele in ceea ce priveste intalnirea eu cu siguranta nu voi putea veni pe 26,voi fi in jud. Buzau,avem un parastas in fam,al bunicului si vreau sa fiu acolo.Nu vreau sa schimbati data pt mine,daca se intampla ceva si nu ajung...imi va parea si mai rau!!!Oricum vom vedea poze si filmulete!In ceea ce priveste intalnirea pt serbarea zilei de un an,vom face tot posibilul sa fim acolo,dar trebuie sa tinem cont pe cat posibil ca suntem in plina vara,ca sunt concedii si sa vedem cum ne vom organiza sa fim cat mai multe.Deci in ceea ce ma priveste cred ca trebuie sa ne gandim si la perioada in care va avea loc intalnirea si asa cum se spunea,la locatie sa nu fie foarte scump sa poata participa cat mai muti copilasi.
nicoll_mada si
MMN
gesi spune:
quote:
dar trebuie sa tinem cont pe cat posibil ca suntem in plina vara,ca sunt concedii si sa vedem cum ne vom organiza sa fim cat mai multe.
Cineva, la prima discutie despre intalnire a propus sa ne intalnim undeva in toamna, cand toti copilasii au facut deja un anisor.(nu retin cine, scuze!) Astfel am evita si perioada concediilor. Si daca e in spatiu inchis chiar nu ne pasa ca nu mai e vara afara!

http://community.webshots.com/user/ogesiIn zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?
nicoll_mada spune:
Dupa o pauza in care am adormit copilul,nu vroia singur pt nimc in lume,sa continui.
Gesi...super dulce micuta.Are o fata de smecherita in poza cu ajutatul la bretele...
Cin,Truli-Iuli 
bine ati revenit!
Laura nu ma pot pronunta cat e de normal sau nu ceea ce se intampla cu Bianca,de aceea cred ca te-ai gandit foarte bine sa ajungi totusi la dr.pediatru.E drept ca si Codruta abia de pe la 8 luni a inceput sa se suceasca de pe spate pe burtasi invers...fa controlul,e mai sigur asa.

Unul pt Bianca,unul pt Rares si unul pt mamica.
Cin e un dulce dolofanul tau.M-a omorat cu pozitiile in care doarme.Pupam obrajorii si ne ferim sa fim muscati de dintisori!!!![]()
Albinutzza felicitari pt D4!!!!
Cami dulcica foc si ochioasa voastra mica!!!
nicoll_mada si
MMN
nicoll_mada spune:
Luminita
pt baiatul cel dulcel si pt dintisori!
Mamini noi dormim in general de doua ori pe zi.dimineata in jur de 10-10.30 dar nu mai mult de o ora si dupa amiaza in jur de 14.30-15 cate 2-3 ore.Recunosc ca se mai intampla sa doarma si dupa baita 30-45 min.Uneori reusesc sa o tin treaza,uneori,nu-i chip.
Gesi cred ca asa ar fi super ok cu intalnirea pt anisor!
Si acum LA MULTI ANI,SANATATE SI MULT NOROC IN VIATA PT BEBELUSII NASCUTI AZI!!!
CLARA-Cristina33 
TUDOR-ANDREI-Andre_ea 
ALGABRIEL-Ursuletulpanda2005 
Si in final sa va spun ca aseara m-a speriat fie-mea...ii dadusem ca de obicei marul in manuta sa pape.Cand o vad ca se uita fix la mine,tuseste usor,dupa care incepe din ce in ce mai rau si se pune si pe un urlat..Rupsese o bucatica mai mare pe care a reusit sa o dea afara numai dupa plans.
Imi venea sa mor de frica.Dar la scurt timp i-am dat iar sa vad daca mai vrea.Si ea...l-a luat linistita si a papat...azi,din nou!
Si sa mai spunem ca e gata gata si la noi D5 sa sparga!
nicoll_mada si
MMN