Bebelusi de iulie-august 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Sa va spun culmea....

I-am luat tarc si nu am unde sa il pun...

E atat de stupid.... ca nu imi vine sa cred. Si am luat tarc bun, mare si frumooosss !!!

Imi vine sa plang

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana.9 spune:

cum sa sara peste tarc? pai nu-i lasat la nivelul cel mai de jos? nu-i suficient de inalt?
si delia se ridica in picioare in el, dar este inalt cam pana la nivelul guritei (cu care il cam musca). se plimba prin el, i-am lasat si o baruta de la masuta de infasat care era la pachet cu el...bine, nu sta prea mult, se miorlaie, dar o simt in siguranta acolo. tu ce tip ai? sa nu-mi spui ca are gaurile mari la plasa si isi baga degetele de la picioare pe acolo. ca am mai citit/vazut poze cu o bebita care facea asa :))
al meu tarc (/pat de fas )de este de la mini blue si are 3 ursuleti atarnati (pe care i-am scos ca sa poata da inconjur patului).
eu o las dimineata acolo. dupa ce se trezeste cam pe la 6, o pun acolo fie adormita de la supt, fie treaza. si sta o vreme. se joaca acolo, de multe ori adoarme la loc. cand se plictiseste ma striga. intre timp matur si spal pe jos in toata casa (ce bine ca nu am covoare)si cand este tare-tare cuminte apuc si sa spal vasele si sa-mi pregatesc micul dejun. dar daca intru la ea in camera sigur nu mai sta cuminte nici o clipa si vrea afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by nicoll_mada
Andre_ea mie imi spusesesi pe messenger de intalnirea pe toamna,nu stiam ca s-a luat si aici in calcul ideea.E super!Sa pupi pe BB Tudor din partea noastra!

Mada, nu s-a luat in calcul. Doar eu tot zic pe aici. Dar nu ma baga nimeni in seama.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Adana, bine ai venit printre noi, vad ce de bine ce ai venit esti foarte activa, tine-o tot asa!!!!

Andreea, este foarte faina ideea, ar trebui sa va mobilizati!!! Din pacate pentru noi este aproape imposibil, dar... cine stie????

Brianamica, esti de rasul piticului!!!!! Acu.... vinde-l si tu pe forum, daca nu ai cum sa rearanjezi mobila prin casa...!!!????

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!

Mamini, spor la treaba si abia astept sa vad cum se descurca Veve cu tati.

Cin, pupici pe obrajiorii dolofanei, e un scump.

Ema.nu.ela, de ce ma sperii? Noi deja ne-am hotarat pentru concediu in Croatia, asta pentru ca de litoralul romanesc n-am prea auzit de bine in ultimul timp. Voi duce borcanase cu papa de aici, chiar si apa o vom cara cu noi. Noi am fost cu ea la Bran cand avea 2 luni jumate, am stat o saptamana si a fost OK. Vreau sa o duc la mare neaparat anul asta, pentru ea mergem.

Fetele, am primit vizita unei gravidutze azi si m-au apucat nostalgiile. Naste cu acelasi medic ca si mine, deja nu mai are rabdare. Oricat i-am spus sa se bucure de starea ei, ma-ndoiesc ca m-a inteles.
Zilele astea voi fi mai ocupata, maine sotul implineste 34 ani, iar sambata avem un chef la care mergem cu Sara. E la castelul Maria (v-am mai spus eu de el) si avem si camera la dispozitie, cred ca ne intoarcem abia duminica. Mai ies si eu in lumea larga.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monai la multi ani pt sot maine!Petrecere frumoasa!

Eu plec luna viitoare la mare intai aici in tara,la un prieten de al nostru care are un hotel in Mamaia..eu zic ca e si multa sperietura aiurea.Pe urma tot cu Ingrid la bulgari si eventual la greci,la toamna.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

MonaI LA MULTI ANI,SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE PUIUL VOSTRU!!! PT SOTUL TAU.
Andre_ea eu subscriu de acum propunerii tale.Cred ca este foarte buna si merita luata in seama.

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Wow, sa ma fi vazut azi! eu pe role, Iulia pe role, atarnate de caruciorul Paulei, pe teren de raliu! am dat cateva ture pe la lac si cred ca ma asteapta febra musculara! Paula radea in hohote! a fost o zi superba! se cracanau de ras p-acolo ca facea Iulia nazbatii!

acum se joaca in tarc, printesele mele... Brianamica, asa ochi am facut si eu, cand am vazut ca abia a intrat sotzul pe usa cu tarcul! dar a meritat sa scot ceva din camera lor! imi e fff util!

acum le fac baitza si mai tarzior mai dau o gena pe aici!
ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

geana!

la cate greseli am facut... asta e nik!sper sa nu le bagati in seama chiar pe toate!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare, fete!
Ce mai faceti? Eu am fost ocupata azi, am avut musafiri dragi toata ziua, ma simt asa relaxata...

Mamini, iti doresc numai bine in tot ceea ce faci, sa ne spui cum se impaca iubirile tale singure acasa . Cred ca iti este tare greu...dar macar aveti alte conditii in cresele de la voi, ca aici...Multi pupici!

Truli-luli, Cin si Adana, bine ati revenit! Bineinteles ca vrem sa ne intalnim cat mai multe!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput