Articol interesant despre banci
Raspunsuri - Pagina 3

michelle7 spune:
quote:
Originally posted by jersey3681
Putin off-topic:Se poate lua credit imobiliar de la o banca din Romania de catre un cetatean roman rezident permanent in strainatate?
da daca ai carte de munca . (asta daca nu s-au schimbat regulile intre timp ).eu a trebuit sa am carte de munca 6 luni si cam la fiecare milion salariu primesti 1000 Euro credit. eu am avut salariul de 16 milioane ( taxe salariale inca 16 milioane = atata am dat lunar la stat) si am primit 15.000Euro credit. Oricum merita ca apartamentul meu s-a apreciat 20% in 2 ani

Gaby spune:
adica sa muncesti in strainatate si sa locuiesti acolo, cu cetatenie ..? daca despre asta e vorba, NU poti lua credit din Romania!!!inca...
Toate cele bune si multi bani!
www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro

jersey3681 spune:
Adica sunt cetatean roman dar rezident permanent in australia.Lucrez aici si vreau sa cumpar parintilor mei un apartament in Romania. Ma gandeam ca era mai simplu sa iau credit din Romania dar no problem,il voi lua de aici daca nu se poate.

ciocolata cu piper spune:
quote:
Adica sunt cetatean roman dar rezident permanent in australia.Lucrez aici si vreau sa cumpar parintilor mei un apartament in Romania. Ma gandeam ca era mai simplu sa iau credit din Romania dar no problem,il voi lua de aici daca nu se poate
Jersey eu sunt manager financiar in domeniul bancar si promit ca ma voi interesa daca exista vreo banca in Ro care sa dea credit in aceste conditii.
Pana acum nu am avut un astfel de caz asa caci nu stiu cu siguranta daca se poate.
Daca se poate am sa-ti comunic si conditiile de acordare si costurile aferente creditului.

Gaby spune:
buna, revin... daca este asa cum am inteles eu, caci nu ma pricep la rezidente, nu exista banci in romania care sa-ti dea credit.
EXISTA BANCI CARE TE IMPRUMUTTA DACA LUCREZI IN STRAINATATE CU CONTRACT DE MUNCA DAR SA AI CETATENIE ROMANA, SA AI CONTRACT PE BUNE, SA DOVEDESTI CA TE INTORCI, SA AI GIRANT DE AICI....ETC
TOATE CELE BUNE,
www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro

Dana Claudia spune:
Se poate lua credit din Romania de catre un cetatean roman cu rezidenta in strainatate (vorbesc din proprie experienta). Este nevoie de o copie dupa contractul de munca , adeverinta de venit (din partea angajatorului), salariul pe ultimele 3 luni, 2 hartii de la Adm. Fin. de acolo (una prin care se arata ca esti platitor de taxe si ce venituri realizezi si alta prin care se arata ca nu ai datorii fata de stat...sau cam asa ceva, dar stiu mai bine cei de la Adm. Fin. daca le ceri). Toate aceste acte se traduc si legalizeaza.
Nu stiu exact toate bancile care acorda aceste credite, dar cu siguranta BCR si aproape sigur BRD.
P.S. Nu e nevoie de girant sau de dovada ca te vei intoarce in tara

impreuna spune:
Ma confrunt si eu cu problema creditelor, cu alte cuvinte inca studiez piata.
Daca tot a deschis Roxa subiectul am zis sa intreb aici:)
Ce banca (banci) au oferte mai bune pt credite ipotecare (si care sa acorde imprumuturi pt PFA)?
Ce parere aveti despre Alpha Bank? MI se pare ca sunt cei mai flexibili...
Flavia (sotie si mamica fericita)

elena d spune:
sunt binevenite informatiile de pe net, dar as dori un sfat din partea celor specializati in domeniul creditelor ptr. nevoi personale, si anume: care tip de dobinda - fixa sau variabila - e mai avantajoasa, ptr. un credit nevoi personale, fara ipoteca, pe 3 ani ?
multumesc mult

mirela alina spune:
Am si eu o intrebare?
Daca nu sunt trecuta in baza de date ca fiind rau platnic(pt. ca nu sunt) la o eventuala verificare (in cazul in care vreau sa mai fac un credit)se vede creditul?
mamica lui Mateut 11.09.2003