Articol interesant despre banci
Raspunsuri - Pagina 4

Gandacel spune:
Din cate vad eu in ultimele mesaje, voi doriti fie sa faceti publicitate unor banci, fie sa dati posibilitatea altora s-o faca...
Cat despre care tip de dobanda e mai buna, fixa ori flexibila, ganditi si riscati: in momentul de fata, dobanda fixa e mai mica decat cea flexibila. De ce? Pentru ca bancile prevad ca dobanzile vor scadea in viitor. Cat de mult? Asta e ceea ce trebuie sa ganditi cu capul vostru si pe riscul vostru! Daca credeti ca or sa scada mai mult decat nivelul actual al celei fixe, iar perioada de dupa acea scadere e mai mare decat cea de pana la scadere, atunci merita sa fie flexibila, in caz contrar merita fixa. Asta daca nu mai sunt si alte costuri ascunse...
Cat despre baza de date cu rau-platnici, exact asta este! Normal ca se vede. Pentru un credit NOU, nu stiu cati tin cont de faptul ca esti pe lista neagra. De la banca la banca. Nu te-as sfatui sa incerci sa pacalesti sistemul! Atentie insa la un lucru: sa aveti mereu ceva in plus in contul de unde vi se iau automat banii la scadenta, pentru eventuale plati neanuntate, ca altfel ajungeti fara voie (desi aveti posibilitatea si dorinta de a plati) pe lista neagra... Mie mi-au luat de curand din cont 700.000 lei pentru inscrierea in Arhiva Electronica a Garantiilor Reale Mobiliare... Noroc ca am mereu bani in plus acolo, altfel eram pe minus...
SUCCES IN A FACE CEA MAI BUNA ALEGERE DE MOMENT!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

roxana1974 spune:
Flavia, Alpha e ok, au si un credit pe card atasat la creditul ipotecar, foarte interesant...
Gandacel, nu e vorba de reclama, reclama isi fac singure bancile...uite, eu ucrez la o banca, alta decat Alpha si vezi, ii recomand Flaviei acel credit de la Alpha(ar mai fi si altele)....ce zici de asta?
vidiazni, sticla

Taty spune:
Inca nu am intrat pe site-ul din link, dar am vrut sa vi-l pun, cred ca este un pas inainte.
http://www.formula-as.ro/revista_7167291www.vreaucredit.ro.html

impreuna spune:
Mersi Roxana, o sa caut oferta sa vaz despre ce e vorba.
Flavia (sotie si mamica fericita)

elena d spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
Din cate vad eu in ultimele mesaje, voi doriti fie sa faceti publicitate unor banci, fie sa dati posibilitatea altora s-o faca...
Cat despre care tip de dobanda e mai buna, fixa ori flexibila, ganditi si riscati: in momentul de fata, dobanda fixa e mai mica decat cea flexibila. De ce? Pentru ca bancile prevad ca dobanzile vor scadea in viitor. Cat de mult? Asta e ceea ce trebuie sa ganditi cu capul vostru si pe riscul vostru! Daca credeti ca or sa scada mai mult decat nivelul actual al celei fixe, iar perioada de dupa acea scadere e mai mare decat cea de pana la scadere, atunci merita sa fie flexibila, in caz contrar merita fixa. Asta daca nu mai sunt si alte costuri ascunse...
Cat despre baza de date cu rau-platnici, exact asta este! Normal ca se vede. Pentru un credit NOU, nu stiu cati tin cont de faptul ca esti pe lista neagra. De la banca la banca. Nu te-as sfatui sa incerci sa pacalesti sistemul! Atentie insa la un lucru: sa aveti mereu ceva in plus in contul de unde vi se iau automat banii la scadenta, pentru eventuale plati neanuntate, ca altfel ajungeti fara voie (desi aveti posibilitatea si dorinta de a plati) pe lista neagra... Mie mi-au luat de curand din cont 700.000 lei pentru inscrierea in Arhiva Electronica a Garantiilor Reale Mobiliare... Noroc ca am mereu bani in plus acolo, altfel eram pe minus...
SUCCES IN A FACE CEA MAI BUNA ALEGERE DE MOMENT!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
multumesc, este exact raspunsul asteptat, am gindit corect, mai ramine sa apreciez evolutia/riscul dobinzii.
creditul, la suma/perioada de timp pe care am de gind sa-l fac, e f. mic, o bagatela, in comparatie cu un credit ptr. o locuinta... dar a fost bine explicat modul de alegere.
ofertele bancilor sunt usor de gasit, nu cred ca se doreste o reclama ptr. anumite banci, dar sunt pretioase informatiile despre conditiile de creditare sau orice alte amanunte financiare care pot face diferente importante intre tipurile de credite.