Mamici de iulie - august 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Amabella tu ce mai faci? Pe unde ai disparut? Misca bebe?

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Hai sa mai scriu si eu ceva.Eu ma lupt cu arsurile si am cam exagerat cu dicarbocalmul, am rontait la pastile din alea de mi s-au tocit dintii m-am saturat.Acum vad ca parca trec cu suc de ananas dar nu cu un pahar ci tre sa beau litri intregi si la kilele mele asta mai trebuie. Apropo de dinti mi s-a spart o masea si ar trebui sa merg la dentist, e permis?
Bebele meu e ok, eu sunt super ok, incerc sa-mi plimb kilogramele cit mai mult dar nu stiu cum se face ca daca merg undeva cu un scop precis anume tot pe la vreun fast food ajung, ce sa fac, imi stau in drum!
Cristina_Ioana stiam ca esti in aceeasi situatie ca mine cu cartea de munca la sotul, ce trebuie sa facem acum?cu prenatalul si cu indemnizatiile ca nu stiu pe cine sa intreb, seful de la personal e plecat.
Va pup

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Angelli mergi linistita la dentist.Poate sa lucreze plombe/pansamente dar totul fara anestezie.
Fetele eu mananc intr-una de azi-noapte , zici ca am innebunit. O sa explodez imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

cristina_ana tin pumnii sa stea bebe cat mai mult in burtica. Erori la eco apar si in plus nu numai in minus. Nu iti face griji din cauza asta.
Fetele care viseaza ciudatenii legate de bebe (ca il uita undeva, ca uita sa ii dea de mancare) am citit ca astfel de vise sunt perfect normale in sarcina. Este ceva legat de grijile care ne invadeaza si iau forme extreme in vise.
iulenca ai racit asa de rau sambata? Imi pare rau si insanatosire grabnica.
cristina_ioana frica ca nu il voi iubi pe bebe nu pot sa spun ca imi e. Dar mie imi e frica pentru ca eu nu am tinut niciodata un nou - nascut in brate. Pe de alta parte imi dau seama ca toate astea se invata si sigur o sa ma descurc eu.
Partea grea mi se pare sa il invat sa devina OM.

Mitza 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

fetelor, m-ati ignorat sau voua chiar nu vi s-a "umflat" buricul (ca asa se manifesta hernia ombilicala de care va ziceam ca am eu)

Eliza 26+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

geliza mie nici macar nu mi s-a intors complet. Adica mai e putin inauntru nu stiu exact cum sa iti explic. Dar de durut nu ma doare si nu e in relief.

Mitza 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Geliza, la mine buricul e la fel ca inainte. Poate iti raspund fetele la care s-au produs ceva schimbari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Eliza la mine nu e iesit complet buricul, este oleaca si inauntru exact cum zice Muuh si nu ma doare.

------------------------
26+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Geliza lasa ca iti sar eu in ajutor. La mine buricul e iesit in afara cam de pe la 4 luni. Se vede si prin haine. Asa ca un sfarc. Eu il denumesc butonul. Te-ai mai linistit acum?

Mergi la inceput

Nu mi-ati spus daca bebeii vostri fac plici plici. A mea e foarte haioasa. Stau si ma intreb ce face ea acolo, de scoate zgomotele astea.

Mergi la inceput