Mamici de iulie - august 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
Sabana spune:
Ioana santierul a inceput si sper din inima sa se mai si termine. Acum am ajuns la niste camere unde trebuie sa truanm sapa. Si eu acolo aveam niste dulapuri din care eu scot hainele. Acolo trebuie sa ramana totul gol, ca sa poata fi turnata sapa. Greul practic de acum incolo incepe. Ce a mai fost rigips pe pereti la baie, termopane, tencuieli si alte alea, au fost floare la ureche. Acum am ajuns la partea de sapa, parchet si impartit camerele cu rigips. Acum intelegi?
Fetelor eu in ultima ora m-am dus cam des la baie si am asa niste contractii parca regulate. Sper sa fie doar o alarma falsa. Stau cat mai cuminte. Poate protesteaza ca m-am agitat cam tare. HMMMMMMM.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
cristina_ana spune:
Sabana, am lesinat de ras cind am citit de faza cu copii aia. Stiu ca nu e de ras, ci de plans, dar nu m-am putut abtine. De-abia astept sa vina sotul sa ii citesc si lui mesajul tau, ca si el e disperat cu jocurile. Cum vine acasa, se aseaza la calculator si se joaca cu altii in retea tot felul de tampenii de-alea cu batalii si omoruri. Pur si simplu ma dispera. In loc sa stea cu mine, ca si asa ma plictisesc singura toata ziua, lui ii arde de jocuri. Si are si un forum pe care vorbeste cu ceilalti din retea de jocul respectiv, asa cum vorbim noi aici.
I-am zis si eu sa mai puna mana pe "Mama si copilul" (adica pe cartea respectiva). Si ce credeti ca a facut? A zis: Bine, daca vrei neaparat o sa pun mina pe mama si copilul, si vine si imi pune mana pe burta. Face misto de mine non-stop.
CristinaIoana, daca mai scrii retete din astea bune, ma omori!!! Ca imi e pofta si eu nu mai pot face nimic singura. Am citit ieri si pe la mamici de sept-oct tot felul de retete superbune, si numai la ele ma gandesc.
Cristina, 32+
Cristina_Ioana spune:
Nicole, sa iti traiasca sotzu'!
Pai iole tai pe juma'pe capsuni, asa pe lung...si poti sa amesteci mai multe fructe daca vrei, oricum e misto tarta asta, iese racoroasa asa...
Eliza, nu am vb cu Buli si Mishi de 2 zile, daca mai aflu ceva va anunt si le si pup din partea voastra.
Iubita, pai si nu se irita bb de la servetele? ...mai ales daca face kk...
Sabana, mda e nasol..dar cate camere aveti? Noi am plecat de acasa 3 zile la Sinaia cand au dat sapa in living +hol +bucatarie ca sa se usuce.
Cristina +31 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
Cristina_Ioana spune:
Cristinico, nici eu nu prea mai am energie de gospodarie si gateli acum, plus ca nici nu am bucataria gata inca, dar gandeste-te ca mai e nitel si "livram", plus ca vor aparea si fructele alea numai bune de tarte si sa ne vezi atunci...daca ne va lasa bb sa miscam in front
si daca nu, o pun pe mama sa produca niste tarte 
Cristina +31 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
Sabana spune:
Cristina pai avem un spatiu de 50 mp pe care trebuie sa il impartim. Mai avem 2 camere, unul e dormitor, care e prea mic si unul birou, o baie si o bucatarie. Cu totul o sa fie 5 camere. E la mansarda.
Cristina_Ana si eu m-am amuzat cand am auzit, dar daca stai sa analizezi e cam de rasu-plansu. Oricum cred ca omul ala are niste copii cam atomici. Cand a venit o data acasa, a gasit-o pe fi-sa stand bine mersi in pervazul de la bucatarie la plaja. In conditiile in care oamenii astia stau la etajul 9. Gagica facea plaja, nu avea nici o treaba, iar ta-sua fost transpirat tot pana a dat-o jos de acolo.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Cristina_Ioana spune:
Io am inceput sa am mai multe contractii de cateva zile, chiar daca nu sunt dureroase se intareste burta destul de des...am citit ca ar fi normal in luna a 8-a sa apara contractii chiar si la o ora...dar ma tot gandesc la ce mi-a zis dr luni, ca s-a scurtat putin colul si bb e cu capul in jos...Leti si Cristinica, poate va fac fro'bucurie si va trec pe locurile 2 si 3...![]()
Cristina +31 si
Luca
nicole25 spune:
mai fetelor fiti cuminti cu nascutul ca e prea devreme.Ia vorbiti voi cu bb si spuneti-i sa mai stea acolo la caldurica inca vreo 4 saptamani cel putin.toate avem contractii dar cred ca e normal in luna a 8 a pt ca organismul se pregateste pt nastere,cel putin mie asa mi-a zis medicul.
Cristina ioana multumesc pt urarea pt sot.
31+
nicholas
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png[/img]
nicole25 spune:
e un mesaj de proba sa vad daca pot pune un text care sa apara la ticket bb
31+
nicholas
bb nicholas
MissJJ spune:
Nicole25 eu am asa dureri de sold si le am de ceva timp. Au inceput numai pe partea stg dar in ultimele zile ma doare si pe dr si aseara de ex am dormit tare prost din cauza asta si azi m-a durut toata ziua.
Si pe zi ce trece parac devin mai intense durerile astea si daca stau in pat e mai rau parca.
------------------------
26+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Sabana spune:
Da fetelor si eu zic sa discutam de altele. Bebeii o sa stea cat trebuie. Cand o sa vina vremea lor atunci se vor naste.
Nicole la multi ani sotului.
La mine se vede deja pielea pe mine ca la oamenii grasi. Sunt chiar hidoasa
.
Bebelina mea face mereu plici plici. La voi face?
Sabina +
Alexandra + tata Silviu