Mamici de iulie - august 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Cristina_Ana, haide, daca insisti te las pe tine sa nasti prima . Dincolo de glume, chiar nu vreau sa nasc prea devreme, dar am tot avut la peripetii (de la inceputul sarcinii) si atatea "semne" incat nu stiu ce sa mai cred . Dar - tot ce-i posibil - sa nasca altcineva inaintea noastra, si atunci sa vezi .

32+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cristina_Ana...esti fenomenala ma, lesin de ras aici, auzi la ea se trage de sani zilnic, hahhahah ...pai nu stii ca ma plangeam si eu ca nu picura nimic de acolo si am zis ca il pun pe sot sa stimuleze locu' poate-poate?

Medeea, io banuiesc ca pe la 35 de saptamani bebelul ar tb sa aiba teoretic 2500gr. Intr-adevar si eu stiam la fel, ca daca se naste mai mic, sta la incubator pana ajunge la greutatea asta.

Cristina +31 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Kehleyr sunt de acord cu tine.Si stiu ca e greu de pus in practica dar trebuie sa fii perseverent. Mama mea tot timpul mi-a zis ca nu exista nu pot, exista nu vreau si ca nimic nu este imposibil. Si pot sa iti zic ca eu sunt singura la parinti si am avut tot ce am vrut jucarii si dulicuri si banane si alune cand nu se gaseau la noi asa ceva, ai mei s-au dat peste cap sa am eu de toate,dar au fost si fermi cu mine si mi-au impus un anume respcet fatza de toata lumea si m-au respectat si ei pe mine. Mie parintii nu mi-au spus niciodata ca nu ai voie aia ca asa zic eu, sau tre sa ma asculti ca eu sunt mama si tu copilul ci m-au laut deoparte si mi-au explicat frumos cum sta treaba si asta de mica mica cand chiar nu intelegeam eu exact cum stau lucrurile. Si cand mergeam in magazin de ex si voriam ba aia ba aia ca na esti copil vezi iti place vrei daca imi zicea ca nu se poate sau ca nu este neparat necesar imi explicau frumos si pricepeam, nu circ nu urlat nu batut din picioare.
Si nu vreau sa credeti ca ma laud eu ca vai ce educatie buna am dar consider ca parintii mei au procedeat corect cu toate ca in unele momente le ziceam ca vai ca eu nu am copilarie ca ma tot bateti la cap cu scoala si ca de ce fetele alea poarta buricul gol si eu nu am voie si etc dar mai tarziu am realizat ca au procedat f bine si nu pot decat sa le multumesc din tot sufletul pt educatia care mi-au oferit-o.
Sabana eu nu imi fac pb ca o vor alinta prea mult bunicii, ca mama mea nu accepta talente si mofturi,nici tata. O vor alinta normal cu tot felul de minunatii, dar la capitolul educatie si bun simt nu se sta la discutii ci se executa fara multe mofturi. Imi pare rau ca fetitza noastra va avea numai doi bunici pt ca parintii lui FLorin au murit demult nici eu nu i-am cunoscut. Dar oricum stiu ca va fi super iubita de ai mei. Deja tata intreaba mandru in fiecare zi ce face nepoata lui. Mama ma tot intreaba ce sa ii cumpere ce sa ii ia ca in ro sunt scumpe si nu sunt asa frumoase si etc. Abia astept sa vina ai mei aici sa cunoasca minunea mica, creca nu mai scap de ei, daca ar fi dupa mama s-ar muta aici. De asta vrem sa ne si mutam ca va veni o multimea de lume in vizita pe aici si ne trebuie spatiu, eu nu am rude multe dar Flo are inca 3 frati. O sa fie la noi un dute vino continuu, dar nu se plange nimeni.

------------------------
26+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Leti, ai inceput meciul cu Cristinica, ha? hihihi
Si io zic la fel ca Sabana, ca prea va faceti voi planu'si parca vad ca bebeii vor sta acolo linistiti pana le vine vremea
Kehleyr pai te-ai gandit bine, chiar e mediu steril, dar ii imbraca si pe ei in halate si cu "casca" d-aia pe cap si cu fasa sau ce se pune la gura si gata ...si eu ma asteptam ca al meu sa fie susceptibil si sa aiba o jena, dar cica abia asteapta...vom vedea, va anuntz daca se lasa cu saruri si palme
Sabana, ce impachetezi si ce dezastru incepe? Pai nu incepuse santierul? Nu mai inteleg, explica-mi
Noi suntem gata cu dezastrul, mai sunt de finisat diverse si de cumparat una-alta, ai asteptam mobila si gata, ca mi s-a luat.

Cristina +31 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Merci de sfaturi fetele. O sa-mi fac timp si plec sa iau ficat.
Cine imi spune si mie ce se intampla daca bebe nu se intoarce???????????? Cezariana? Sau? Sunt riscuri? Sunt in ceata rau de tot.
Va pup

Assa 30+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

cristina_ana, nici mie nu mi-a aparut colostru, dar imi amintesc ca am citit pe undeva ca la unele femei apare imediat dupa nastere, deci sper sa nu fie vreo problema..

Mi s-a parut fain link-ul pentru calculul greutatii. Abia astept sa merg sa ma cantaresc, sper sa fiu in grafic :D

Eugenia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by assa
Cine imi spune si mie ce se intampla daca bebe nu se intoarce???????????? Cezariana? Sau? Sunt riscuri? Sunt in ceata rau de tot.

In mod normal se recomanda cezariana. Nasterile naturale in care bb nu este cu capul in jos sunt mult mai dificile pentru mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

assa nu sunt riscuri daca bb nu se intoarce.singurul lucru e ca va fi facuta obligatoriu cezariana.alte proleme nu sunt.

Cristina ioana capsunii se pun intregi sau taiati la tarta?Cam cati capsuni sunt necesari pt ca vreau sa fac si eu.Maine e ziua sotului meu si pe langa tort voi incerca sa fac si tarta cu capsuni.sper sa imi iasa.

Fetelor eu azi noapte am visat ca a, uitat sa ii dau mancare la bb o zi intreaga.M-am trezit asa de speriata...

Pe mine a inceput sa ma doara piciorul stang din sold pana la genunchi si durerea asta e mult mai accentuata cand stau in pat.|Voi patiti asta?

Am intrat si eu in luna a 8 a .

31+ nicholas
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png[/img]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Fetelor, eu cred ca fac hernie ombilicala ca mi-a iesit buricul in afara si pe deasupra ieri parca ma si durea un pic...voi ati patit asa ceva?

Nici la mine n-a aparut colostrul, dar nu va faceti probleme...poate aparea si dupa nastere

Cristina_Ioana, eu pe mara n-am spalat-o dupa fiecare kk...am folosut cu succes servetele umede, care imi sunt nelipsite si acum
ai mai vorbit cu mishi si bulinutza? cum se mai simt? transmite-le sanatate si din partea mea

Eliza 26+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Mamaluidavid, felicitari pentru fetita

Eliza 26+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput