Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI LUI DANIEL, EDUARD, RAZVAN SI ILINCA!
Tatiana, nu ma mai stresez, mi-am promis ca ma calmez si gata! Cat papa, papa si asta e! Bine ca nu are nimic, dar mai sunt doctori pe care nu i-am vizitat ...O las in pace acuma pana la 4 luni, nu o mai duc nicaieri (in sensul ca la spitale etc). Acum sta afara si se chinuie sa adoarma...
Ingrid S si Diana
silvi_2005 spune:
La multe luni sarbatoritilor de azi: Eduard, Daniel, Ilinca, Razvan
Tatiana sunt minunati copilasii tai, gemenii sunt superbi in costumasul lor unul galben si unul albastru.Ca sa nu le mai dai sa pape noaptea trebuie sa ai rabdare sa se obisnuiasca sa bea doar ceiut ca altfel organismul lor va secreta insulina si noaptea si li se face fomita.Nu este o regula, eu nu i-am dat lui Alain niciodata sa pape noaptea pentru ca mnca f mult ziua si noaptea adormea dupa cateva gurite de ceai iar acum de multe ori nu se mai trezeste deloc noaptea. Daca mananca suficient ziua nu le mai da noaptea, macar o saptamana sa vezi ce fac, pupicei.
silvi_2005 spune:
Ursoaica bafta la examene !
March multumesc pt aprecieri, si eu ma simt mai bine cu parul scurt.
Noi ne-am intors de la plimbare ca a venit ploaia, am incercat niste suculet de morvovi dar din vreo 10 ml cat am incercat sa-i dau sa pape a mancat cat a reusit sa nu scuipe, se pare ca nu-i place deloc. Bebelasilor vostri le-a placut sucul de morcov? Ce sa fac?
Silvi
marchplayer spune:
Continui cu vizionatul pozelor cand o sa pot, dar promit sa va vad pe toti bebelusilor ca toti sunteti niste frumosi si-mi sunteti tare dragi.
Am bagat-o pe Ioana o tura in casa sa-i dau sa pape si acum se distreaza pe covoras care pe zi ce trece observ ca devine mai interesant mai ales ca o pun in asa fel incat sa loveasca, cu piciorusele intr-o bara din aia si asa isi misca singurica jucarelele.
vad ca ati inceput diversificarea la greu, dealtfel sunt pe aici bebei mai mari cu 2 luni decat noi asa ca mi se pare normal. Noi inca suntem la tzitzi exclusiv. N-am cumparat pana acum nici macar o cutie de lapte praf si sper sa nu cumpar curand. Ceai nu bem inca, asta tot la recomandarea medicului, am inteles ca lapticul de mami ar contine si foarte multa apa asa ca ne-am conformat, mai ales ca nu mi s-a parut a avea vreodata fontanela adancita(semn de deshidratare). Cred ca nici n-ar avea timp sa se deshidrateze ca eu o hranesc la greu, 1..2..hop la tzitzi ca inca nu avem program si cred ca nici nu o sa aiba pana nu vom trece la solide. Nu ma grabesc cu diversificarea ca Ioana este un copil maricel, adica are 6500gr si 65cm la 3 luni, aviz Irina, sa ne treci si pe noi in tabel. Acum cred ca o mai las putin pe Ioana sa se joace si mai apoi o sa plecam la plimbare pe faleza ca prea este frumos afara.
N-am nimerit-o cu nici o mireasa.
daniela si ioana alexandra(02.05.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
TatianaG spune:
CRISU piureul de fructe il fac cam asa: piersicile (din congelator) si bananele le dau prin blender pana se face pasta si subtiez cu zeama de portocale. Merele le dau pe razatoarea de ceapa (de la razatoara metalica, n-am avut timp sa caut una de sticla) si se face ca o pasta. Daca e nevoie subtiez tot cu zeama de portocale.
Azi cred ca sarim peste "cura " de aer. Ploua si bate vantul destul de puternic.
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
utocatalina spune:
Fetelor noi am fost in parc si la Mall cu Dariuta Saniuta si Nico.,....a fost foarte fain..am pus poze la semnatura!
poze nou noute - intilnire cu Nico si Daria
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
Crisu23 spune:
Multumesc Tatiana.
Silvieu zic sa mai incerci si maine cu sucul de morcov. Daca si maine il refuza, faci o pauza cateva zile apoi incerci iar. Pana la urma eu cred ca ii va place.
anasebe spune:
Ursulinooo La biserica sa ai cu tine certificatul de casatorie. Io atata stiu. Si nu-l uita pe sot acasa.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
T_Ioana spune:
Cristina, eu am blender si tot nu face carnea pasta. La supica lui il folosesc pe cel cu picior, dar ieri am pus supica in robotul mare...concluzie: legumele s-au facut crema, carnita tot se simte. Adevarul e ca pieptul de pui e si uscat si inecacios...am zis ca renunt cateva zile si ii dau daor legumele si zeama in care a fiert carnita!
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"