Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ursulico, dar nasii ce grija au?! Ei trebuie sa se ocupe de organizare la biserica, tu doar certificatul si ...sotul, vorba fetelor!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Fetelor, tot uit sa va intreb: voi nu aveti probleme cu tantarii? Si daca da, cum le rezolvati?
Ca la noi intra chiar si prin plasa de tantari si imi papa baietelul mai ales de fata...saracul mi-e o mila de el de mor! Si as vrea sa stiu daca puneti in priza in camera bebeilor aparate din alea impotriva tantarilor!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

CRISU, merci mult de meniu! L-am copiat si eu. Sunt tare entuziasmata de diversificarea asta.
GIOVA, mie asa mi se pare, ca seamana cu tine Marco. Probabil ca din cauza gurii, cum zici tu.
TATIANA, la multi ani pentru bebelini! Sa creasca mari, sa fie sanatosi si norocosi!
MARCH, cu unghia sunt ok acum, doar ca arata urat si trebuie sa o expun, ies in papuci afara si sperii lumea. Ce misto ca va plimbati pe faleza! Pupicei Ioanei! Si multumim de aprecieri!
ANASEBE, tu ii dai sa pape lui Tiberiu in scaunel de masa deja?
INGRID, foarte bine ca nu te mai stresezi. Fiecare copil are ritmul lui. Diana e sanatoasa, ia in greutate, deci e ok.
IOANA, noi nu aveam tantari, dar am itrebat pediatra si mi-a zis ca e ok sa punem pastile de tantari.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

La multi ani si celorlalti bebelini nascuti azi!
CATA si NICO, frumoase si somnoroase printesele!

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Noi am papat supa..zeama, pentru inceput si ne place...ura...maine papam cu legumele pasate!

poze nou noute - intilnire cu Nico si Daria
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Crisu, eu nu stiu unde ai postat meniul de care vorbea Alina! Vreau si eu!

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

March M-ai bagat intr-o ceata cumplita, ca la semnatura ta apare in felul urmator ioana alexandra (02.05.2006). Pai parca fata are 3 luni, nu cateva zile.

Alina Ce sa-i dau mama sa manance in scaun, ca al meu manaca doar lapte. In scaun il pun cand am eu treaba prin casa si atunci il car dupa mine, iar el sta si se joaca de mama focului. Acum nu-ti imagina ca sta la 90 grade, ci mai mult la 45 desi el ar prefera sa stea in fund.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti fetele!
V-am citit partial la birou si restul acasa.
Acum am scapat de o musafira si trec la vizionat poze!
Am mai pus si eu in albumul comun cateva de azi

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

ANASEBE, am uitat, ca doar ce am vorbit ieri de cand sa incepem diversificarea.
IOANA, cred ca pe la pagina trei sau patru a scris CRISU de meniu.
Noi am iesit azi pe afara cu ANDA si Mark. Ayan a cam plans la un moment dat, vroia in brate, eu l-am luat, Anda m-a certat ca sunt slaba si nu il las deloc sa planga. Ce sa fac daca nu pot sa-l vad ca plange?
Am uitat sa va zic, in week-end Ayan a zis "haide" de cateva ori. Asa clar. Am ramas socati si eu si Gabi. Asa imi zice Gabi mie.

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am uitat sa va zic..aseara s-a scremut si a ajuns la temp. de 37.7 iar...nu i-am mai dat antitermic si i-am facut baie....a papat si s-a culcat..cind i-am luat temp. avea 37.1...asa ca am ajuns la concluzia ca nu are nimik, vorba doctoritei, pur si simplu face temp. de la scremut si foit se incinge deci, tarita in ea...asa ca joi tragem si noi vaccinul si scapam de o grija..pina atunci abia astept ziua de maine sa vad daca ii plac si legumele pasate!

poze nou noute - intilnire cu Nico si Daria
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput