Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Daniela, ceva ceva ai retinut, ar fi trebuit sa fie si cununia religioasa, dar toate planurile s-au dat peste cap. Toata povestea trebuia sa se petreaca la o biserica din Bucuresti, dar... deranjul prea mare, baiatul cu viroza, rosu in gatut, conjunctivita si putina diaree si mai mult, casatoriile din luna Mai nu dureaza, cica... Pe 3 Iunie, daca ne ajuta Dumnezeu, suntem la Bucuresti, sa ne cununam religios. Oricum, pe verighete avem 6 mai 2006 gravat, deci in sufletele noastre asa ramane, si ce daca vom sarbatori de 2 ori?
(mai, voi intelegeti ceva din ce am scris???)

Ursoaica are la distanta de o saptamana botezul si cununia, sapt. aceasta, parca... Sapt. asta este cu examene!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Ati scris nu gluma.
Spatele si pe mine ma doare. eu mi-am luat un balsam super mentolat si ma mai fac cu el si durerea dispare imediat.
Am trecut cu bine peste noaptea asta, fara febra. Ne-am trezit tot din 2 in 2 ore. ba eu, ba Clau. dar e super naspa sa te trezesti noaptea. m-am dezobisnuit. Doamne multumesc ca am un super bebe care imi doarme de la 22 pana dim. la 8-9.
A papat la 9 dim. si nu reusesc sa-l culc. nu vrea sa doarma, se joaca cu jucariile.
Mi-am scos o portie de laptic de la congelator, sa vedem daca il papa.

Nico e o dulce printesa ta. am vazut numai o parte din poze. ma bag la calcat ca la ora 13 vrem sa iesim afara.
Cand ma intorc le vad si pe ale lui Astery.
Acum am priceput de ce aveati atatea persoane invitate. vroiati sa faceti si nunta odata cu botezul. sa stii ca sunt numai vb. din batrani, ca nuntile in mai nu dureaza. ai mei sunt casatioriti in mai, o verisoara la fel si inca sunt impreuna.
Mie imi pare rau ca nu am facut ambele ceremonii, prea mult stres a fost pe capul meu. asa scapam cu nunta si botezul odata.
daniela ma bucur ca ai scapat cu basma curata cu ap. sper sa nu-si de-a seama tipul ala. la Ioana.
Silvi m-am uitrat pe ceaiurile de la Hipp si Milupa, dar sunt toate cu zahar si nu vreau sa-i dau. de aceea am preferat baby Drink ca e cu lactoza indulcit.
Ioana misto faza cu curcanul imbalsamat.Problema e ca al meu nu prefera mancarea si sucurile facute de mine, doar cele din borcanase. nu vreau sa-l invat cu ele, dar deocamdata nicio sansa sa bea suculetele facute de mine.
Maraki eu inca nu-i pun carnita. Angelo e mai marisor si i-ai dat mult mai multe chestii inainte de carnita. Cand vine mama ta?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Silvi si eu tot cu sucul de morcovi am inceput. Primele zile i-am dat 20ml si api max. 70ml, dupa cum mi-a spus pediatra. Am continuat cu sucul de mar, dar avand in vedere ca au apucat-o colicii am revenit la cel de morcov. Acum dupa 4 luni i-am dat si suc de portocale, iar incepand de astazi ii combin morcov+mar+portocala. Sper sa-i placa ca este f bun la gust.
De saptamana trecuta ii fac si o supa crema de zarzavat. Doua zile am mers numai pe supa crema de morcov, iar apoi am adaugat si restul (dovlecel, pastarnac, telina, cartof, patrunjel).Inca nu mananca decat 4-5 lingurite dar cred ca vom persevera, sau asa imi place sa cred. Ideea era sa-i dau acest piure la pranz si lapte in completare, dar gogosica mea mananca intai lapte si piure in completare
Eu am mesele cam asa:
8 - lapte 165ml
11 - suc de morcov, mar, portocala
13 - supa crema sau piure+lapte in completare (inca papa 180-200ml)
17 - cereale
21 - lapte 200ml + 2 masuri de cereale in el
Apoi somnic pana dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cristina si Alain tot Milumil papa dar nu se mai satura cu el, nu-i mai tine de foame toata noaptea. Depinde si ce greutate are puiul taum eu azi l-am cantarit pe Alain si are 7,5 kg la 3 luni si 20 de zile. Desi dpoar in 19 implineste 4 luni, am inceput sa combin Milumil 1 cu 2 si acum sera ii dau 3 masuri de Mil 1 si 3 de Milumil 2 si doarme pana la 7. cate kg are razvanel? poate ar trebui sa ii pui si tu o masura-2 de Milumil 2 seara, vorbeste cu medicut vostru pediatru sa vezi ce zice.
Giova e drept cu zaharul dar am inteles ca e modificat special pt bebelasi, eu cand ii faceam ceiut ii puneam un pic de zahar brun ca altfel nu-l bea sub nici o forma si plangea.
Crisu 23 multumesc pentru sfaturi.Asa o sa fac si eu,
pupicei
Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetele!
NICO, superba Dariuca si seamana leit cu mami! Sa va traiasca!
ASTERY, nu conteaza data asa mult. Important este sa iasa frumos si sa va amintiti cu drag toata viata de ziua cununiei!
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

CRISU, ne zici te rog si ce cantitate de piure, supa si cereale cu lapte ii dai? Merci!

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna, fetele. Aseara am vrut sa intru dar a fost imposibil...nu stiu ce au avut amandoua...Urlau pe rand.. Dupa ce au adormit intr-un final s-a facut liniste, dar era deja tarziu si mi-a venit sa ma intind in pat! Nu am adormit dar imi urla creierul. Acum vad ca sunt linistite.
Fetelor care nu au robot de bucatarie luati-va...e indispensabil...Eu mi-am luat acum 3 ani unul care nu-mi zicea mare lucru ca nume si era si f ieftin..mai au si acum in Cora si in Carrefour la 1.7 mil si are si blender si pt citrice si pt morcovi, tot, tot...Se cheama Platinium prokit 444 si vreau sa va zic ca l-am folosit la maxim si e ca nou...am tocat si carne cu el...
T_ioana, si mi-e mi-a placut tare faza cu curcanul imbalsamat...
Giova, Diana voma de la Sab Simplex si de aia nici n-am mai incercat la Daria, iar apa aia contra colicilor e naturala 100%.
Ah, iar in ceea ce priveste carnea, eu zic ca va grabiti...eu zic sa le bagati zeama dupa 5 luni si abia dupa 5 luni jumate 6 carnea..Eu nu au inca dezvoltat reflexul masticatiei, care apare dupa 6 luni...aveti grija cu inecarea...Si e f bine ca i-ati intors cu capul in jos, bravo.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

GIOVA, noua toata lumea ne zice ca semanam, eu si Gabi. Asa ca de-asta zici tu ca nu poti sa zici cu cine seamana. La voi mie mi se pare cristal clear ca Marcolino seamana cu tine.

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Alina, eu la supa pun asa: un varf de morcov, pastarnac, patrunjel,o felie de cartof, jumatate felie de telina si dintr-un dovlecel mic cam 1/3. Oricum nu mananc tot, dar mai putin de atat nu vad cum as face...Mi-a spus pediatra ca pot pune si o frunza de loboda, una de salata dar astept sa se obisnuiasca cu cei dau acum si apoi mai adaug si altele.
La cereale pun 150ml apa+45g cereale cu lapte formula de continuare (reteta de pe cutie) si imi iese o pasta groasa care ii place la nebunie.
Iar la masa de seara 180ml apa+6 masuri lapte+2masuri cereale (cele care sunt simple, nu au in ele si lapte formula de continuare).Mentionez ca eu ii dau bebelac pt ca s-a inteles f bine cu el. Am incercat si cu Humana dar dadea afara.
Cam asta ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anabordea bine m-am gandit sa nu-i dau carne.
lasa sa se acomodeze cu astealalte mai intai.Oricum azi nu mi-a prea vrut sucul de caise. si e asa de bun...yammy-yammy.
Crisu e super bun morcov+ mar+ porto. dar Marco nu-l bea.
Alina chiar am vrut sa va zic ca semanati. In ce-l priveste pe Marco, toata lumea zice ca e leit Clau . Doar la gura seamana cu mine.
Silvi tre sa ma mai interesez in privinta acestor ceaiuri. si eu am observat ca, daca nu e dulce nu-l bea.

Inca n-am ajuns sa calc, caci am terminat ciorbitza si am sterilizat "instrumentele" lui fiu-miu. In sf. mi-a adormit.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput