Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Gagici...ceva important:mi-a spus preotul..ca uleiul pe care ni l-a dat....sa-l pastram pina se face fata marte...si in mom dificile..sa-l folosim..ca e sfintit..si e foarte bun....
Se unge copilul...cind e bolnavior...etc....
Sa dea Domnul sa nu fie cazul....Dar e bine de stiut....

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasebe si pe mine ma mai doare spatele, de la tinutul bebeilor in brate sigur....dar ce sa facem cu dragalasii de ei, eu nu prea il tin pe Alain dar tot se aduna ceva vreme de stat cu el in brate si noaptea parca mi se accentueaza durerea in loc sa-mi treaca.
Nicole, Daria a fost fantastica! Unde ati gasit rochita aceea superba cu trandarisari roz? La Cluj n-am vazut nimic frumos pt botez nici pentru fetite nici pentru baieti. Vad ca si ea a fost bagata in cazan....dar parea destul de vesela. Superb botez, sa-ti traiasca crestina micuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nicoleta Asa stiam si eu de ulei. Nasoala faza cu spatele.
Mai vroiam sa zic ceva, dar deh, neuronul bata-l vina...

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Noroc cu Silvi, ca mi-am adus aminte.
Nicoleta Superba rochita. Dar nu-i corect ca pt. fetite se gasesc tot felul de chestii misto, iar la baieti caut de-mi sar capacele sa-i gasesc ceva mai deosebit.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Pozele lui Razvan nu au aparut inca. Cristina s-ar putea sa nu se sature de aceea se trezeste asa de dimineata, asa imi facea Alain pe la 3 luni, pe la 6 era sus. Am inceput de cateva zile sa-i combin formula 1 cu 2 si acum imi doarme pana la 7 dimineata si la 7,30 papa cate 170. Cred ca atunci cand vom fi pe formula 2 integral o sa fie ok.

Mergi la inceput

Fetelor vroiam sa va intreb ceva, acum mi-am amintit si eu, voi cum ati inceput cu diversificarea, cocret.
Eu ieri i-am dat o lingurita jumate de suc de morcovi, (am spalat la robot 10 min dupa aceea ) intre doua mese, azi ma gandesc sa-i dau doua si saptamana asta sa nu mai introduc altceva. Saptamana viitoare sa-i dau si suc de mere si dupa aceea sa mai vad. Am si carticica cu diversificarea dar nu explica clar, cum sa le dai, la ce intervale, in ce cantitati.... Poate ma luminati voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Saru'mina pt aprecieri.fete frumose...
Bai..Floarea aia am aplicat-o noi...Rochita e luata de la Piciul..e un lant nou de magazine..cu lucrusoare rezon la pret..si numai de bumbac...
A fost intr-adevar o cumintica....draga mamii...
Asa e Ana...pt baieti..mai greu sa gasesti ceva deosebit..asta e problema nasei noastre..care va naste peste o luna un baietel..si chiar ne uitam cind i-am cautat Dariei toale...ca nu prea ai ce alege de baietei...
Da,mai...dar tot ei ramin stilpii...In biserica au intiietate,de exemplu...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Ma duc si eu ca mi s-a trezit piticelul, a dostmit de pe la 8,30...e un cumintel, revin mai tarziu, pupicei
Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hello gagici!
Si eu ratacita prin noianul de pagini scrise de voi...nu stiu daca voi mai fi pe subiect vreodata in ritmul asta!
Am patit-o cu aparatul foto care nu era nici macar platit, il luasem de la un tip ce vinde lucruri furate de prin spania in ideea ca-l voi cumpara daca imi place, si mi-a placut atat de mult ca l-am bagat la apa. Dar asta o stiu numai eu si voi, ca aparatul l-am uscat frumusel si a devenit functional si deodata nu mai mi-a placut meniul asa ca l-am dat inapoi. Sper sa scap basma curata. Acum sunt in cautari de aparat nou.
Fetelor vreau sa va felicit puisorii increstinati, cred ca ati petrecut de minune. Cineva parca a facut si nunta...Ursoaica, Astery? Oricum va felicit si pe voi
Avem si noi venite, bine ati venit fetelor pe DC!

daniela si ioana alexandra(05.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

T-Ioana, parca tu intrebai cum se face carnita pasta? Pai cu blenderul. Azi ma duc sa cumpar si eu unul, cu mai multe functii. Stiu de la o prietena ca este foarte util pt. hrana lui bebe.

Se vad si pozele. N-am mai pus pana acum pt. ca nu mai reuseam, nu se incarcau, habar nu stiu de ce.

O sa mai pun poze, oricum nu sunt foarte multe, mai mult s-a filmat.

Silvi, pai el noaptea rar se mai trezeste sa mai pape, papa seara dupa baita 180 de Milumil 1 si baga somn dupa aceea. Pana la 5, cand e somnul meu mai dulce...
Pupici!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput