Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 8
lucas spune:
si daca tot sunt pe mail-uri, pentru Loreen sa nu mai fie suparata:
Sotia catre sot:
- E buna ciorba?
Sotul:
- Ai chef de cearta?
Soacra vine acasa si spune: - Astazi am fost la
coafor.
Ginerele: - Si nu era deschis?
Stewardesa Tarom catre un calator:
- Doriti cina?
- Ce pot sa aleg?
- Da sau nu
- Mai Bula, ce ati facut azi la chimie?
-Am preparat materiale explozive.
-Si miine ce program aveti la scoala?
-Care scoala?
In avion, dupa ce s-au oprit motoarele la 10.000 de
metri altitudine:
- Stimati pasageri, va rugam sa ramaneti pe locurile
dumneavaostra, pentru a usura identificarea...
Multumim
Bula, student, este chemat de decan:
- Bula, ai fost vazut azi-noapte în caminul fetelor.
Pentru asta, trebuie sa platesti, conform
regulamentului, o amenda de 10.000 de lei. Daca mai
esti prins o data, suma se dubleaza: 20.000 de lei. Si
asa mai departe.
Bula, spirit întreprinzator, întreaba:
- Domnule decan, daca achit în avans pentru tot
semestrul, oferiti vreun discount?
D-le Bush, aveti dovezi ca Irakul are arme de
distrugere in masa?
- Sigur, am pastrat chitantele !
Este adevarat ca in urma dezastrului de la Cernobîl
toata conducerea centralei atomoelectrice s-a
sinucis?
A: Da, in afara secretarului de Partid, care nu a
fost gasit acasa!
Suna telefonul. Ridica receptorul tatal a trei fete:
-Tu esti, broscuto? se aude o voce de barbat.
-Nu. Eu sunt proprietarul lacului ! - raspunde
tatal.
- Draga mea, cu cine ai stat de vorba aproape o ora la
poarta?
- Cu Vasileasca.
- Si de ce n-ai invitat-o inauntru?
- Era grabita...
la shcoala învatatoarea întreaba:
- ce da o gaina ?
- oua (raspund pushtanii)
- ce da porcu' ?
- cârnati, slana' etc
- ce da vaca ?
- teme acasa ..
nelia spune:
La multi ani, MARA DIANA!
Elisor, pupici ca sa treaca! Si spor la treaba! In ceea ce priveste Messengerul, exista o varianta de a vedea cine a scris si ce, numai sa nu ai o lista chiar lunga. Intri pe fiecare nume, dai F3 (Show Recent Messages) si vezi daca recunosti ultimele rinduri. Poti sa mergi si mai departe: View Full Archive (Alt+Shift+V) si Archiving Preferences (Ctrl+Shift+P). Este adevarat ca iti trebuie un pic de timp...
Loreen, esti mortala, am citit mesajul tau, stiu ca nu e de ris, dar ai asa un haz de necaz, ca rid fara sa vreau.
Oana C, bine ai venit printre noi! Am vazut pozele Evei, e dulcica foc. Asteptam mesaje mai detaliate despre minunea mica. Si noi mergem o data pe saptamina la biblioteca, la o activitate asemanatoare, dar Tudora, care adora cartile, prefera sa traga cit mai multe de pe rafturi, decit sa participe la ceea ce se intimla pe acolo.
In ceea ce priveste pledoaria mea... pentru cine vrea sa citeasca
Sper ca m-ati inteles foarte bine, ca daca nu, ma duc acum sa sterg mesajul. Nu e un repros la adresa nimanui, poate doar a mea. Si sa stiti ca nu am rabdare, doar incerc sa am. De cele mai multe ori e suficient si doar sa incerci. Ma credeti sau nu, dar negasind metodele necesare imblinzirii, nu am mai calcat cu Agata prin magazine vreo doi ani de zile! Si cite si mai cite am scos din viata noastra, incepind de la lucruri si terminind cu activitati! Am pierdut-o de doua ori prin magazine pentru ca alearga ca nebuna (si acum e la fel!), mi-a luat trei ani de zile sa o invat ca strada e periculoasa si exemplele ar putea continua. Si acum, la 5 ani, o iesire cu Agata intr-un loc in care ea nu are interes, inseamna pentru noi doua ore de aerobica + una de inot + una de sauna + una de alergat cu limba de-un cot... si dupa aceea tre' sa dorm, ca ma doare capul de-mi plesneste. Citeodata imi vine pur si simplu sa o leg de miini, de picioare si sa-i pun ceva pe gura si sa o atirn undeva macar 10 minute! E pur si simplu devastatoare! Cind nu e asa, sigur e bolnava! Traieste din plin fiecare clipa! Cind o duc la activitati insa, se schimba situatia, pentru ca fetita mea – pe care de altfel nu o consider deloc un copil dificil si nici altfel, ci doar cu o energie iesita din comun – este in public si in raport cu ceilalti oameni si copii o minune de copil. Si primesc zilnic cite o lauda pentru felul ei de-a fi. M-am trezit la usa cu oameni de prin parcul de linga casa, cu cadouri pentru ea: ba ca e dulce si s-au gindit la ea, ba ca iubeste ciinii, ba ca le-ar fi placut sa aiba un copil ca ea... Toata lumea o remarca si o iubeste! A primit trei catei si patru iepurasi de ciocolata de Paste, de pe la vecini! Acasa in schimb, si in special cu mine, e frumoasa si bestia in acelasi timp... ca tot iubeste ea aceasta poveste. Si am facut atitea greseli in cresterea ei si inca mai fac! Dar asta cu palmutele o consider cea mai grava si fara rost! Si eu am fost un copil batut de la orice, ca nici eu nu eram chiar cheie de biserica, dar un timp nu am invatat nimic din experienta mea. E umilitor si pentru mine si pentru copii si nu rezolva absolut nimic! In ceea ce ma priveste, stiu sigur: cit sint mici, singura solutie este evitarea locurilor si obiectelor periculoase! Imi aduc aminte ca si la 3 ani, plecam de oriunde. Nu mai stateam la discutii si explicatii, o atentionam o data, de doua ori, nu mergea, luata pe sus si acasa! Putea sa urle pina nu mai avea aer si chiar o facea! Tipa la mine: vreeaaauuuu sa ma linistesti tuuuuu! O luam in brate si obosita adormea intr-un final! Nici acum nu stiu de ce facea asa! Ultima criza de personalitate a avut-o in septembrie anul trecut! Am zis ca o duc la Urgente, se invinetise si nu mai avea aer! Pur si simplu unii copii au un mod de a-si exprima frustrarile mult mai vizibil si zgomotos! Pentru ca, daca va puneti in locul lor si incercati sa simtiti frustrarea pe care o simt acesti copilasi zilnic, fara sa inteleaga de ce simt asta si ce se intimpla exact in ei si in afara lor... cred ca am innebuni! Pai la fiecare 5 minute sa-mi spuna cineva: nu fa aia, nu fa aialalta, nu ai voie acolo, nu ai voie dincolo... si aproape fiecare tentativa a mea de face ceva, orice sa se termine cu o interdictie... as ajunge in pragul sinuciderii, zau! Singurul lucru cu adevarat folositor pe care l-am invatat din greselile facute cu Agata, a fost ca am inteles ca nu e un dusman aceasta mica terorista, ca nu s-a nascut sa ma chinuie pe mine, ci e copilul meu si in momentele de liniste, dar si in cele de furtuna. Si trebuie sa trece impreuna prin si peste tot! Ca asa se naste o relatie buna! Si mai conteaza si cum trecem! M-am simtit din nou datoare sa revin asupra acestui subiect, pentru ca m-a preocupat si ma preocupa de prea mult timp ca sa nu fi devenit extrem de sensibila la el.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
monu spune:
Salutare dragelor, ca tare mult mi-ati mai lipsit astazi. Noi nu am avit azi net din motiv de cablu scos. Ala de pe bloc.![]()
Asa ... sa o luam cronologic
LA MULTI ANI MARA DIANA !!!! Sa cresti mare si frumoasa si sa ai o viata plina de bucurii si lipsita de griji.
Loreen mult curaj ca poate in curand ii vine si Deliei mintea la cap![]()
Elisor ce am facut eu nu era ceva premergator celei de reumatism. Era o analiza care se face in cadrul analizelor pentru sindromul meu si care poate apare din mai multe cauze. Si la un moment dat se pusese in discutie si posibilitatea efectuarii factorului reumatic. Dar la mine nu ar elegatura cu reumatismul.
Cati dinti avem acum - 2 jos, 1 sus si 1 sus gata sa sparga gingia. Motiv de urlete si urlete.
Marime ghete - 19.
Beatrice nu il mai lasa pe Pifos sa molfaie tetina de la bibe cu lapte mai ales in somn poate ca poate duce la maaaaarrriiii probleme cu dintii. Am citit undeva o poveste absotul bbrrrrr despre ce a patit un bb din cauza asta, ca dormea cu bibe de lapte in gura.
Chris - pe 20 mai??!!!!! Noi suntem programate pe 21 mai![]()
![]()
Nelia ai zis tare frumos mai sus. Cum sa stergi! ce ai?
Oana C - bine ai venit.
Ce am facut azi - am papat legume cu ficatei, am fost pe afara, am dormit, a mancat la 18.00 supa de cartofi de la noi si i-a placut si a mai mancat si lapte praf. Azi am inaugurat trecerea la SIMILAC GAIN. Ce a mai facut? De aseara are perioade de urlete si urlete mai ales cand e obosita. Si cred ca o dor tare si gingiile. Si mai face o miscare noua care pe mine ma scoate din minti. Cand vrea ceva sau nu ii convine ceva ridica in sus mainile si face ca maimutele. Le scutura pe sus. De parca ar zice NU VREAU si gesticuleaza cu ele sus - jos de parca ar vrea sa bata in masa.
dar ii trece ei ca atunci nu o mai bag in seama si ma uit la ea cum se enerveaza dupa care se calmeaza singura.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
ChrisDun spune:
Intrebare de baraj: fetele ai caror puiuti au facut roseola infantum sau chestii similare, cum a debutat? Azi implinim fix o luna de la antirujeolic si am observat pe spatele Carinei o iritatie care seamana cu spuzeala. Pe tot spatele. Pare sa aiba si un pic de febra (inca nu i-am pus termometrul).
In rest e ok, nu da semne de moleseala si nici nu e mai maraita decat de obicei. Inca nu ma agit, pentru ca sper sa nu fie decat o alarma falsa ![]()
Multumim anticipat pentru raspunsuri.
gabitzam spune:
Chris, la noi a fost la o luna jumatate de la vaccin. A debutat cu trei zile de febra foarte mare, aproape 40, ganglioni mariti la ceafa. Dupa o zi pauza a aparut spuzeala, pe tot trunchiul, git, in spatele urechilor. Au trecut bubucile in 2 zile.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
ioanailincam spune:
Salutare, fetele! Noi suntem bine, dar suntem ingrozitor de ocupati. Sper sa revin mai sub seara! Daca nu apuc, cu intarziere
LA MULTI ANI, ANA SI DAVID MIHAI!. Sa fiti o continua incantare pentru parintii vostri si pentru cei dragi.
LA MULTI ANI, MARA DIANA ! Multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti!
Va lasa acum ca Mogaldea e la program de devastat/mancat reviste si ziare.
Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
monu spune:
Chris, Gabitza, ce fel de vaccin antiruj ati facut? mono pentru rujeola sau ROR? si de care de la stat sau din farma?
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
corni spune:
Ieri am chiulit si am restantza la felicitat copilasii:
La Multi Ani!
Carolinah - ANA
mstroie-DAVID MIHAI
si in direct:
ile2003 - MARA DIANA
copilasi si mamici sa fiti sanatosi si frumosi.
astazi am fost si eu la coafor sa ma tund,vopsesc,etc sa ma aranjez putzin ptr. ziua Timeei,cred ca este prima iesire de 3 ore departe de ea ,vreau sa spun ca m-am simtit total stangace in lume fara copilul meu.
Nelia, multzumesc ptr. mesaj,recunosc ca si eu m-am mai enervat si ma mancau palmele sa-i dau la fund,am citit mesajul tau la timp![]()
Si Timeea din bebelusul exemplar,cuminte fara niciun repros a devenit foarte energica,parca-mi vad viitorul atomic![]()
ChrisDun spune:
Multumesc Gabitza! M-am linistit. Mai ales ca acum nu pare sa mai aiba febra (tot nu i-am pus termometrul).
Lucas - misto bancurile. Eu inca nu le-am primit pe mail ... dar le voi trimite prietenilor ![]()
@edit: Monule - noi am facut Rouvax (doar rujeola).
Oana C spune:
LA MULTI ANI COPILASILOR CARE AU IMPLINIT 1 AN PINA ACUM SI CELOR CARE AZI IMPLINESC 1 ANISOR!!!
Gata, am ajuns si noi acasa, dupa biblioteca si o tura de shopping
. Ca, ce sa-i fac, daca biblioteca este chiar linga Target
Asa ma mai relaxez si eu putin; iar i-am cumparat o tona de pantalonasi scurti si rochite ... daca-s numai 2-3$ si calitetea destul de buna (100% bumbac elastic); sa aiba de joaca.
Cum o fac sa stea?
Nu stiu ... Noi am inceput sa mergem la biblioteca de cind avea 5-6 luni, ca sint clase speciale pentru bebelusi. Cred ca ce o tine pe loc e faptul ca nu merge, ca s-ar lua si ea dupa copilasii mai mari (12-18 luni)
Ii place fff mult acolo, ii plac ceilalti copilasi si muzica, "gimnastica", lectura ... mai putin; ca e mai mult cu muzica, miscare, batut din palme, dat din picioare si vreo 2-3 carticele, asa, de forma.
Au fost vreo 15 copilasi la biblioteca asta. Mai mergem si lunea la alta biblioteca; acolo vin numai vreo 8-10.
Pt fetele din America, o ducem si la Music with Mar, e super, cu muzica, dans si joaca.
Nici Eva nu a stat de la inceput la citit carti; le rodea pe toate si se zvircolea, ca ma umplea de nervi si aproape am renuntat sa ii mai citesc. Dar pe la 8 luni a inceput sa stea f linistita si sa asculte, sa dea singurica paginile, sa scoata sunete de animalute ...
Nelia, am citit si eu ce ai scris despre bataie; ai f mare dreptate. Si pe mine ma apuca nervii pe Eva, mai ales cind o iau la magazine si incepe sa urle, ca nu o las sa traga de toate lucrurile de pe umerase sau de pe rafturi; imi vine sa-i pun leucoplast la gura; deja ne stie tot mall-ul. Sau acasa, cind ii dau de mincare si ea isi baga miinile in castron si il rastoarna pe covor.
I-am dat si eu peste minuta o data, ca ma facuse de nervi si nu am mai rezistat
Apoi am vazut ce fetzisoara a facut, cum se uita mirata la mine si incerca sa inteleaga ce a fost aia ... Asa ca de acum, cind ma apuca nervii, merg in alta camera din partea opusa a casei de unde este ea si urlu acolo pina ma calmez; apoi ma intorc "normala" la ea.
Chiar de mai demult mi-am zis ca o sa fac tot posibilul sa nu mai reactionez necontrolat, ca am vazut-o cum incearca sa inteleaga si, cine stie, o sa mai creada ca e normal ... Cu toate ca uneori e asa de greu ...
Chris, Gabitzam, exact asa a avut si Eva, cind a luat roseola de la fetita prietenei mele; 40 grade temp, ganglionii mariti in spatele urechilor si spatele capului, putine pete, care ii ieseau pe rind, mai intii pe piept si spate zona umerilor, apoi s-au retras si i-au iesit pe git si miini, apoi s-au retras si astea si i-au iesit pe burta si spate ... Petele i-au trecut imediat, dar ganglionii inca ii mai are.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva