Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Simona Filipas, Pifosul adoarme cu biberonul in gura... Nu cu suzi, ca pe aia a uitat-o de la 4 luni! Nici nu mai stie ce inseamna suzi. Se mai joaca cu cordonul de la ea, dar atat!

Si noi purtam 20 la picior, cateodata si 21, dar depind ede incaltari, ca astea la noi sunt ciudate!

OanaC, bine ai venit! Asteptam un semn de la tine!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Mara Diana -Ile2003, sa fii sanatoasa si fericita!

Oana C, bine ai venit!
Monule, multam' de raspuns! Asa retiusem si eu, si chiar am programat evenimentul pe 20 mai
[red]Nelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multzi ani ! Mara Diana, sa crestzi mare ingerash si sa aduci doar bucurii parintzilor
bun venit Oana
Nelia eu i-am dat peste minute ca m-a suparat, dar stii ce, am plins mai mult eu decit ea si de atunci... cind sint nervoasa ca urla aiurea, ori o pun in patutz si inchid usha la camera ei, ori o pun in tzarcul cu jucarii si dupa... incepe sa se joace si nu mai urla. Nici eu nu vreau s-o invatz cu bataitza, pentru ca stiu din experientza, adica fata surorii mele, ajunsese la 19 ani si tot o croia tat'su, dar nimic, n-a priceput niciodata, chiar a devenit mai incapatzinata si-i placea sa-i enerveze.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

[s] LA MULTI ANI MARA DIANA! Tot binele din lume.

Monule, am recitit ce-am scris ca nu intelegeam de ce mi-ai facut referire la Tdi. Mea culpa, intradevar ma refeream la Alyssa, uitand sa mentionez numele mamicii, dar nu terminasem nici cu tine .
Ma mir ca totusi cat de cat am fost coerenta (zic eu) la ce balamuc am.
Ce-s aia factori lupici? E o analiza premergatoare celei de reumatism? Si cat costa? Te sacai ca ma intereseaza direct si personal.
Voi cati dinti aveti?

Gabitza cred ca te grabesti cu copilasii, inca mai sunt destui bebelusi, eu una nu sper sa fie luna cea mai lunga pana la 1 an

Andutzy e vorba de un papilom ce l-am operat in nov. si s-a facut o cicatrice urata de tot, care nu putea fi lasata asa, si din motive estetice, dar si din considerente medicale. Ce ma surprinde e ca la ditamai cezariana mi-a scos firele dupa 8 zile, iar la amarata asta de re-operatie ii trebuie 10 zile sa stea cu firele. Cheloidul de care spuneam e o ingrosare in exces a cicatricii in urma unei operatii, taieturi, etc. si devine suparatoare, te mananca de-ti vine sa o smulgi.
Daca cezariana ta (cicatricea) arata bine nu-ti fa probleme ca e putin probabil sa fie monstruoasa cea de-a doua (daca va fi cazul). Eu se pare ca am predispozitie catre astfel de cicatrici, acum doctorita e super optimista ca nu va mai arata asa.
Am dezvoltat destul?

Cris aristocratei pentru cazatura, iti sta inima cand se loveste cu capul, Bianca are prostul obicei, inca, sa se arunce pe spate, nu conteaza pe ce teren e.

Noi avem 18-19 la piciorusele grasute.
Biberonul il tine singura si cand se termina sau nu-i mai trebuie morfoleste tetina, iar apoi il azvarle ca pe o rufa murdara.

Nelia sunt de acord cu tine 100%, dar eu nu reusesc sa trec de faza teoriei. Andreas e un copil iesit din tipar, cum s-au exprimat unii, a fost de mic un copil atomic (sunt curioasa ce-mi va spune psihologul vineri cand mergem) incapatanat e un cuvant prea bland, imi toca nervii din frageda pruncie cu "vreau-nu vreau, vreau-nu vreau" daca intelegi ce spun.
O incaseaza aproape zilnic de la mine, puteti sa aruncati cu ce vreti, pentru ca imi toaca nervii putin cate putin, nu va spun ce chin a fost in clasa I si nu ma refer la invatatura, ci la adaptarea cu un alt stil.
Dar niciodata nu l-am lasat sa se culce suparat, inlacrimat. Noaptea ne-a gasit prieteni.
E greu sa fii parinte de copil dificil!
Cu Bianca sunt sigura ca-mi va fi mai usor, nu sunt doi copii la fel intr-o familie.

Andutzy mi-e mila de Dragoselul tau, ca stiu cum a fost la Andreas, taica-su i-a facut decalotarea putin cate [utin, dar o data mai tare, asta ca sa evitam operatia.

OlgaM zborul probabil e gata, asa ca nu-mi ramane decat sa-ti urez acomodare usoara in tara si de ce nu, o reconciliere, o regasire.
Te asteptam cu drag!

Oana felicitari sotului, implicit si voua ca familie, sa fie de bun augur!

Trebuie sa va las ca imi sufla treaba-n spate. Trebuie sa golim o camera si nu stiu unde-o sa-ndes mobila.
Daca mai pot voi mai intra sa va mai zic una alta, nici cu cititul nu stau prea bine.

Multumesc pentru urari, deja ma simt mai bine.

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am o rugaminte:
Am primit pe mess niste randuri si nesimtitul de yahoo mi-a facut niste fite si le-am pierdut.
Daca se poate ca autoarea sa mi le mai livreze inca o data sau rezumatul, mi-e ciuda ca nici macar nu stiu cine mi-a scris.
Of.

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eli saru mana de dezvoltarea subiectului cicatricei! Mama ei de operatie, nu e ingrosata, dar cred ca de-asta ma mananca de mi se face rau uneori! Poate insa o rezolv la al 2-lea bb!!
oricum, insanatosire grabnica!!!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Fetelor ma simt o mamica fericita si implinita ca am un copil mic atat de plin de intelegere pentru suferinta interioara a mamei lui si astazi imi ofera o zi de basm...adica s-a trezit in jurul orei 6 si de atunci inca nu a mai adormit si nici mancat si eu nu mai pot de fericire...Ma iubeste si organismul si ma doare capul semn ca-l am,ma doare si burta semn ca o simt si curge din mine ca dintr-o conducta sparta,iar sotu se duce sa joace tenis pana pe la 21 ...oare ce mi-as mai putea dori de la viata?!Un glont in cap ...

Oana bine ai venit la noi...sa ai o sedere placuta tu si copilasul tau...

Elisor desi vorbesti pe intelesul meu eu nu pot pricepe...asa de explicita ai fost...oricum iti trimit niste aloe virtuala sa-ti treaca repede sa fi bela luna viitoare si sa scapi repede de santier...
Si apoi este mirobolant sa ai un copil trotil...incep sa o simt pe pielea mea ca la Bianca am boierit...

Am mai vrut sa zic ceva dar de atata bine mi s-a lichefiat creierul ...insa incerc sa-mi revin...

P.S. da noi un ciat ca fetele nu mai facem?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetelor, multumesc mult pentru primire.
Noi tocmai am venit de la pediatru si ne pregatim sa mergem la biblioteca, la ora de muzica si lectura pt bebelusi.
Scriem mai multe cind ne intoarcem.

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mi-ati citit gandurile cu decalotarea asta. Chiar acum e un subiect pe tema asta la parintii intreaba si mai subtil asa am fost facuta proasta ca il decalotez.
Citesc pe net de doua zile. Am tras concluzia acolo pe subiect. Pe scurt cica exista un tratament local pe baza de un unguent cu cortizon care da rezultate bune.
Tocmai mi-am amintit ca am si eu un copil de hranit. E nemancat de la pranz si e deja sase si...
Pentru titlu propun JUNIORII de mai-iunie
Revin daca resusesc

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Oana C bine ai venit!eu habar nu am unde ai postat primul mesaj, da l-am vazut pe acesta.
mama draga, vinde-ne si noua pontul, cum sta EVA la biblioteca sa asculte muzica si povesti!!!!! m-ai dat pe spate, felicitari!!!
al meu daca nu face ceva la fiecare 3 secunde se declanseaza taifunul frate!!!!

Loreen, cind te vad asa plina de viata, cu moralul ridicat, cu un tonus de invidiat ma cuprinde asa un dor sa vin la Constantaaaaaaaaaa. mama, mama!!!!las' ca te faci tu mare, si le arati tu lor!!!
si special pentru LOREEEN:
"NU sterge, e pe bune, incearca si tu, trimite mai departe, nu rupe lantul!!!

Dă-te de 15 ori cu capul de monitor,
Dă-ti cu tastatura in gură de 20 de ori,
Aruncă-te pe geam si daca apuci, inchide ochii ... Si ai să vezi persoana iubită.

Trimite acest mesaj la 5 prieteni din lista, poate ai norocul sa nimeresti printre ei si un psiholog."

Elisor, Gabitzam multa sanatate!!!

Oana, informatii recente despre Geneva nu prea am. a fost o colega de a mea tot la o bursa, acum ceva ani, dar ea a stat in campus, pentru ca i s-a parut mai safe!!!??? dar a avut un apartament acolo.si platea parca daca tin bine minte 300 de euro sau ceva de genul asta. insa stiu de la ea, (la ea a venit familia) ca s-au descurcat. acum depinde si cum este bursa.

Mergi la inceput