Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele din Bucuresti, o sa fie expozitie pt. copii la Sala Palatului, ia uitati aici www.bambilonia.ro

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

La multi ani puiutilor ce au implinit 1 anisor Freya, Timeea, Adina, Cristian Victor, Sergiu Mihai, sa cresteti mari si sanatosi sa va fie viata plina de bucurii.Felicitari mamicilor pt. minunatiile pe care le-au adus pe lume. Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Gabitzam, multumim. Vad ca este imediat dupa Kidex expozitia asta.

Andutzy, Monu, Loreen, mi-au prins tare bine mesajele voastre. Pe bune. Bip..Bip...Bip...! Ar trebui sa nu-mi mai bat capul cu ei. Nu vin, nu se implica, nu participa, sa astepte...sa creasca Ema si va fi libera sa se poarte cu ei cum simte..

Mi-a trimis desenatorul prima schita. Cresc entuziasmul si nerabdarea in mine! Cateva modificari si in 20 vine la treaba. Abia astept!

Loreen, nu prea cred ca dezvatul tine de noi. Peste tot am citit ca pe la 3 ani majoritatea renunta la acest obicei prost. Eu insa sunt o exceptie. Mi-a supt degetul pana spre 6 ani. Bataturi la greu, streptococi, toti tacamul. Am scapat totusi de dinti strambi. Nu stiu nici eu ce sa fac. cateva zile, ca sa-i vindec rana, i-am pus leucoplast peste rana. Am uns-o cu tot felul si nu riscam sa manance cremele. Reusea sau nu sa si-l scoata,dar macar s-a vindecat.Cand ii da sangele o luam de la capat. Cred ca cu cat cresc mai mult, cu atat va fi mai greu sa-i oprim. Daca acum ii ia ora sa scape de un leucoplast bun, incateva luni il va scoate imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Inainte de a ma apuca de marea aventura a facerii papanasilor am vrut sa intru sa va arat cel mai amarat om din lumea larga...io nu stiu cum mai poate fi inveselit cumva...

Stefania chiar am remarcat absenta ta de doua zile iar acuma mesajul asta laconic ma da pe spate...ori esti in sesiune,ori iti sparge neuronii si papa mielina Bumbu,ori nu ai avut net...

Adina mi-ai facut pofta cu desenele pe pereti ...cand voi zugravii din nou,ceea ce se pare ca va fi destul de curand si daca Delia va mai face obiectul,ii voi face si eu...

Gabitza e atat de expresiva maimutzica ca m-a busit rasul instantaneu...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Laura, tare suparat omuletul!

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mi-au iesit niste papanasi balegosi care au aterizat printr-o miscare simpla a incheieturii direct in gunoi...Am o rugaminte mare la voi...care ati facut papanasi fierti spuenti-mi si mie cum ca am incercat de 2 ori si tot l agunoi au ajuns...

Monule pe parcusul pozelor si-a revenit

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI FREYA,
TIMEEA,
ADINA,
CRISTIAN si
SERGIU! Sa aveti parte de toata fericirea din lume

Fetelor as vrea si eu un sfat. Aseara l-a muscat un tantar pe Dragos si atat de tare s-a inflamat incat parca are cornite( nu ca n-ar avea el ). Cu ce sa-l mai dau? L-am dat cu Nidoflor si nimic. Parca mai rau s-a inflamat azi.Si are si-un inceput de febra. Nu cred ca de la asta dar poti sa stii....

Simona deDragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Loreen stai linistita nu te mai chinui cu papanasii aia ca sunt o mare porcarie am facut si eu o data si sunt foarte inecaciosi, daca nici lui fimiu care mananca orice nu i-au placut cred ca Deliei nici atat.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, Fenistil Gel este si pentru intepaturi de insecte.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fiica-mea iar a inceput operatiunea "zile fripte" Nu mai pot, nu mai rezist Nu vrea sa doarma ziua absolut deloc!!! E rosie toata de oboseala, nici nu-si poate tine ochii deschisi, dar de dormit, pace ... adica nu pace, urlaturi si tzipete si miorlaieli si alintaturi ... ca imi vine sa-mi iau lumea-n cap!
Nici geamurile nu le mai pot tine deschise, o sa creada vecinii ca o bat in fiecare zi, asa de tare urla
Cum o las in pace, se joaca putin si iar incepe maraiala de oboseala ...
M-am jucat cu ea, s-a jucat si singura, i-am citit carti, i-am dat un bibe, am schimbat diaperul, am leganat-o ... si ea tot urla; am pus-o in patut, iar ea se catara pe gratii, sa sara afara
Are nasul infundat si nici nu ma mai lasa sa i-l curat; zbiara si se zbate, ca nici cu 2 adulti nu o mai putem tine sa stea. Si imediat ce terminam (adica cedam, ca nu se poate sa facem nimic daca se misca asa), incepe sa traga de cablul de la aspirator si sa-l roada, ca si cum nu ar fi avut nimic se linisteste instantaneu.

Acum abia a adormit, sper sa stea linistita macar o ora, sa ma linistesc si eu, pina incepe repriza a doua ...

Azi dimineata am fost afara, la plimbare in carucior. Sint nori afara, presiune aiurea si sta sa ploua; ma doar capul de mor si cred ca o sa termin cutia de inghetata din frigider

Sotul ride de mine cind vine acasa. Ca sa vada ce zi am avut, se uita la sticla de cola din frigider, cit de goala e, si la dulciurile de prin casa (inghetata, ciocolata, biscuiti), adica ambalajele ... Daca am consumat cantitati mai mari, inseamna ca ziua a fost teroare, daca sint la jumatate, inseamna ca a fost binisor ... Daca sticla de cola e neatinsa, inseamna ca am avut o zi buna
Si sticla de azi e deja pe terminate

O sa ma uit ce ati mai scris.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput