Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Cristian (Alina Balan), Sergiu (Ada_74), Freya (Nefertari), Timeea (Corni), Adina (Tamar)
Sa aveti parte numai de bucurii si multa sanatate!

@later edit: Nelia, am aruncat un ochisor pe carticica scanata de tine. Nu imi dau seama daca am o problema cu PC-ul de serviciu, sau daca site-ul dropshots a facut automatic resize, dar nu e lizibil textul. Doar titlul si pozele se vad bine, in rest... Daca ai scanarile originale, poti, pliiiiiz, sa mi le trimiti si mie pe mail? Mii de multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Adina, poate te consoleaza ideea ca nu numai Ema are asa bunici? Pai hai sa povestesc si eu putinel de bunicutza lui Drgaoselu, care i se jeleste lui fi-su(adica sotul meu) la fiecare telefon cat ii este de dor de nepotzelul ei...
pe scurt, ultima oara a fost la noi in casa prin octombrie, de atunci l-a mai vazut pe dragos numai cand am fost noi pe la ei, adica cam o data la o luna sau 2. Dar de fiecare data cand il vede se napusteste asupra lui si lui ii e o frica de ea....bineinteles ca nu e normal copilul in acceptinuea ei, nu faptul ca nu o cunoaste si nu stie EA sa-i respecte copilului distanta de acomodare...
Scuze ca nu vine la noi? 1. are serviciu(de la care termina la ora 4...).2.ca nu e ordine la noi in casa si nu vreau sa-mi arate ea cum este curatenia adevarata(a incercat o data cand eram eu gravida si cand am vazut ca vrea sa-mi faca ordine si in sifonierul cu prosoape ca nu sunt aranjate cum trebuie am refuzat-o politicos si de atunci am zis PAS). 3.ca sta tata la noi de un an(de parca el nu ar vrea saracul sa plece si el acasa la C-ta, dar cine ne-ar mai fi ajutat cu magazinul si nu numai?), dar problema ei e ca ne deranjeaza intimitatea, mai stii, daca se inhiba fi-su si nu mai poate sa...? la un moment dat incepuse sa intervina si in metodele de contraceptie pe care sa le folosesc...ca sa-mi pun sterilet, ce familie a aia cu prezervativ? NESIMTIREEEEEE!

Dar vorba mamei mele, de ce sa ma plang ca nu vine la noi? Daca vine, dupa aceea nu ma aleg decat cu comentarii ca la mine nu e cum trebuie( mi-a zis o data ca la noi in casa miroase a gunoi, pentru ca avem un cos de aruncat pampersi in camera la noi...)Deci sa stea la ea acolo, ca e mai sanatos asa, puii mei...CA M-AM SI ENERVAT!!!

Deci, concluzie, copiii nostri vor sti si poate stiu de acum cine ii iubeste cu adevarat si vor sti singurei sa-si aleaga persoanele de care vor fi apropiati

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Adina, facem clubul bunicilor "grijulii"? Te inteleg bine pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie. Dupa un an in general m-am cam resemnat. Mai am momente de frustrare sau mai degraba de nervi cand aud ce debiteaza gen "vai nepoata mea draga" sau "eu (adik maica-mea) nu o sa ajung sa fie bunica :)))))" Daca nepoata nu e de la fata care trebuie nu se simte bunica :))))). Asta e viata!

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

maaaai, cazut discutia noastra la pagina 2. pai se poate? ia veniti si tastai si voi, ca dupa aia o cautam pe la pagina 3....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am descarcat poze noi cu maimutzica mea la webshots. Vedeti aici

LA MULTI ANI Cristian, Sergiu, Freya, Timeea, Adina! Sa cresteti mari puisorilor, sa fiti sanatosi si norocosi in viata si sa aveti ursitoare generoase!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
LA Multi Ani Cristian, Sergiu, Freya, Timeea, Adina!
Mami lu' Freya ce mai face, a mai vorbit cu cineva?
Chris-Iepu' a avut roseola-febra MARE 3 zile, apoi scade febra si apar bubitele-se mai numeste "eruptia de a treia zi". Da' nu are sigur Carina asa ceva, nu aveai cum sa "ratezi" febra aia de 39-40...Sa nu fie alergie la ceva...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

BANC: Într-o seară, un individ se întoarce de la serviciu ostenit Plin de obidă, constată că nu functiona nici lumina pe scara blocului în care locuia. . Din întuneric se face auzită o voce feminină: "Fiti amabil, nu aveti cumva un foc?" Tipul evaluează rapid situatia si, însufletit de o idee, răspunde: "Ba da. Desigur. Cu o singură conditie însă: facem sex oral. Da?" Nu foarte încântată, vocea feminină acceptă: "Mda, dar prima dată vreau să vad focul." Tipul îi dă o brichetă cu care respectiva îsi aprinde o tigară. cei doi încep actiunea planificată. Surpriză însă, lumina pe scară se aprinde pe neasteptate. tipa,ridicându-si privirea, nu-si poate stăpâni un strigăt: "A, tată, tu erai?" Taică-său: "Amalia! Tu fumezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

LA MULTI ANI FREYA, TIMEEA, ADINA SI CRISTIAN! Sa cresteti mari si frumosi, sa aveti noroc in toate, sanatate cat cuprinde si sa va iubiti parintii, ca tare mult va mai iubesc si ei.

LA MULTI ANI SERGIU, minunea noastra! Te-am asteptat aproape 5 ani sa vii, si acum un an mi-am dat seama ca a meritat fiecare clipa de asteptare! Esti tot ce ne-am fi putut dori si avem atata dragoste sa-ti daruim cat n-am crezut vreodata ca poate sa existe. Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!

Am vrut sa scriu mesajul la ora 13.55, atunci cand s-a nascut ghemotocul meu. N-am reusit, dar il scriu acum, la un an si o ora de la momentul care ne-a schimbat viata. Nu stiu de ce, dar sunt atat de emotionata azi, imi vine sa plang la fiecare felicitare pe care o primesc pentru copilul meu. Va multumesc din suflet pentru urari si pentru ca ati fost langa noi toata aceasta perioada.

Hai ca revin dupa ce scap de starea asta plangacioasa.

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Iarasi ma zgandariti cu bunicile...ca io una vreau sa fiu plina de compasiune si intelegere pentru mama sotului meu ca sa ma exprim plastic,tui mama ei de bestie cu ochi si chip de om...Cand am nascut-o pe Bianca mi-a spus ca doar mamele de fete cresc nepotii si cu asta a spus tot...acuma nici nu stie cum arata nepoata-sa asta mica,nu garantez ca stie cum o cheama iar despre faptul ca a facut un an nici nu poate fi vorba sa aiba cunostiinta...
Insa singura mea bucurie din tot rahatul asta este ca nu-mi strica linistea casei mai mult decat o face prin intermediul lui fii-su care se simte dator sa-mi aduca aminte de ea si eu cum nu-mi place sa am datorii la nimeni ii aduc si eu aminte cat de ordinara a putut fi de-alungul celor 17 ani de cand ne cunoastem...

Hai ca azi intre doua ploi am iesit un pic afara prin zona ca sa ma mai zgarii putin pe ochi la ce case se contruiesc pe malul marii...ceva ce nu are termen de comparatie...ca de-altfel nici starea de spirit a Deliei care vad ca o ia din nou de la capat cu eternele accese de greva foamei...

Adina uitandu-ma mai bine la manutele ei azi vad ca degetul-suzeta are buba...nu chiar ca la Ema insa banuiesc ca daca insista va ajunge la fel...si acuma in mintea ma intreb retoric,oare exista dezvat?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTI ANI ! DOMNSOARELOR FREYA, TIMEEA, ADINA
LA MULTI ANI ! CAVALERILOR CRISTIAN VICTOR SI SERGIU MIHAI

Sanatate la bebelushi bolnaviori
Oana C scumpa fetitza ta, si ce ochi are
Teddy sanatate sotzului si Alyssiei
Nelia multzumesc pentru tot ceea ce ai scris, am invatzat multe de acolo.
Invatzatzi-ma si pe mine, nu cum s-o cresc pe Isa, ci cum sa cresc eu... cum sa fac sa nu ma enervez cind cite un copilash de trei ani, ba ii da cu o papusha in cap si bineintzeles ca plinge Isa, ba astazi un baietzel din neatentzie, i-a tras o palma de-a vazut stele verzi
Invatzatzi-ma sa cresc eu inaintea ei.
am hotarit, cind incepe sa priceapa, desi mama vrea sa aiba o fata finutza si bine educata, am s-o invatz, cind primeste sa si dea
Gata, va doresc o zi buna, ca a mea a fost dezastru

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput