Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Loreen, era culmea ca tie sa iti spuna sa o decalotezi

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cornelia clar la Delia nu aveam ce decalota,da asa ca chestie...daca-i lipsea ceva important...sau avea ... biiiip... la biiiip...oricum multumesc din inima partidului ca nu am baieti ca io sigur nu stiu ce faceam,iar fetele mele sigur vor gasi putzele gata decalotate si rezolvate si sper in stare buna de functionare(cer certificat de garantie)ca altfel vor sta cu mine pana la adanci batraneti...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cuscra, pai uite d-aia ma dau io de ceasu' mortii acia, ca sa pot da ceferticatu cu inima impacata
Cu fasolea batuta nu e nici un spil. Fac dinaia cu ceapa prajita pe deasupra si care poate fi mancata pe paine. De fapt cred ca-i zice icre de fasole.
Cu Mihai e super distractiv cel putin in momentul de fata ca a filamt pana pe la 7 dimineata, iar eu acum trebuie sa umblu in varful picioarelor prin casa ca sa poata el dormi. Nici copilul nu-l pot pune la somn, motiv pentru care e din cale afara de marait

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Pisik, ce vorbesti frate, pai sunt de vis, pozele! Asa ceva, mai rar. vezi! O nebunie. Vorba Oanei, da detalii...

Nici eu nu i-am decalotat putica lui Alex si nici nu o fac, la fel si noua ne-a zis asistenta daneza in spital ca nu e nevoie, ca in principiu se decaloteaza singura si ca inutil se chinuie copii.... Daca intr-adevar este lipita rau si nu se mai desprinde atunci se actioneaza chirugical, pana atunci salutis si sanatate. Lasati copii in pace...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mai cat de prost tre sa fie cineva sa-si blocheze deliberat telefonul si sa nu stie codul de deblocare?!daca gasiti vreun standard sa-mi spuneti sa stiu unde ma incadrez...

Cuscra ma gandeam ca tine cineva post cu fasolea......Mihai a filmat-o pe Monica lu Iri cum invata pentru bac?!
Si apoi ia baiatu si pune-l langa tac-su la nani,ca de cat un copil marait pe o vreme de mare angajament cacaoistic mai bine un barbat mofturos...ia o bere-n bot si ii trece,da la copil slabe sanse si uite asa devine si mama irascibila si se duce-n fericire toata linistea unei familii normale din Romania zilelor noastre gata de aderare...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Chiar ca vreme de kko. Nu Mihai a filmat-o pe Monica.
Mihai filmeaza acum making off pentru Lacrimi de iubire - za muvi ca o telenovela de mare angajament artistic nu a fost suficienta, se face si film artizdic.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

andorix,te inteleg perfect.ieri simteam ca-mi vine sa plang de oboseala si stress ce s-au adunat. si nu era un moment de crize al emei cand mihai era la munca.nu, eram toti3 la joaca,in camera copilului,mihai avand ieri liber. abia m-am stapanit sa nu plang. intotdeauna te-am vazut puternica.cand ai spus ca mai vrei un bebe acum am fost chiar impresionata si magandeam ca-s eu o tuta care se plange prea mult. stiu cum e cu un sot care e mai mult la munca decat acasa.stiu cum e sa astepti sa vina ziua libera, dar in acea zi mai mult sa te enerveze si sa te incurce pt ca trebuie sa doarma.si sunt doar 2 camere..am zile in care pur si simplu nu mai rezist fizic si psihic.ieri m-am certat si cu mama care mi-a spus cu repros ca ema plange prea mult cand e in compania altora, ca vrea doar la mama si la tata.soacra-mea la fel, ii spunea lui mihai ca prea tinem copilul in liniste. ieri am explodat din cauza asta+tiganii cu accidentul+alta belea pe care mi-a "destainuit-o" mihai. neavand cui sa-i spun, m-am usurat mamei, pe un ton calm totusi, ca sa nu supar singura bunica care vine pe la ema. i-am explicat ca eu un an de zile am fost singura cu ema.stia,evident, dar poate ca a priceput altfel lucrurile spunandu-i-le, explicandu-i-le. apoi am iesit in parc.sa-mi rod unghiile,nu alta.plin de copii cu bunici.pai mama naibii, ema are 2 bunici si un bunic in familie si nici unul n-a scos-o in parc o data intr-un an.si sunt tinere,socrii au si masina,dar cand ii aud ca nu stiu sa sterilizeze, sa apese pe butoane,etc,inebunesc.Dau toti ochii peste cap ca nu vrea copilul inbrate la ei si au texte rautacioase, dar vin cumva pe aici sa ii cunoasca ema? socrul la ultima intalnire cu tot clanul a vrut sa mi-o ia cum am intrat in casa.i-am zis sa o mai lase, sa se obisnuiasca, iar el i-a zis emei:"lasa ca o sa cresti tu mare si o sa poti veni la mine singura", iar mie mi-a spus:"pe ema amintrebat-o daca vrea la mine".mi-a stricat bineinteles tot cheful si l-am evitat toata seara.dar nici asa nu-iconvine.simt ca oiau razna pt ca toate sunt pe umerii mei. mama ce ma mai ajuta ca vine miercuri sa stea cu ema,cat sunt eu la cursuri.in rest nu poate pt ca munceste.duminica mergem cu ema la ea.oricum, mama e bunica activa, face cat si ce poate,iar ema o iubeste f mult. astept sa vina vacanta sa stea mai mult cu ea.
cu matura..m-ai amuzat,dar te cred..aspir f rpd si usor in casa,dar si mie mi-e groaza sa scot aspiratorul. in loc de matura eu gasisem solutia servetelele vileda. Am cumparat"batul" si tone de astfel de servetele si curatam asa.
meniul nostru va fi f simplu. vine bunica mea de la Cj cu prajiturile si saleurile, cumparam sucuri,facem tort roz la Nefeli si-l decoram cu bilute si casuta de la Ana,si pt ca nu se va sta la masa, o sa le dau sandwich-uri mici facute din baghete.O sa mai facem niste tartine cu somon afumat.O pun pe buni la creatie si salutare!POATE cumparam alune, migdale, smochine si curmale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata si
LA MULTI ANI!

SERGIU
FREYA
TIMEEA
ADINA

Sa cresteti mari si voinici!

OanaC, bine ai venit! Vorba Adinei, ai intrat tare:)
Am mai citit eu zilele astea dar num-am simti in stare sa raspund, nu stiu ce am avut.
Asa ca o sa spun cate ceva referitor la diverse de care imi aduc aminte:)
Decalotare, nu am habar ca avem fetita:))))
Pantofiori, masura 19. Adica ghetute 19 ii stau lejer iar tenisii unt 20 si ii vin bine cred ca sunt tari la varf si nu pot sa pipai prin ei. Si mai am niste ghetute drgute, de fapt un soi de sandale ca sunt cu bretelute, le-am primit, sunt 19 dar sunt f mari.
Biberon in patut exclus! Oricum nu il tine singura, e servita ca o doamna stand rastignita pe o perna maaaaaaaare.

Nelia pentru tot ce ai scris. Sunt total de acord cu tine.
Ioana, ma bucur ca scrii iar mult, aveam nevoie de mesajele tale ca de ale Loreenei.
Oana, felicitari pentru bursa sotului, e o mare realizare!
Cornelia, concediu placut si asteptam poze!
Androix, draga de tine, nu te mai necaji, ti-am spus aseara, ia exemplul meu.
Adina, am ciitit de problemele tale si sunt uimita de bunici. Sa va spun ca mama are peste 70 de ani si s-a adaptat extrem de usor la toate "noutatile" in materie de bebelusi? Adica de la pampers, sterilizat (daca e cazul), incalzit papa mai demult la incalzitor electric de bibe, blender, mixer, microunde etc. pana la alte minunatii. Si chiar este in varsta mama numai ca e tipita dupa copii, a lucrat toata viata cu ei, a avut grija de toti verii mei cand erau mici si e mai ceva ca mine pentru Teodora. Adica eu mai am cateodata vreo lene dar ea nciodata in privinta fetei. Ii face tot felul de mancarici bunutze, dimineata se trezeste cu ea si ii da bibe, o pune la olita si o schimba de pijamale pentru ca mama ei e puturoasa si doarme pana la opt jumate
Ieri a vrut sa iasa cu ea sa o plimbe ca sa ma duc eu sa duc niste materiale la croit. Numai ca nu mai pot sa o las, Teodora e grea si ca sa cobori patru etaje cu ea si cu un carut te omoara. Cand iesim afara, mama o imbraca pana ma aranjez eu. Cred ca sa am mai multe vieti si nu as putea sa ii multumesc mamei pentru tot ce face pentru noi. Este cel mai bun om de pe pamant! Saru' mana!

Acum sunt ofticata pe vremea asta de doi lei, parca am stiut ceva, ieri am iesit cu gargarita de doua ori afara.
Loreen, capul sus scumpa, tu esti o luptatoare! Mda, stiu cum e sa te vada toata lumea asa si sa aiba pretentii daca pici
Vrea cineva asta? Ca e mare rau dar e haios. Eu il am postat aici dar ca sa fie descarcat nu stiu unde sa il pun
www.zippyvideos.com/8787490694675056/tespascappinocchio_360/ cloreta]tespascappinocchio_360.wmv" target="_blank"> pinocchio
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

hello fetili!
Mai, despre decalotare: noua ni s-a zis de cand s-a nascut(acelasi medic care il vede si acum) ca are o fimoza fiziologica si trebuie insistat la baitza sa i-o decalotam incet imcet. Din pacate legatura cu acest medic minunat am reluat-o abia cand Dragos avea 8 luni, timp in care noi am reusit f putin sa dezvelim acolo, dar doctorul de la dispensar o tragea intr-una ca ce bine e copilul la putza.... pediatrul celalalt insa la fiecare consult mi-a zis ca nu este suficient si acum la ultimul chiar mi-a dat trimitere catre cineva avizat sa faca asta. Sunt convisa ca si el se pricepe, dar toti trebuie sa manance o paine, asa ca...oricum el ma avertizase de la inceput ca pe ce va considera ca nu e specialitatea lui, ma va trimite la colegi de-ai lui toti buni profesionisti .
Acum insa cand l-am sunat ca eram disperati, copilul urla ca din gura de sarpe mi-a zis sa-i dau nurofen pentru calmare si sa-l ung la putza cu NEOPREOL (asa cum a zis si Androix, un unguent pe baza de cortizon), care in combinatie cu nurofenul i-au luat durerile cu mana si a dormit copilul linistit toata noaptea!!!
Azi noapte insa parca a avut viermusi undeva, toata noapte s-a foit si a scancit in somn,la 3 s-a pus chiar pe plans si vorba lui Loreen l-am luat in patul conjugal consolandu-ma cu un somn intr-o rana, pe marginea patului, dar avand satisfactia ca la fiecare scancet am fost langa el si simtitndu-ma acolo nu s-a transformat in plans adevarat. Oricum, in felul asta nu l-am lasat sa se agite pe la 8 cand vroia sa se trezeasca si aa dormit la loc, dormind pana la 9
LA MULTI ANI ANIVERSATILOR ZILEI DE AZI SI DE IERI, CRED CA NICI IERI NU AM URAT NIMIC, RUSINE SA NE FIE!
SA CRESTIETI MARI, SANATOSI SI FERICITI! SA-I FACETI MANDRII DE VOI PE PARINTII VOSTRI!
Va pupam,

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Cloreta pentru mama ta!

Si eu simt la fel, ca nu am cum sa-i multumesc mamei pt. tot ce face pt. noi.

Cat despre sot care vine in zori, stiu ce inseamna. Doar ca eu deja m-am obisnuit . Daca or veni vremuri cand o sa stea pe acasa, o sa mi se para ciudat. Ma suna azi si ma intreaba ce mai fac cu servicul, ca i s-a parut lui sapt. asta ca sunt preocupata de asta... O fi visat, ca nu ne-am intersectat decat vreo doua ore pe noapte saptamana asta .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput