Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Pisik, da mai multe amanunte, te rog. Cum ati gasit bilete asa de ieftine? Hotel sau motel?

Simona, am fost activa, dar la "vecinele" mai mici cu 1 luna , desi v-am citit tot timpul si am vazut pozele cu copilasii vostri

Loreen, ce cumintica a fost si Eva in magazine, inainte , pina a vazut ca e mai fun sa roada/linga toate umerasele posibile si sa traga de tot ce apuca ... si, crede-ma, magician se face, ca are o viteza de apucat cu minutele Ma gindesc cu groaza ce o sa fac atunci cind va incepe sa mearga Atunci sa vezi circ si concert pe 2 voci

Ioanailincam, ce mult imi place cum scrii; cu tine incep sa citesc de fiecare data aici; chiar ma intrebam pe unde esti ... Apoi citesc ce scrie Loreen si apoi pe rind. Sinteti fff funny, toate fetele de aici!!!
Mi-a placut faza cu "imputiciunea". Si mie imi place f mult ciorba de burta; aici, astia curata putin burta de vita, asa ca atunci cind o cumpar nu mai pute. Tata face o ciorba de burta de milioane!!!

Teddy, multa sanatate sotului si nervi de otel!!!

Babygirl, tu ii pui talonete in incaltaminte? De ce? Ca si eu am vazut ca piciorusele Evei se intorc la talpa putin spre interior, dar m-am gindit ca e normal, pina invata sa mearga corect ... Nici nu mi-am facut probleme pina acum, desi ar fi trebuit, ca eu am platfus.

O sa trebuiasca sa o duc si eu pe Eva la plaja anul asta ... la 15 min de noi ... da' mi-e o lene de mor si nici nu mai incap in costumul de baie. Asa ca o sa-i instalez piscina in curte

Voi ce teme de petreceri de 1 an ati facut pt copilasi?
Ca ma tot uit pe internet si nu gasesc nimic interesant pt ce-i place Evei; ii plac animalutele, dar nici ca sa arate ca la ferma nu vreau, pt ca e fetita. Iubeste f mult cateii, asa ca am gasit "Pink Poodle", un catelus roz, tematica gen Paris si catei "emancipati". I-am arata poza pe internet si a inceput sa se bucure si sa rida la catel. Numai ca erau "out of stock"
Azi, cind am fost la cumparaturi, dupa biblioteca, am trecut si pe la un magazin de party supplies si i-am aratat niste farfurioare de petrecere cu poze de printese si a inceput sa rida si la ele ...
Asa ca acum sint in dubii, nu stiu ce sa aleg si unde sa gasesc poodle-ul ala, in afara de internet; si trebuie sa o fac repede, ca sa trimit invitatiile si sa cumpar tot ce trebuie pt party din tematica respectiva (plus party favors) - asa se face aici, in America, mai ales daca ai o multime de cunostinte, prieteni, vecini, familie ...
Nu o sa invitam multi copilasi, dar treaba e ca fiecare copilas vine cu 2 parinti (ba chiar am o prietena care vine cu 2 copii, sot si bunica) ... asa ca s-ar putea sa fie o petrecere de adulti.
Oricum, o sa facem petrecerea la prinz, asa ca mincarea pt copii sa fie pt prinz, apoi sa se joace putin, iar pe la 3-4 sa mearga acasa, la culcare (somnicul de dupa-amiaza), ca atunci doarme si Eva.
Mamicile cu copilasi de 1 an, care ati avut petrecerile, la voi cum a fost? Cum ati facut petrecerile? Cum s-au comportat micutii? Ce au preferat mai mult?

Gata, fug la culcare, ca e aproape miezul noptii.

Miine nu am nici o activitate cu Eva si chiar nu am nici o idee ce as putea face ... poate doar mers in parc dimineata, ca dupa-amiaza ajunge la peste 30 grade, sau doar plimbat in carucior.

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimieatza...

Si minunea a tinut trei zile ar fi spus Harap Alb,insa la mine a tinut o noapte ca iar s-a trezit petarda,cred ca avea defect de fabricatie,si uite asa s-a ales cu u n somn in patul conjugal inconjurat de oglinzi iar eu cu o shipca de pat in coaste...
Ma trezesc stramba si-mi zic bajbaind dupa cafea ca o sa ma indrept la plimbare... da...da...prin casa doar ca afara este un peisaj bacovian(wow cate cuvinte inteligente pe stomacul gol)...asa ca am un inceput de zi extrem de promitator...nici cafeaua nu intra ca nu am lapte pentru ca tartanii astia din casa consuma tot si daca nu mai este nu pun la loc...ar murii naibii de foame astia doi daca sclava Ijaura nu le-ar face menajul...

Si maine am aflat ca trebuie sa ma duc la un botez...apai da' nu m-au apucat niste draci de zile mari ca eu incepusem cura si plus de asta nu am chef sa stau la botez de gabori...

Oana eu nu am ce sa-ti spun despre petrecerea de un an ca nu am facut nimic deosebit decat o betivaneala tipic romaneasca presarata din plin cu urletele Deliei care ziceai ca o kilareste cineva incet dar sigur...Mi-ar fi placut si mie ceva mai festiv putin,cu copii si o atmosfera gen Disney Land,insa m-am multumit cu ce-am avut si probabil anii ce vor urma vor fi mai frumosi...si la bloc mare lucru nu poti face oricat de spatios ar fi...
A...dar Delia este cuminte in magazine doar pentru ca o tin in carucior,ca pe jos nu am curaj sa o las...si asa si tot a ciordit o cutie cu un fier de calcat in ea si gusta putin cartonul...

Pisik m-am uitat la pozele din Rep.Dominicana si pentru mine clar sunt si vor ramane un vis...insa frumoase tare,tare...

Gabitza esti mai bine cu urechea?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani copilasilor nascuti pe 11 mai: Timeea, Freya, Adina, Sergiu, Cristian Victor! Multa fericire voua si famililor voastre! Sa va faceti mari, frumosi, destepti si sa aveti mult noroc!

La multi ani si pt. sarbatoritii urmatoarelor zile: Cristian Lucian, Mihai Alexandru, Filip Stefan, Daria Irene, Maria Monica!
O sa fiu plecate trei zile cu Maria in vacanta in Bulgaria si nu pot face urarile live.

Oana C, bine ai venit! Eva e o scumpa si ce "dimensiuni" are !

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

CRISTIAN VICTOR (Alina Balan)
SERGIU-MIHAI (Ada_74)
FREYA (Nefertari)
TIMEEA (Corni)
ADINA (Tamar)

SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE O VIATA FRUMOASA PLINA DE BUCURII SI LIPSITA DE GRIJI.

Doamne ce de sarbatoriti

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut fetele
Sunt varza de oboseala. Nu atat pentru ce fac cat pentru faptul ca Mihai este in continuare disparut din peisaj si simt ca nu mai rezist multa vreme si o iau razna.
Cu treburile casnice, nu faptul ca nu le fac ma deprima ci faptul ca le vad asa si nu pot sa zic las' ca le-oi face eu candva. Cred ca este mai mult un deranj la psihopupu Nu de alta dar nu vreau sa va imaginati ca am casa pahar. Dimpotriva Va vine sa credeti ca in zilele noastre o femeie poate spune ca si-a cumparat matura ca sa-si usureze munca??? Eu sunt aia. Gasesc mai comod sa dau cu matura pe zonele cu gresie decat sa intind aspiratorul. Din cauza ca mi se pare atata tambalau sa-l scot, mereu sfarseam prin a aspira toata casa, ca deh daca tot l-am scos macar s-o fac cum trebuie. Ei gata! Mi-am luat matura!
Cu decalotarea sunt in cumpana. Am primit trimitere la chirurgie pentru o decalotare pe viu, ca de alt fel nu se practica la noi. Nu ma duc. Dar ma gandesc ca totusi pediatra mea nu are paie in cap de m-a trimis. Am gasit eu niste materiale pe net, m-a facut si aia proasta la parintii intreaba, sa zicem ca m-am mai linistit dar nu de tot.
Ce sa va mai zic. Filip poarta 20 la ghetutze. Dar el are neshte laboantze ca atunci cand l-am nascut nu se vedea altceva. Era tot un nas, o putza si niste labe. Intre timp nasul s-a pierdut intre obraji. Putza si labele nu
Am luat si noi cus cus. Nu cred totusi ca am nimerit vreo marca de renume ca mie una nu-mi place deloc cum gusta. Sau cine stie combinatia facuta de mine cu ciorba de vita n-a fost tocmai reusita. Mai incercam.
Azi o sa-i fac o supa de pui cu galuste si felul doi nici nu stiu, probabil din carnita de la supa o sa fac un ostropel ceva. Mai nou am remarcat ca este ideal sa-i dau doua feluri la o masa, sau mai bine zis la masa de pranz. Nu de alta dar am vazut ca de fapt el nu se satura cand incepe circul ci se plictiseste. Daca schimb si trec pe felul doi mananca iar pana se plictiseste. Deci si asta era o problema. Bine ca m-am prins ce si cum.
si ca si cum faptul ca sunt varza cu carne nu ar fi de-ajuns, sambata avem petrecere de motz. Si cum nu pot primi nasii SI PARINTII (deci remarcati va rog ca negocierile mele au esuat ) cu masa goala am facut un meniu si m-am pus pe cumparaturi. Deci suna asa:
- aperitive: fasole batuta, chiftelute, oua umplute, ciuperci umplute la cuptor, muschi file, branza, rosii, castraveti, ridichii.
- Friptura cu piure de cartofi si salata verde.
- Tort.
De unde vroiam ceva mic si fara bataie de cap mie mi se pare o gramada de pregateala aici. Voi ce ziceti?
Loreen, apropo de nepoti cu putza. Sor-mea are doua fete. Intr-o zi eram pe la ei si a trebuit sa-l schimb pe Filip. Dorotheea, cea mare care are 5 ani, era super curioasa si se uita fix in putza lui. Si ma intreaba: dar de ce are pasarica asa? (Ea stiind cum arata in mod normal o pasarica de la sor-sa mai mica probabil, si de la ea.)I-am explicat eu ca el e baietel, ca sunt diferiti, blabla, am scapat ieftin ca nu a tinut-o langa cu "da de ce?". A tras insa o super concluzie: "imi place pasarica lui Filip. E interesanta!"

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

La multi ani Timeea, Freya, Adina, Sergiu, Cristian Victor!!! Sa fiti sanatosi, fericiti si norcosi!
Oana C, bine ai venit in gasca noastra!
Cornelia, drum bun, odihna si distractie placuta in concediu!
Pisik, superbe pozele, dar nici o poza de-a voastra cu burta la soare? Vreau si eu...
Alex imi face curatenia de primavara, si-a scos toate lucrurile din sertare. Si eu o las, ca n-am chef sa-i asigur program artistic. De plimbare nici nu poate fi vorba la ce potop e afara....gata, s-a plictisit si s-a agatza de mine maimutzica

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani pentru copilutzii de 1 anisor! Sa fiti sanatosi, fericiti si cumintei, dar nu prea cumintei ca isi pierd mamicile antrenamentul!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Hi-hi, Androix, ai intrat in gura leilor. Pai nu stiai ca problema decalotarii seamana cu alaptarea si nasterea naturala? Adica, cel mia bine taci si faci cum crezi tu ca e mai bine .

Eu nu l-am decalotat, nici macar nu umblu pe acolo. Sincera sa fiu, nici nu prea pricep ce povestiti voi acolo, cum ar trebui sa arate etc. Mie pe la vreo 4 luni, mi-a zis d-rita ca arata f. bine (a tras putin de pielicica atunci) si sa nu ma ating de putza lui . Sper sa nu avem probleme mai tarziu.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Cornelia un concediu de vis voua doua ca fetele...drum bun si distractie placuta ...

Cuscra eu te inteleg si te compatimesc,dar pentru mine a fost mai bine fara consort decat cu...aveam casa luna,cosu cu rufe gol ,mancare facuta,eu cat de cat odihnita...acuma trebuie sa fac circ gratis in fiecare zi ca sa-si puna toti boarfele la locul lor,sa-si arunce ambalajele la gunoi,sa nu mai crape seminte noaptea ca sa puta a hoit a doua zi plus mizeriile care le gasesc...si evident ma aleg numa cu stropsheli si complimente de genul iar a inceput nebuna show-ul sau daca sunt cuminte doar apelative de genul: nu mai urla ca tembela(raspuns invariabil tembela-i ma-ta,adica draga de soacra-mea)...
Am citit meniul tau si daca-mi permiti o mica intrebare: care-i spilul cu fasolea batuta?!
Eu am facut un chec apertiv umplut cu masline si feta si a avut un succes rasunator pe langa care am mai trantit niste gorgonzola in siktir si masline umplute cu diverse...si m-am muncit asa in bucatarie doar 15 minute cat am facut coca la chec,restul cuptorul singur,ca-i baiat destept...iar in loc de friptur am facut niste pulpe de pui dezosate si umplute cu cartofi taranesti...am cocalit 2 ore cu totul ...praji le facusem de cu seara...cand dormeau dusi carcotasii...si uite asa am scapat ieftin...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Ha Cornelia iar ti-a zis tie doctorita mea celebra ca ceva arata bine la Stefan si la Delia nu...ca la cintezoaia ei nu s-a uitat deloc,chiar nu a fost curioasa,daca cumva avea vreun defect care eu nu-l vazusem...o decapitez la urmatoarea vizita...

Mergi la inceput