Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanailincam spune:
Wow, sunt pe net si nu e nici ora 10. Nu-mi vine sa cred; de fapt ce mai conteaza ca e vraiste in casa, mancare nu avem (cu exceptia unei ciorbe de burta pe care o fac acum: data viitoare cand ma auziti ca vreau sa fac sa-mi dati cu ceva in cap ca pute de-mi vars matele, nu stiu daca o sa pot sa o mananc dupa cateva ore de duhoare de-asta), dar de bine de rau am adormit plodul.
Ca-mi amintii acuma, eu nu am nici o preferinta cu privire la denumirea capitolului: cum ziceti voi, asa sa fie.
Asa, deci indelunga mea absenta se datoreaza unor zile horror la birou (si la naiba nu mai pot sa stau nici peste program ca ori eu ori barbatul trebuie sa fugim la Mogo si de regula sunt eu aia), iar pe acasa alte patanii cu plimbari in Metro si cullcat copilul pe la 11 noaptea. Nici sa citesc nu apucasem, abia in seara asta am recuperat, spre marea disperare a lu' Mogaldea care a urlat incontinuu vazand ca nu-i dau atentie.
Din amintiri:
Mygirl - felicitari pentru sotul tau, dar totusi atata vreme de departare, mai ales ca vine vara si mergeati si voi la o plaja, ceva... Dar nu e de lasat nici bursa.
Gabitza - multa sanatate. M-a pazit Dumnezeu de dureri de urechi, dar stiu de la barbat ce rau ca imediat ce-l trage curentul face capul cat banita si se de pe Diclofenac.
OanaC - bine ai revenit! Chiar ca ce de activitati aveti; la noi nu stiu daca e dezinteresul, dar nici nu prea ai multe posibilitati de distrare/educare a copilasilor. Poate la copii peste 3 ani, dar la bebelusi eu nu am auzit. Iar Eva ta cred ca e la cateogoria grea la fetite (desi e nascuta printre ultimii). Mara Gustei mai era asa de inalta, ca veni vorba, mai stiti ceva de ea?
Loreen - multa sanatate si odihna!
Nr la pantofi: Ana poarta 19. Dar intr-adevar conteaza calapodul si cel mai bine e sa fie bebelusul la purtator. Eu imi cam faceam sperante ca pantofiorii primiti de la mama de Paste sa-i vina si la toamna, dar nu cred ca vi cazul la ritmul lor de crestere. Culmea e ca femeia nu ii da deloc, nu am apucat sa o intreb de ce se fereste de ei.
Mercedes - pana la urma ce masina ati ales? Ne gandeam sa ne schimbam si noi masina anul asta, dar acum ne-am inhaitat la alt proiect: cica sa ne luam casa pe pamant (eventtual impreuna cu frate-meu). Nu prea cred eu ca ne lipim la ce preturi sunt, dar incercarea moarte n-are.
Beatrice - da, mare atentie la biberonul lasat peste noapte in pat (in cazul in care stie sa-l caute singur si sa bea). Zicea sotul ca a vazut un copil de 3-4 ani plin de carii in gurita, e pacat.
Florentina - nu mai fi incordata ca face rau la bb. Greutatile vin si trec, iar parintii sunt facuti sa-i ierte copiii (si ginerii eventual
), ai incredere ca se va rezolva totul. Eu despre prietena mea ziceam ca refuza sa citeasca in conditiile in care nu stie mai nimic despre sarcina. Te cred ca a doua oara poate sa nu mai para asa de palpitant (mai ales ca este atat de aproape de prima), dar sa te incapatanezi sa nu citesti nimic (avand acces la Internet) doar pe motiv ca nu ai timp si ca dr a zis ca e bine mi se pare cam deplasat.
SUnt impresionata de cate lucruri stie Maya, frate, copil destept! Ana nu scoate mare lucru, pana acum vreo luna nu dadea nici semne ca ne-ar cunoaste seara, ce zici tu acolo de animale mi se pare de domeniul fantasticului.
Teddy - si al meu viseaza numai
, dar cine are timp sa-l asculte! Mai rarut ca-i mai dragut. Oricum, notez ca si la noi prima incercare dupa nastere a esuat pe motiv de Mogeldea urlatoare - ce recunoscatoare i-am fost atunci
.
Lucas - nu stiu ce vaccin ii face la un an, ca luna asta am sarit controlul. Pai la cate cheltuieli au fost cu Pastele si dat fiind ca Ana e foarte bine am zis sa salvez 500 de mii. Si bine am facut. Ca 500 de mii de USD, ca Nadia nu o sa ia neam de neamul meu, asta e, m-am resemnat!
Bune bancurile!
Monu - multa sanatate bunicii tale! E trist sa-i vezi cum se duc...
Elisor - spor la munca cu santierul si te asteptam cu mesaje lungi, lungi. Ma bucur ca te-ai mai linistit cu Bianca, atata timp cat stie sa mearga pe patut, e marlanie pe fata sa-ti spuna ca e inca in urma. Eu cred ca e de-a dreptul in grafic
. Nu mai stiu daca v-am zis, Ana stie sa se intoarca si de pe burta pe spate acum, noroc ca-i place sa doarma pe burta, dar mai vrea si pe o parte si s-a prins in sfarsit de schema. Face insa schema numai in somn, cand e treaza, singura otpiune e ca de pe burta sa se ridice in genunchi
. Si sa nu credeti ca minunea cu dormitul singura a tinut macar 3 zile, ca a tinut fix 1 zi.
Anei ii place in tricicleta mai mult decat in carut, motiv pentru care o mai pun si in casa pentru ca este exclus sa o mai las singura in patut sau in sufragerie pe jos: urla cat o tin puterile.
OlgaM - drum buna catre tara, sa intri repede sa ne spui cum ati calatorit.
Mstroe - de mult voiam sa intreb: cum merge cu terapia lui David?
Eu ieri am ajuns in sfarsit la dr de spate: am scolioza toraco-lombara dureroasa. Mi-au dat trataent 10 zile cu electrostimulare, masaj si gimnastica medicala. Si evident ca azi am ratat prima zi din lipsa de timp, sper ca de maine sa ma duc ca ma omoara spatele in continuare. Ce voiam sa spun e ca stand la coada sa intru la dr, a venit o mamica cu un baietel de vreo 4-5 ani, pe care il ducea in brate. Si ma gandeam in mintea mea: ce resfat pe capul lui! Cand l-a pus jos, avea un defect de mers, saracutul, mi-a fost jena sa intreb ce are. Si ma gandeam asa la bietul copil cum o fi fost pentru el sa nu poata alerga alaturi de ceilalti copii si ce groaznic pentru parinti sa nu se poata bucura de un copil ca oricare altul. Tar ema intristeaza cazurile astea!
Nelia - super pledoaria contra pedepsei corporale! Dar de la teorie la practica e-o cale atat de lunga...
Tzumpiloi - ia-ma si pe mine in visele tale cu concediul la mare, ca tot in august mergem si noi. E prima oara cand imi iau concediul atat de tarziu din cauza prietenilor nostri, care nu pot decat atunci. O sa stau la munca toata vara si o sa salivez la colegii mei cum pleaca in concediu
Chris - si eu stiam ca turta se rupe inainte de aniversare. Pe mine nasa Anei m-a anuntat ca i-a luat deja hainute pentru 1 an si ca vrea sa mi le dea acum, in week-end. Sper sa-i si vina ca atunci cand nu ai copil nu prea ai viziune.
Gata, acum ca mi-am facut norma, ma duc sa vad ce face imputiciunea (a se citi ciorba). Oricum in seara asta nu mai mananca ca m-am indopat cu inghetata. Si apoi la pat cu mine, ca maine am o intalnire la birou
, ca si sum nu aveam destul de lucru. Va pup si sper sa nu mai dispar ca magarul in ceata. Scuze si pentru greselile de orto, cred ca sunt o gramada, dar nu mai am timp sa recitesc. Pup.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
simona_filipas spune:
Gata cu toate treburile pe ziua de azi si acum sa ma mai relaxez si eu putin, cu toate ca daca stau si ma gandesc mai bine tot ar mai fi ceva de facut.
Oana C bine ai venit. Ma bucur ca in sfarsit te-ai hotarat sa scrii.Scumpa foc Eva.
Lucas m-am spart de ras la bancuri. Cred ca asta-mi lipsea
. N-am mai auzit(citit) un banc de foarte mult timp.
Andutzy referitor la decalotat. La noi a venit pediatra acasa(oricum trebuia sa-i faca vaccinul)si s-a ocipat ea de aceasta operatiune. Chestia este ca Dragos n-a plans la decalotare ci la vaccin care l-a facut ulterior.L-a dat cu Nidoflor si gata. Foarte putin s-a marait in ziua aia cand facea pisu dar asta a fost tot. Nu puteti ruga pediatrul sa se ocupe de decalotat?
Gabitza cum te mai simti?
sa te faci bine repede
Laura asa umor cum ai tu n-am mai intalnit la nimeni. Ma bucur ca te-am cunoscut. Sincer toata stima din partea mea.
Bea si eu stiam ca nu-i prea indicat sa lasi copilul sa doarma cu biberonul in gura deoarece poate face asa numitele "carii de biberon". Sper sa fi retinut bine denumirea.
Simona
de
Dragos Octavian
Tdi spune:
Buna seara...nu stau mult ca sa nu va molipsesc cu starea mea de kko, pisicii masii de viatza!
Am una bucata sotz la pat cu febra, frisoane, greturi (o fi
?), l-a apucat azi-noapte...il cred ca se simte rau dar m-a disperat ca se miorlaie si geme incontinuu si e asa de incapatanat ca-mi vine sa-l mananc cu tot cu pene, m-a terminat psihic ca aia nu vrea, aialalta nu vrea si apoi le cere singur. Ca sa fie peisajul si mai idilic Alyssa vrea numai in brate - la mine, evident!- se simte rau saracutza ca a vomitat azi tot si are diaree, se pare ca e un virus intestinal...iar!

in rest e bine pitika mamii, am facut azi vizita de 1 an, totul ok! ma bucur ca nu a ramas cu urme de la super-raceala romaneasca si ma bucur si mai tare ca am refuzat luni sa-i fac vaccinurile...cred ca la ora asta ma dadeam cu capul de toti peretzii! traiasca instinctul matern!
va las ca am o oboseala in oase de tremur din toate suruburile, sper sa revin maine mai in forma.
Album Alyssa
loreen spune:
Nu puteam sa ma culc pana nu uram gasca zilei :
LA MULTI ANI Timeea... 
LA MULTI ANI Sergiu...
LA MULTI ANI Freya ...
LA MULTI ANI Adina ...
LA MULTI ANI Cristian Victor...
... sa cresteti mari,sa fiti frumosi,sa fiti sanatosi,sa nu uitati sa fiti copii,sa fiti iubiti si sa iubiti mereu...
Tdi iarasi mama draga virusi la burtica?!Of...of...of...iar pe tati l-au ajuns din urma blestemele din cauza trezitului noaptea...glumeam ...mai bine vorba aia cazi tu racita la pat decat ei barbatii care sunt mai ingrozitori ca noi si copii la un loc...Hai sanatate multa si sa vii cu vesti bune dimineata...
Ioana m-ai dat pe spate cand am intrat si am inceput sa citesc... dar cu al tau spate fa-ti timp si du-te ca Mogaldea vine din urma si cand o vrea in brate nu te vad bine...o oala de sanatate iti livrez la domiciliu si tie...
Problema nationala vad cu decalotarea asta...sincer imi era groaza daca as fi avut baiat...fina mea cand a nascut ma intreba pe mine ce si cum si eu ma uitam la"chestiile alea",cum le zicea Bianca,ale baiatului,si chiar nu pricepeam ce vrea de la mine...apoi cand am fazut cum ii si face baiatului am inlemnit...o intreaga filozofie...
Inainte de a pleca la nani va pun un film gen stan si bran,cum prinde Delia www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060510&ctime=123721" target="_blank">APA...
O noapte lunga si dormita pe indelete...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Simona, pai am auzit si eu de carii, dar la noi care nu avem decat doi dinti, nu e cazul, zic eu... Oricum ne spalam si pe aia doi dinti cu periuta. Ideea este ca el singurel, si-l ia, si-l tine si eu ma duc doar sa-l iau dupa ce a terminat de mancat. Practic nu sta cu el in gura decat cand mananca si apoi adoarme, eu il iau si il invelesc. In fine! oi mai vedea pe parcurs!
Teddy, multa sanatate sotului...pupici pentru voi!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Timeea, Sergiu, Freya, Adina, Cristian Victor 
Sa cresteti mari si cuminti!
Beatrice, mami de
Alex pifos
pisik 4ever spune:
Am intrat sa urez LA MULTI ANI! tuturor puiutilor sarbatoriti zilele astea.
ANA MARIA
BIANCA MARIA, ANA
DAVID MIHAI
ANA ILEANA, REBECCA, DIANA MARIA, ANA, SARA
Si astazi
MARA DIANA
Sa fiti sanatosi si cumintei, sa aduceti bucurie in vietile parintilor vostri!
cat despre noi, cu rusinica va marturisim ca nu am facut nici o pozica cu tortuletul intrucat bateria de la aparatul de pozat era descarcata. ce ziceti de asta?
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
pisik 4ever spune:
stati mai, ca am uitat sa va zicem ca am sarbatoril 1 an cu o sapt de vacanta la mare, la soare, si de aici avem si pozici!
am fost in Rep Dominicana, 900 S 8 zile, totul inclus (cazare, 3 mese, bautura la discretie, orice, oricand...de vis!!!)
... si
bursuca 08.05.05
pisik 4ever spune:
tocmai mi-am dat seama ca acolo acasa e deja 11 mai!!!la multi ani puiutilor care implinesc 1 anisor: Timeea, Sergiu, Freya, Adina, Cristian Victor ! mai mai mai dar multi sunteti nascuti pe 11, numar norocos! atunci imi programasem si eu cezariana, dar matza a fost grabita! sa fiti cumintei si ascultatori si sa cresteti mari si frumosi!
... si
bursuca 08.05.05
Oana C spune:
LA MULTI ANI! 
TIMEEA
ADINA
FREYA
CRISTIAN
SERGIU
Ce frumos ... deja 1 anisor!!! 
Oana si