Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

OFFF!!! Ploaia asta cateodata schimba oamenii si lasa garda jos. Cred ca am o problema cu mamaia noastra. Pana acum mergeam si pe afara si nu s-a vazut dar zilele astea stand numai in casa din cauza vremii, situatia s-a schimbat. Nu stiu daca o mai vreau. Poate sunt eu zuzu.
1. Confunda numele copilului. Ba ii spune Alexandra ba Horia care era bb dinaintea noastra, sau ni-l da drept ex.
2. Cica imi face economie la curent si uita sa aprinda becul cand merge la WC (noi acolo nu avem geam)
3. Trece pe rosu si nu se uita daca vin masini.
4. Imi ia copilu din mana si se duceeeee. Ca daca tre sa ma opresc undeva ma trezesc ca alerg cu carutu dupa ele.
5. Ma contrazice in fata copilului si imi zice ce e aia sa cresti bb cu carte ca au crescut atatia fara carti si dr!
6. Nu intreaba ce arein borcanele de papa dar imi face observatie ca cica nu dau carne la copil desi carnea era in spanac la acel moment.
6. Nu ii convine ca stau toata ziua dupa ea ca sa vad ce face si o pun sa faca cum zic eu. (Nu mi-a zis-o inca in fata dar se vede)
7. Azi Alexia s-a inecat tare cu un biscuite si nu a miscat un deget ba mai mult mi-a zis sa stau linistita si sa las copilu in pace. Cand asta mica era rosie toata si abia isi revenea. Eu vroiam de fapt sa o desfac din scaun sa o pun cu capul in jos.

Mai sunt eu zuzu sau ce! Uneori nu e bine sa iei rude ca isi permit prea multe chestii/familiaritati.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75624" target="_blank">Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mai MONULE, chiar asa este, soacra-mea vrea sa iasa la pensie si tot zice ca dupa aceea va sta ea cu Dragos. Dar sunt ingrozita de perspectiva, pentru ca ea nu considera a eu cresc bine copilul si atunci va face cum va considera, nu va tine cont de mine, ceea ce nu accept. Are tendinta asta si cand sunt eu de fata, d-apai...

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput