Bebelusi de iulie-august 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

quote:
Originally posted by acusor

Hai sa va mai pun o intrebare din ciclul "ce-a mai zis soacra-mea", in cazul meu, mama .

Ati scos/scoateti copiii din baie de cap ca sa se lungeasca gatul?
M-a innebunit maica-mea, ca Teo o sa aiba gatul lui Petre Roman ca nu l-am scos de cap.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)

sincer... e prima data cand aud asta!
uita-te la gatul Iuliei si chiar are gat lung! eu cred ca tine de gene!nu de cum scoti copilu din baie! ce-ar fi sa o cert pe mama ca nu m-a scos de craci sa am si eu cracii lungi!

ella2000 si printesele
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

MAi eu nu ma cert.Mi-am exprimat o parere personala.Atata tot!Chiar nu am vreo chestie cu OAna..vad ca ea reactioneaza ..de altfel ca de obicei, nu e prima data cand ai reactii de astea..parca ultima data era vb de fete muncitoare ,nu?.Tocmai dadeai sfaturi si zici ca nu :"In plus, un copil de 9-12 luni trebuie sa manince zilnic: 2 portii de legume si fructe, 1 portie de proteine, 1 portie de brinza/iaurt, 1 portie de cereale si 700ml de formula/lapte." ..
..Ar trebuii sa poti suporta si parerile altora fata mea..ca nu putem fi de acord toate cu de toate si tot..plus ca provin dintr-o familie de multi medici si nu citesc din carti....si tot nu detin adevarul absolut...si fiindca ai citit printre randuri fiecare face ce vrea cu copilul ei asa am spus...asta nu inseamna ca si trebuie sa fiu de acord cu tine ,asta era ideea in caz ca nu te-ai prins.Si tocmai aici pe forum facem schimb de informatii ca ne ajutam intre noi, si de pareri.Plus ca in state sunt foarte multi obezi..poate cei mai multi din lume...e din aer sau mancare?

Si fiindca tot o bagi pe Simona...din ce am citit eu,ea tot spunea ca ii cam taie unele porti ,parca la cereale ,tocmai ca sa nu ia mai mult in greutate....desi daca ma uit la poze MArio e f bine facut si nu pare deloc gras

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Acusor..sper sa stea cat mai departe soacra-ta!

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Dragele mele,

Imi pare rau sa aud ca puii vostri au probleme de sanatate. Giana, simona, pupaciti bebeii si sa se faca repede bine.

Irina, Casa de piatra si multa fericire alaturi de Radu si printesa voastra. Speram sa intri mai des daca ai un ajutor in plus. Sper sa ma uit si eu pe pozele cu rochia "mirobolanta" desi sunt convinsa ca ai aratat superb!

Simona si Luminita, imi pare sincer rau pentru incercarile prin care treceti. Va doresc sa iesiti cu bine din ele si sa nu va innaspriti cu restul lumii.

Fetele, va rog sa terminati cu cearta, ca nu aduce nimic bun.

Personal, noi vedem clar cand Cristina pofteste, ca zice papa si intinde manutele si da din picioare. Eu nu ma indur sa o las doar sa se uite, ii dau sa guste un pic de ciorbita, sau felul 2, ieri se intindea de mai-mai la clatite. Ei nu stiu la ce poftesc, dar isi dau seama din mimica parintilor ca lor le place si in plus deja sunt obisnuiti cu o varietate mare de gusturi.

acusor, eu am scos-o acum, mai mare, din patut, de cap. Nu o deranjeaza dar nici nu cred ca ajuta. Am vrut sa vad reactia ei.

Apropos de consistenta mancarii, la noi este cu toane. Mananca bucati mai mari de ficat, cartof, legume fierte, banana si mar. Para este mai tare si o mesteca mai greu. Nu am mai vazut de mult bucati intregi in kk.

Si o intrebare: ati avut probleme la trecerea de la o formula de lapte de inceput la una de continuare? Ca noi de-abia acum trecem la NAN 2 si parca bea cam cu 10 ml mai putin per biberon.

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by acusor

Hai sa va mai pun o intrebare din ciclul "ce-a mai zis soacra-mea", in cazul meu, mama .

Ati scos/scoateti copiii din baie de cap ca sa se lungeasca gatul?
M-a innebunit maica-mea, ca Teo o sa aiba gatul lui Petre Roman ca nu l-am scos de cap.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

eu zic sa ii cumperi un pulover rosu si sa-l trimiti sa faca revolutie...
ar trebui sa scrii o culegere de perle.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Ella, esti o dragutza!! Nu scriu nici chiar ca pe vremuri, acu'.... am multa treaba cu maimutzica asta care nu mai vrea sa se joace singurica... Apropos, voi cum va mai jucati cu copilasii vostri???? Ca Ioana se plictiseste foarte repede!!!!

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Cum e treaba cu trasul curentului?

Azi noapte ma durea capul rau.Acum vad ca un ochii mi se umfla, de ma doare si obrazul.Asa se manifesta??

Mergi la inceput

Irina cand vii in Bucuresti? Chiar as organiza o intalneala...

Plus ca i-am promis Dianei Mirela ..ca o rapesc in Herastrau..dar am masina in service momentan.

Mergi la inceput

Mamini foarte bine spus ,referitor la mancare si masticatie.E cel mai bun punct de vedere vizavi de treaba asta.Chiar am sa mai incerc sa ii dau mancare mai mare,in afara de ce mananca ea singura.
Apropo daca revii in Ro..verisiorul meu isi cauta partener...tocmai si-a deschis cabinet stoma...si are 3 scaune ...te recomand cu placere..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Pupam mamici si bebici !

Am auzit ca ati intrebat de noi/........ Pupam dublu fetele ce ne-au dus grija.

Am avut eu ceva probleme si am fost un pic bulversata o perioada . Ana este bine, crestem si am facu si noi 9 luni !

Saptamana asta cu ajutorul bunului Dumnezeu o sa ii fac vaccinul de 6 luni !

Cred ca nu am sa apuc sa citesc totul din urma... dar imi intru eu in ritm !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput