Bebelusi de iulie-august 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 6
brianamica spune:
Si ca tot am revenit, Anis.... ce mai gatesti pentru puie ca recunosc... tu esti muza mea !
Diana, La multi Ani !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Nu ma bag in controversa dintre Anis si Oana, dar eu personal nu sunt de acord 100% nici cu una nici cu cealalta. Anis mi se pare prea rigida in "NU"-ul ei la multe chestii, Oana prea libertina. Eu sunt pe undeva pe la mijloc. PAREREA MEA ....
Vroiam sa intreb unde au diparut unele fete, poate stiti voi ceva de ele: cin, svety, starchi .. nici Kulta nu a mai intrat de cand s-a mutat ...
Azi mergem sa facem vaccinul anti-rujeolic. Sper sa nu avem probleme. Bianca iar mi-a plans des spre dimineata. Nu stiu de ce ... nici nu deschide ochii, plange prin somn ... Nu cred ca e de la dinti, ca nu se vede nimic pe gingie ... offf..
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Albinutzza spune:
Mamini bine ai revenit, imi era dor de umorul si sfaturile tale 
Briana 
Irina cat stai in Bucuresti???? Ca in cursul sapt mi-e imposibil sa vin la intalnire
Acusor, apuca-te de carte ![]()
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Bianca iar mi-a plans des spre dimineata. Nu stiu de ce ... nici nu deschide ochii, plange prin somn ... Nu cred ca e de la dinti, ca nu se vede nimic pe gingie ... offf..
Laura, si Luca facea la fel, cand au inceput dintzii de sus, si a durat 2-3 sapt. La fel, cu ochii inchisi plangea in somn

Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
anis spune:
Brianamica,chiar ieri ma uitam pe yahoo dupa tine.Bine ca sunteti ok.
Uite eu ieri i-am facut file de salu cu andive..am scris reta, i-a placut f tare :www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75095&whichpage=8" target="_blank">[PAPA]
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Laura25 spune:
In Piatra ploua cu gheata ... s-a dus plimbarea noastra ...
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
brianamica spune:
Foloseste cineva Humana pe aici ? Ca ar trebui sa trec la Humana 3 isar doctora mi-a spus ca pot sa trec la 3 daca vreau eu...
Voi cum faceti ?
irinabungau spune:
Boga, multumim frumos, daca ai timp uita-te!!! Mie una imi plae tare mult, cand am probat-o acum 3 ani prima oara eram bronzata bine si dadea f. misto. Acum... sunt si putin mai grasa, dar tot vine bine... Lauda-ma gura!!!![]()
Anis, luni pe 22 vin in Buc. si stau toata saptamana. Hai sa ne vedem!! Eu cred ca numai seara sunt disponibila, in restul zilei sunt la cursuri.
Albinutza, cred ca de luni pana vineri... nu stiu exact, aflu mai multe detalii la sfarsitul saptamanii viitoare.
Referitor la discutia de mai devreme, cred ca fiecare face cum crede ca este mai bine pentru puiul ei. Eu ca si Mamini am incercat sa-i dau legumele zdrobite cu furculitza, numai ca Ioana accepta primele 3 linguritze dupa care isi face singura greatza... Imi vine s-o strang de gat cand o vad cum da sa vomite... Asa ca m-am intors la pasat... Ii mai dau si de la mine din farfurie pentru ca tipa cand mancam noi, iar cand ii dau de la ine este tare fericita. Nu mananca decat vreo 2-3 inghitituri si apoi refuza... Ii dau ca s-o obisnuiesc cu manarea noastra ca imediat face un an si va sta cu noi la masa...
Intrebare: cand copilasii isi baga degetele in urechi inseamna ceva??? Oare o doare urechea????
Pupam
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
brianamica spune:
Gata..... luat reteta salau cu andive ! Vedem maine ! Mie nu imi plac andivele insa daca ANa le primeste... URA !
Oricum v-am spus parca... cu cartoful dulce nu a tinut figura. In afara de broccoli si conopida... nu vrem nimic. Nici macar mamaliguta cu smantana !
Testam ... testam ... pana dam de capat !
anis spune:
Laura, dr voastra va zis sa faceti vaccinul acum? sau vrei tu...
In alta ordine de ideii eu nu freau ac cineva sa fie de acord cu mine...dar pareri puteam avea..eu de regula asa am invatat multe pe forum...nu numai aici la mamici.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."