Bebelusi de iulie-august 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

abia mai pot sa intru ca Aidan imi face zile fripte.De cand am mers in Romanianu mai este acelasi copil.
S-a schimbat in rau, nu mai doarme calumea....plange intr-una....chiar si noaptea.Am programare la dr vineri pt ca incep sa ma ingrijorez.
In Ro a fost super aiurea, ne-am imblnavit toti 3 de diaree apoi si unchiul sotului care a venit la noi din State pt o saptamana.
Acum ca suntem inapoi in germania incerc sa il aduc pe Aidan la vechiul program dar se pare ca o sa fie mai greu decat am crezut.Macar manaca bine mai tot ce ii dau.
In legatura cu sarea....eu ii dau si mancare de-a noastra, cu sare si condimente si unele chestii ii plac altele nu.
Organismul lor ca si al nostru are nevoie de sare, uitati un articol daca va intereseaza :http://www.salt.gov.uk/babies_and_children.shtml
Eu incerc sa ii dau mancare normala cat mai mult dar el o prefera pe cea in borcane...
Ii place mult supa Knorr, daca ii fac eu supa nu o vrea, nici pe a mamei nu a vrut-o.Ii place Knorr foarte mult.
In rest e totul normal, nu ma stresez deloc cu mancarea, ce ii place aia ii dau...numai dulciuri nu ii dau deloc, nici macar de gust.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Oana, iti doresc sa ai o zi frumoasa. Initial am vrut sa trimit PM si tie si lui Anis, dar mai bine scriu aici sa cititi amandoua ce am de spus.

Stiu ca nu conteaza parerea mea, dar in mesajul tau Monai, m-am regasit.
Asa ca spun si eu ce am de spus, ca doar e libera exprimarea pe forum... sau cel putin asa ar trebui.

Da Oana, ai dreptate sa te superi si mi se pare normal sa iti sara mustarul cand cineva iti face copilul gras si ca nu stii cum sa ti-l hranesti/ingrijesti... eu la faza asta iti dau dreptate Si eu ma fac foc numai sa aud ca spune cineva ceva de Emma, atata le trebuie.

Apoi Anis, mama tu ai ceva cu ingrasatul, din cate am citit pe aici, tie iti este teama sa nu fie Ingrid grasa. Oricat de mult am scris eu si alte fete ca nu are nici o treaba grasimea pana la 2 ani, tu o tii pe a ta ca nu e bine. Bun, fie ca tine, dar nu jigni pe alti prunci care sunt mai dolofani si mai lungi decat dimensiunile standard, fiecare copil e unic si are ritmul lui de crestere si dezvoltare.

Eu am avut o divergenta acu' 2 ani cu un moderator aici pe forum, pentru simplul fapt ca am avut o IDEE... Idee care la vremea respectiva mi-a fost data cu ea in cap si apoi la vreo 3 luni dupa incident s-au luminat si mai marii si au folosit-o si o folosesc cu succes, dar deh' eu nu eram moderator asa ca nu aveam dreptul la idei

Atunci suparata fiind am luat o pauza, si stiti ce bine mi-a prins , nu zic sa parasiti forumul, dar puteti sa luati asa o pauza de o luna sa zic, si apoi reveniti cu forte proaspete si fara nervi

Acu' sper ca ati inteles ca nu vreau sa plecati de aici, ci numai v-am dat un sfat ca poate daca nu mai intrati o perioada, trece supararea si sunteti ca noi.

Va doresc la amandoua o zi frumoasa si inainte sa trimiteti un mesaj cititi de 2 ori si daca aveti impresia ca se poate interpreta o jignire, mai bine nu il mai trimiteti.

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Acum, revin la ce ma doare pe mine

Mintea mea stralucita de proaspata mama, m-a indrumat sa folosesc fructoza in loc de zahar in chestii de genul: orez cu lapte, gris cu lapte.

E ok?

Nu ma supar, puteti sa aruncati cu multe rosii sau dude!!!

Mamini, ce zici? (ca am citit in mesajele trecuta ca ai facut putina "indrumare" cu fetele, in ceea ce priveste folosirea zaharului.)
...sper sa nu va suparati ca am folosit termenul "indrumare"

na, ca acum nici nu mai stiu cum sa o dau bine ...suparacioaselor mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Atat de multe mamici imi cer reteta de stevie! Lucrul acesta ma bucura...trag concluzia singura: imi cititi mesajele pana la capat!
Deci inca nu plictisesc! Atunci, sa mai insist.

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Eu am tras cu fructoza, din dorinta de a evita zaharul! Si m-am ales cu diaree cu sange de am tinut fata pe tratament trei zile si nu se mai lega cacuta. M-am lecuit. Am cumparat zahar brun dar nu am folosit. Nici normal nu folosesc.

In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

E adevarat ca am folosit fructoza pentru a indulci ceaiul si nu am fiert. Am adaugat la final. Ca asa m-a dus capul.

Mergi la inceput

gesi - nici eu nu folosesc zahar.Dar la gris cu lapte nu pun decat gris si lapte...fara zahar, fara sare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Am si eu o problema grea de rezolvat in perspectiva, adica in cel mult cateva luni: trebuie sa ma intorc la servici. Intrebarea mea catre voi este: cat va sta bona cu copii (unde e cazul) si cu cat o platiti? Mai face si menaj sau strict numai ce tine de copil?

Isabella de ex. are de cateva zile o femeie (sotul ei a plecat in Londra) care sta 10 ore la ea si o ajuta la toate: copii, curatenie, mancare si o plateste cu 3500000. E drept ca Isa sta acasa, nu e la servici, dar mi se pare totusi cam putin, pt 10 ore.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mai, eu sub nici o forma nu as pune bona sa faca si menaj. In felul asta neglijeaza copiii. Eu nu pot sa uit un caz prezentat la tv, unde bona a iesit sa duca gunoiul, copilul a iesit dupa ea si a cazut de la etajul 7 pentru ca era un geam spart la nivelul fetitei. Pai daca nu trebuia sa duca gunoiul nu se intampla nimic.

In privinta preturilor, la voi e posibil sa fie mai ieftin decat in Bucuresti. Cand vei incepe sa cauti intreaba si tu cat cer.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

si inca o intrebare...
COPIII VOSTRI DORM NOAPTEA?
Ca al meu nu reuseste sa aiba o noapte intreaga de somn.Se trezeste din ora in ora...si asta de nu mai stiu cate luni

I-am dat nurofen, peritol, eferalgan, novocalmin ....nimic nu-l face sa scape de durerea de dinti...caci, banuiesc ca de asta e vorba. Altfel nu inteleg de ce s-ar trezi tipand de fiecare data.
Ca dr l-a controlat si are nimic altceva.

Nu mai stiu ce sa fac ca suntem varza de oboseala.Si, cel putin, vreau sa stiu daca e ceva normal sau suntem noi exceptia.

Mergi la inceput

quote:
gesi - nici eu nu folosesc zahar.Dar la gris cu lapte nu pun decat gris si lapte...fara zahar, fara sare?

Nu stiu! Eu nu i-am dat gris cu lapte!

Mergi la inceput