Bebelusi de iulie-august 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 14

Katink spune:
Katink spune:
 Starchi imi pare rau ca nu va odihniti noaptea.
Emma are un program foarte bun de cand am intarcat-o.
Acuma doarme de la 21.00 la 7.30 dimineata, fara sa se mai trezeasca in timpul noptii.
Si pe Emma o chinuie dintele numarul 6, se vede in gingie dar inca nu a spart gingia. Eu ii dau cateodata cu Dentinox-Gel, nu stiu daca e si in Romania.
Va doresc somn usor si fara dureri de gingii!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Katink spune:
Katink spune:
 Adriana, acuma am vazut mesajul tau.
Imi pare rau ca ati avut si voi probleme in Romania, va doresc sa va reveniti repede la programul obisnuit.
Poate ii ie4s dintii lui Aidan de e marait...
Am asa niste emotii ca si noi plecam peste 2 saptamani. Ma rog sa fie totul bine si sa ne intoarcem sanatosi.
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Dianami spune:
Dianami spune:
 Salutare, fete!
Nu intervin in disputa fetelor, sunt suficient de mature amandoua ca sa ia decizii corecte si sa rezolve conflictele. O floricica pt. fiecare  
  .
.
Multumesc tuturor pt. urarile si gandurile bune, numai bucurii si impliniri va doresc si voua!  la toata lumea!
 la toata lumea!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
 Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Dianami spune:
Dianami spune:
 In legatura cu mestecatul...Iulia are 3 dinti, dar mancare zdrobita cu furculita nu accepta, icneste ca si cum ar avea greata. In schimb roade morcovi sau rupe bucatele mici-mici de mar, pe care le mananca. Iarasi, daca ii dau bucatele mici de carnita, le molfaie/mesteca si le inghite, mananca si legume fierte din amestecul mexican, tot bucatele mici...dar nu vrea piure cu bucatele. 
Eu cred ca atunci cand sunt pregatiti accepta singuri. Important e sa incercam din cand in cand, ca sa prindem momentul si sa nu-l ratam  .
.
Tot la capitolul dinti, cand am observat ca ii iese un dintisor, i-am dat Iuliei cu Dentinox gel (se gaseste si aici, Katink, mie mi se pare mai eficient decat Calgel). Bine...Iulia nu a avut alte simptome decat salivatie si tendinte de ros, dar asta poate si datorita Dentinox-ului.
Edit: mancasem niste litere...
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Dianami spune:
Dianami spune:
 Ella, pupam printesa pt. cazatura si mamica pt. sperietura! 
Irina, eu as vrea sa ne intalnim, daca vii in Bucuresti. Eu nu cunosc personal pe nici una dintre voi, dar mi-ar placea tare mult sa va cunosc. Asa ca poate organizam o intalnire! 
Brianamica, va tin pumnii la vaccin, sa fie fara dureri! 
Laura, cred ca la ora asta deja puii au fost intepati. Au fost cumintei? 
Anis, am vazut freza lui Ingrid, hai ca nu ai tuns-o rau  ...pupam zulufii!
...pupam zulufii! 

Dianami spune:
Dianami spune:
 Nicoll_mada, am admirat-o pe zambareata ta, e o dulce. e f. expresiva  !
! 
Ella, pupam fatzaita  !
!
Brianamica, felicitari pt. "vocabular" si pt. noile performante  !
!
Mona, de acord cu tine! 
Starchi, bine ca s-a terminat! Ai grija de tine! 

gesi spune:
gesi spune:
 09.05.2006 partea II
Mama se grabeste sa ma invete prima propozitie. Stiu, deja, sa spun: tata, mama, da-da, dai, pa-pa, uite, aia. Dar mama-asa e ea- perfectionista! Vrea sa ma invete si gata! 
O repeta intr-una, doar doar mi-o ramane in cap! De retinut, am retinut, dar nu pot sa o pronunt. Este foarte grea. 
Am invatat eu si lucruri mai complicate: sa fac cu mana “pa-pa”, sa aplaud “bravo”, sa bat “five”. Dar o propozitie e prea de tot!
“Mama se poate sa renunti? Te roooog!!! Sunt prea mica pentru propozitii. Hai sa ne limitam la cuvinte. Mai am atat de multe de invatat”
	Nu conteaza ca suntem afara sau in casa, in vizita sau nu. Ea repeta doar propozitia respectiva.	Imi pare rau ca spun asta, dar a devenit imposibila! 
In parc, de cate ori iesim, ma tine frumos de manuta si repeta. Eu vreau sa ridic micile gunoaie de pe jos sa le pun la cos, asa cum am vazut ca face ea intotdeauna. Dar uit de ce m-am aplecat, cand o aud repetand acelasi lucru.
	In casa, mi se intampla des sa deschid usa de la dulapiorul din sufragerie. Dau sa ma aplec sa-mi scot un prosopel nou, curat… cand mama, in spatele meu, cu acea propozitie obsesiva.
	Sau: vreau sa duc gunoiul, si caut sa deschid cosul mare, cu cap frumos colorat, ca sa pot scoate sacul. Ce credeti? Mama repeta aceasi propozitie!
	O rog sa-mi arate cum se impaturesc camasile lui tata. Nimic! Ea vrea sa ma invete propozitii!
	Daca mi-ar arata cum merge masina de spalat, as putea sa-i dau si eu drumul. Doar stiu sa deschid sertarul si ajung si la butoane!
	Ajung si sa sterg praful, uite daca ma intind pot sa sterg si pe suportul de CD-uri si pe statie.
	Dar daca ma tot bate asa la cap, imi trece cheful sa-i mai dau o mana de ajutor!
	Ma intorc zambind. “Mama chiar nu pricepi ca nu pot sa repet dupa tine:<<NU E VOIE!>>??!! 
 http://community.webshots.com/user/ogesi
http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?
 De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"? 

anis spune:
anis spune:
 Eu am incheiat ce aveam de spus.
Ar fi bine totusi sa nu continuam pe o linie la nesfarsit cu critici la parerile diferite a mea si a Oanei..ca asta sunt 2 pareri diferite...eu nu sunt deloc..dar deloc, suparata, ofticata, mai stiu eu invidioasa doamne fereste pe nimik,nimik si nimeni si chiar nu m-am suparat cu nimik si nici n-am vreun conflict.SI CONSIDER CA E ABSOLUT NORMAL SA AVEM PARERI DIFERITE.
Katink eu stiu ca pana la 4 ani , dar o spun clar,nu mi-ar place sa am un copil gras,mie personal.Tinand cont ca sotul e mai solid.
Si eu nu eram de acord cu mancarea.Mai eu am tot intrebat ,nimeni nu a auzit de snitel la cuptor...
Ma supara cand vad un singur lucru..daca nu esti de acord cu mine imi i-au lucrurile si plec...da fiecare face ce vrea..Si isi poate exprima parerea in orice...de ce-as sari ca muscata? Daca omul ala asa crede..asta e...
DA,Katink Dentinox, folosesc si eu...dar n-are succes la Ingrid.Am senzatia ca a spart D7 si curand D8, dar nu pot sa pun mana ca ma musca.. 

AniS si  Ingrid
 Ingrid  *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
 *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

anis spune:
anis spune:
 Diana cum ai petrecut ieri?// Nu zici nimik???
 Nu zici nimik??? 

AniS si  Ingrid
 Ingrid  *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
 *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

lulu75 spune:
lulu75 spune:
 E un subiect despre gris cu lapte aici : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75279
Luminita si  Andrei Tudor - copilul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)
 Andrei Tudor - copilul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei