Bebelusi de iulie-august 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 12
Oana C spune:
Stii ceva, Anis, vezi-ti de paranoia ta si nu te mai lua de mine.
M-am schimbat? Da!
Pentru ca m-am saturat sa te pup in cur toata ziua, asa cum fac multe fete de aici ... Sa nu cumva sa te supere.
Cea basicoasa esti tu, ofticoasa si paranoica in legatura cu orice. Si cea care se crede cea mai desteapta si informata ... si din familie de experti si intelectuali ... care nici macar nu stie gramatica, ortografie.
Citeste pina la capat mesajul meu despre mincare si o sa vezi ca nu am avut nimic cu tine. Eu doar ti-am spus ca ii dau bucatele mai mari, la fel cum ii spuneam Laurei ca i-am dat varza si nu a avut nimic.
Nu-mi spune tu mie ca fata mea e grasa si nu te lua de mine pe tema asta! Uita-te, mai bine, la tine in casa ...
Si, nu! Nu toata carnea la cuptor se numeste friptura! Mai documenteaza-te putin ... sau intreaba-ti rudele.
A, si revenind la blesteme??????? Tu esti cea care ma ameninta si spunea lucruri rele despre mine de cind eram insarcinate, pt ca, la fel, nu eram de acord cu tine.
Chiar o sa caut mesajele acelea, sa ti le reamintesti.
Cu utlimul tau mesaj chiar m-ai facut sa pling! Si asta nu era necesar. Sa-mi incep dimineata cu copilul meu plingind ... Ca sa vezi cine raneste aici, pe forum.
Vorbesc doar in numele meu, dar sint sigura ca multe din fetele de la inceput nu mai intra exact din acelasi motiv: sa nu o supere pe printesa Anis, ca doar e forumul ei si ea face legea!
Sotul chiar mi-a spus aseara: "nu merita sa iti pierzi timpul cu asemenea oameni; chiar daca ai dreptate 100% nu vor fi de acord cu tine niciodata si vor gasi motive si explicatii ca sa fie impotriva ta"
Asa ca nu imi mai bat capul cu tine.
Mult succes, fetelor, in continuare, sa aveti bebelusi cuminti si sanatosi, sa fiti fericite si sa nu lasati pe altele sa va calce in picioare!
Din proprie vointa, o sa o scot si pe Eva de pe lista, pentru ca nu are ce sa caute aici, atita timp cit nu exista respect.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
anis spune:
Mamini s-ar putea sa ai dreptate.Ma doare obrazul,ochiul vad ca e tot umflat...si in fara de durerea de cap de ieri , am simtit o durere si pe nara dreapta cea cu ochiul...vad maine cum va fi.
Ma duc afara gata!
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Oana pur si simplu te ignor..esti prea putin importanta pt mine..fata de majoritatea fetelor care le-am simtit langa mine cand mi-a fost f greu si le am in inima mea.
Si n-am cum sa fiu de acord cu tine doar ca sa nu te superi tu - apropo asa cum ai facut cand noi n-am vazut ca Eva era pe prima pagina- si oricum banuiesc ca vei folosi acelasi "ton" ca din totdeauna..
Si poate ca multe fete nu-ti raspund ca sa nu-ti dea apa la moara sau sa se balacareasca intr-o mocirla declansata de tine.
De regula greselile mele sunt facute pentru ca scriu cu Ingrid in brate..Si poate nu ti-ar strica si tie sa inveti sa vorbesti pe hartie,ca de regula reiese un ton foarte rautacios si artagos, de aia esti mereu in conflict cu careva..ori cu mine ,ori cu alte fete.
Si cu asta basta..chiar nu ti-am citit mesajul ca nu pot sa fiu pe dunga ta de rautate.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
caterina71 spune:
Nicol-Mada, frumoasa zambareata ai! Bine, de tort nu vorbesc, ca-s la cura de slabire... Dar mandra e cool!
AniS, da' are par lung, nu gluma, te cred c-ai frezat-o putin! Si asa e din ce in ce mai cald, va trebui sa-i prinzi mai mereu pletele. Noi mai subtire cu parul, cat sa n-alunece basmaluta sau palaria. Eu inca mai sper sa-l mostenesca pe sot barem la par, ca in rest parca nici n-a fost de fata...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
brianamica spune:
Oana, sa stii ca ESTI RAUTACIOASA. Eu am vrut sa uit complet episodul cu mamicile muncitoare, si tonul tau din mesajele alea.
Cred, sincer, ca esti un pic singura si frustrata.
Incearca sa intelegi ca aici este un forum, in care oamenii pot avea pareri diferite. Nu este permis, din bun simt, ca cineva sa faca legea. Nici tu, nici Anis, iar din ce stiu eu (ca sunt aici de cand eram graviduta) Anis nu a incercat sa faca legea, insa tu ai avut de fiecare data o atitudine un pic ... aiurea. Ati avut 2 opinii diferite si nu inteleg de ce ataci continuu pe cineva.
Si data trecuta te-ai luat de lista aia cu mamici muncitoare.. cam aiurea.. probabil ca tu nu figurai nicaieri mai special ! Nu spusese nimeni ca mamicile nemuncitoare sunt ... libere de orice constrangere.
Ti-am spus si atunci ca iti inteleg singuratatea dar ti-ai ales singura drumul.
Nu incerca sa te razbuni pe noi ... ca nu este cazul iar aici suntem libere sa ne spunem opiniile.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Katink spune:
Irina, ajungem pe 24 mai in Romania, poposim 3 zile in Bucuresti si apoi venim la Constanta unde stam pana pe 23 iunie 
Cel mai probabil in jur de 10-15 iunie cred ca e bine sa ne vedem, pana atunci vom fi ocupati cu rubedeniile, botezul... Asa ca nu scapati ![]()
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Ella2000 spune:
Nicoll_mada, bine ca mi-ai dat link la poze.. pupicim fata bagata in tort! e dulce ca si prajitura ei! sa fiti sanatoase!
iar ploua! si la propriu si la figurat! 
ella 2000 si printesele
gesi spune:
Fara nici o legatura cu certurile de mai inainte va trimit reteta de stevie:
Am spalat bine stevia. Am taiat tijele (ca nu-mi vine alt cuvant) si am pus la fiert in apa fara sare
.
Alaturat am pus la fiert orez, o mana. (atat cat sa iasa stevie cu orez si nu invers). Tot fara sare
.
Am batut doua oua cu o lingura buna de smantana. Cea de lemn evident. Si am amestecat totul cu doua cutii de "branzica de casa".
Cand s-a fiert stevia, am strecurat-o si am tocat-o cu un cutit mare pe un
mic.(de cand imi doresc sa folosesc chestia asta indecenta!)
Am strecurat si orezul si am amestecat absolut tot.
Am adaugat un varf lingurita de delikat, ca de-aia nu am pus sare in nimic
. Am pus in vas de "iena" (nu stiu cum se scrie)si am bagat la foc mic la cuptor cam 30 min chiar 40, pana am vazut ca se leaga frumos toata chestia.
Am scos, am pus smantana deasupra, am amestecat, am luat o furculita pentru mine si lingurita fetei si ne-am pus pe mancat. Una mare pentru mama, una mica pentru Alexa.
"mmm"
Cui nu-i place sa nu faca, cui ii place "Pofta mare!"
Sper ca am scris la timp pentru mamica cu stevia deja cumparata.
Atat.
http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"? 
starchi spune:
Fetelor, imi pare rau ca va certati.
E foarte usor sa picam prada orgoliilor cand e vorba de copiii nostri.
Nu e de ajuns ca ne luptam cu soacre, mame si alte vecine si prietene "intelepte"?
Asta e ultimul lucru de care avem nevoie...sa ne bombanim pe forum...
Eu nu vreau sa tin partea nici uneia pt ca nu am urmarit toate dialogurile dar si pt ca nu vreau sa alimentez acest conflict.
Nu detin doctorii adevarul absolut asupra cresterii copilului...dar noi...
Iar in asemenea conflicte nu poate exista nici un castigator.... deci sunt inutile...
gesi spune:
quote:
Gesi, am o propunere sa zic asa de bussines pt tine..dar vad ca n-ai activat Pm.Cum sa vorbim?
Credeam ca e activat. Ca am primit o data un PM. Nu stiu sa-l activez.Am citit pe forum pasii dar mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe amandoua. Asa ca: am adresa mail: gaby_olt@yahoo.com
Astept cu interes!

http://community.webshots.com/user/ogesiIn zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?