Bebelusi de iulie-august 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Salutare fetele!!!
Pupam pe toate ...si pe cele care ne-au dus dorul si pe ce care nu...

N-am mai avut timp sa sriu ca sunt f ocupata la serv ia de acasa nu mai am timp deloc.

Eu nu m-am odihnit deloc de vreo cateva luni bune...nici de vacanta de Pasti, nici in we...Matei e f activ si mofturos totodada.

Are 7 dinti, molfaie orice: paine, mere, portocale, banane...nici nu ma mai obosesc sa le faramitez...ca am vazut ca se descurca singur.

Saptamana trecuta a facut rubeola, a avut temperatura f mare (39 cu 5, 39 cu 6)...m-am speriat de am crezut ca fac infarct...am avut o criza de inima la serviciu din cauza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Si eu caut fetelor pe cineva, dar la noi e mai mult ajutor in casa. Pt ca la mine sunt socrii acasa. Deci mi-ar trebui cineva care sa-l ridice pe Luca, sa-l puna in scaun, sau sa-l schimbe, sa o ajute pe soacra-mea la bucat, sa faca o curatenie in casa o data pe sapt, sa calce. Si cam atat!!! Ca de dat mancare ii da soacra-mea sa manance, de scos afara il socate socru!!! Dar nu gasesc si sincer imi e si frica

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Bine de stiut cu preturile.Ca tot bat pe la agentii, inca nimik sigur..dar preturile variaza ,la 6 mil gasesti si cu facut curat ,mancare etc, pt 9ore.

Mai, eu zic ca ar trebuii sa ne spunem parerile cu curaj, nu sa ne abtinem ca vai lezam etc.Oricum ce am observat la Oana mereu se basica f tare si baga raca...nu e prima oara, si fiindca are gura mare multe fete tac,ca sa nu intre in "blestemele ei".Eu una Oana nu ti-am citit mesajele decat inceputul...ca stiam reactia ta.Si chiar n-am nimik cu tine ,sau familia ta, etc...dar nu pot fi de acord cu tine numai ca te simti tu lezata.
Nu stiu exact ce te-a schimbat , dar cand erai insarcinata erai cu totul alt om..mult mai calm si mai putin rautacios.
Fiecare creste cum vrea si ce vrea..dar pot comenta nu? Eu zic ca da...ca si eu sunt comentata la randul meu...si ? Nu ma basic ..ca doar eu nu sunt cea mai cea...si detin tot adevarul...Aa si uneori am furat si ceva bun din critici.

In rest ..comentez degeaba...eu n-am auzit de snitel la cuptor ..nu-i zice friptura?

Eu chiar n-am nici un conflict ...eu am o parere personala si atat si nu tac Si apropo era vb de ideea ca, copii n-au gusturile lor, ci noi le dam gustul..asta era esenta mesajului meu...nu ca cineva n-ar fi o mama buna, ca toate facem tot pt copii nostrii...Si chiar e ultima data cand mai zic ceva pe tema, ca am zis tot .Si oricum fiecare a inteles cum a vrut.

Noroc ca nu-i Monica-Elena prin preajma

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Albinutzza...la ce agentii ai fost?

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Nicol -mada..am vazut pozicile pupiciciiiiiii multi...

Mergi la inceput

Eu am gasit, in sfarsit bona, sunt f multumita de ea....
Pt 10 ore ii dau 6 mil si jum din abonament 9ca eu stau in afara bucurestiului).Si ca sarcini: sa-i faca mancare lui Matei, curat la el in camera, supraveghere, program distractiv, scos afara...ma rog , tot ce tine de el.

Cand a venit dr (la faza cu rubeola)a facut curat in casa, a spalat pe jos...etc...dar nu vreau sa o pun la chestii de-astea ca mi-e teama ca se prinde cu treaba si il neglijeaza pe copil.

Si cred ca innebunesc definitiv daca aud ca i s-a intamplat ceva.

Mergi la inceput

Nicol_mada si eu m-am uita la poze am salivat la tort, am vazut dintzisorii de iepurash

Starchi, imi pare rau ce aud, sper ca sunteti mai bine. Si tu mai odihneste-te, ca nu-ti ridica nimeni statuie. Mai ia o pauza ca meriti

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

Albinutzza...la ce agentii ai fost?

Nu am fost, am trimis cerere pe net la vreo 2 ag, de la una din ag am fosts unata, dar sincer mi se pare ca sar calul, si nu am incredere Voi ati fost? Unde?

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

- multumim de urari.Ai dreptate, nimeni nu-mi ridica statuie, dar competitia e mare si 'nimeni nu e de neinlocuit" ...asta apropo de serviciu...

Cat despre matei, nu pot sa-l las ca mi se rupe sufletul si, de multe ori, vrea numai la mine, mai sa-i aline suferintele. E magulitor dar si ffff obositor.

Drept urmare, ne-am programat un concediu misto, fara copil (parinti denaturati?) in care sa ne incarcam putin bateriile...

Nicol_Mada - si eu am admirat papusica roz, f cocheta cu palariuta si ochelari...iar strungareata m-a dat gata . Sa-ti aduca multa, multa fericire.

De tort nu zic nimic...ca din cauza stresului, mi-am tot bagat mustatile in ciocolata in ultimul timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Eu nu am fost la agentii !

AM intrebat pe unu si pe altul, am fost de principiul recomandarilor sa nu bag pe cineva necunoscut la copile. Mi-a fost teama.

Si am gasit pe doamnele de care va spun. Stau foarte aproape de mine (la cateva blocuri) si am incredere ca ...la o adica am de unde sa le iau.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput