Smecherashi de iulie-august 2004 (180)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Peseu - aici se puse pe plouat cu galeata, asa ca stam in casa, bleah !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice o zi buna imi trebuie..ca usoara este! Asta se vede dupa cit timp petrec pe forum
Cu setea...de cit dureaza? Da-i si tu mai des....adu-i tu aminte !
Si cum ramine cu vara in Ro???

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Setea ? De vreo doua zile .. cred ca de ieri ... am zis ca s-a plictisit de sucul granini, eu l-am tot alternat, cind de porto, cind de caise, cind de piersica ... altele nu bea ! Ii mai storceam porto+mandarina+grapefruit si il bea indoit cu apa, ceai granulat de la hipp, apa nu prea serveste - acum nu mai vrea nik ! Mai astept ...
Vara ? Cred ca a ramas blocata undeva pe la ecuator, prin australia poate ... cine stie ? Acilisha nu prea vrea sa vina ... nashpa !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Poate este doar o toana...Eu lui Luca nu i-am dat sucuri..noi sintem cu apa...:))
Voi ati vazut ca exista messanger pe DC? Ce bine...tot ma plingeam eu ca nu am YM!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Dana, felicitari! acum sa ai grija de bebeu si de tine.

Gabi, pupam pe Stefanut cel cu julitura, pana se insoara ii va trece. Cred ca te-ai speriat si eu sunt o sperioasa de genul meu si ma pierd in astfel de cazuri. Si sanatate multa pt ochisorul lui. SE va face bine, numai cu multa rabdare. E tare greu cu copilasii, dar nu avem de ales.

marcela, Lia ce ia pt viroza ei?
Noua ni s-a oprit febra, si diareea, acum ii curge f rau nasul, ochisorii stranuta plina de mucisori si tuseste foarte putin. Lia ce simptome are? Si ce ia?

Noua ne-a facut consultatia dr din Ro prin telefon de 5 ori intr-o zi, si mi-a zis sa ii dau Eurespal pana la urma.

Nici Bia nu e prea vorbareata, felicitam insa vorbaretii de pe aici.
Acum spune Bonjour la toata lumea, in autobuz, la oricine se uita la ea.

Cristalina, sper sa ne dai vesti bune si tu cu bebeu , sa il vada si pe el in toata splendoarea lui.

Va pup si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut! Sper sa pot vedea si io pozele diseara de acasa...

Carmen, bravo, e bine si atat, tine-o tot asa! Si eu stagnez la 61 de vreo 3 zile...

Dana, ma bucur ca bebeu e bine la locul lui, ai grija mare de tine... pune-o pe soacra-ta sa aiba grija de Ricku si tu stai in pat..

amironeanu, felicitari pentru titlul de matusica... si te asteptam cu vesti pe viitor..

Marcelle, deci Bia s-a adaptat, daca zice si Bonjour atunci e pe calea cea buna ... copiii astia sunt mai adaptabili decat ne-am inchipuit noi...

Olivia, deci soacra-ta cum se mai simte ... ca Luca banuiesc ca e bine.. dar de ce vrei tu sa cumperi rochia de pe net... daca nu-ti vine bine e mai complicat cu returnat etc..

De cand il trimit pe tata-su sa doarma cu ea, cum se trezeste incepe sa strige si sa planga dupa el... acu nu mai plange dupa mine, imi face cu mana cand ma vede plecand... .. ce ti-e si cu copiii astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

[quote]Originally posted by kim222

Salutare...scriu repede inainte de munca:))
multumesc pentru complimente....adevarusl ca-s tare...viata si meseria...m-au facut asa...Si ai ghicit ..eu trebuie sa consolez si pe bunici. Ieri la 5.30 ora Ro...ma sunau ca are diaree...i-am linistit...si evident pina seara nu mai avea nimic...Sa ne artai poze cu rochia..:))) Sint fericita ca al meu sot..s-a enervat si a facut search...si mi-a gasit nu stiu cite magazine cu rochii..Daca vreti sa va clatiti ochii..dati-mi de stire
ai primit filmuletul?

Olivia, daaaaaaa! am primit filmuletul! azi aveam o mie de emailuri adunate si am inceput sa deschid din ele...am pus filmuletul de vreo zece ori ..si sa il mai pun si lui Lucas...bestial..chiar zicea cumnatul cred ca parca stie ca e filmat:) Youmade my day..nici bunica nu era de lasat:))e topita dupa Luca...bine ca va intoarceti in tara ca am un feeling ca Luca ii da gata...efectiv ,cumnata ta comenta cevaacolo dar ea nu si-a dezlipit fata de la Luca...asa ca mi se pare normal sa te sune la cinci dimineata:)) chiar de sunt si ei doctori:))...un bibelou va fi Luca acolo...si un rasfatat (dar probabil asta nu e ce vrei sa auzi)..oricum zic eu, un copil trebuie rasfatat de bunici,educatia lasata pe mana parintilor.no, nu am poze cu rochia ,ca nu prea im sta in fire sa pozez,mai mult eu fac pe paparazzi...probabil ca in alea tri ore de pozat in centru Chicagoului o sa fie si cu mine cateva..rochia mi-am luat-o d ela LAAyres ,destul de scumputa dar cand sotul mio a vazut-o pe mine ,i-am vazut si eu privirea de acus ceva ani:))...iar Rares a fost si el incantat...way to go ,mami! sau asa ceva in stilul lui spiritual:)

Olivia, zi mai de cura aia de slabire exact...ca mai am o luna si un strat de grasime de dat jos...Rochia e marimea patru ,eu atat port...si in afara de burta care e nemuncita deloc sa dea inapoi,restul e ok...sa zicem...
hai ca fug...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

fetelor citit zici despre noi
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75421

sunt varza cu nervii. N-am ajuns inca la medic pt mine.

help, help, help!!! NU MAI MERG LA 7 PEDIATRI!
urmeaza peste 3 luni sa refacem analizele de sange dar pana atunci stau cu morcovul urias...ce ma fac? ce se intampla cu copilasul meu mai? doar am citit 1000 de siteuri si de carti de nutritie si uite unde am ajuns, cum e posibil asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Servus fetelor!!!

Demult n-am mai dat un ochi pe la poznasi...si acum vin cu niste rugaminti mari de tot:
Mi-a facut Elise o gastroenterocolita urata de tot, am stat in spital cateva zile, in fine nici nu vreau sa-mi amintesc, brrr!!! pe langa neplacerile de acolo si boala in sine am dat si de niste medici tare "secretosi", pe care oricat ii intrebam imi vorbeau ca unei cretine care nu pricepe nika....i-au facut analize de sange, urocultura, examen de urina, coprocultura...i-a iesit infectie cu E coli si streptococ viridians(sper c-am tinut bine mine, ca n-am langa mine fisa de externare), si in plus o carenta de fier pe care incepem s-o rezolvam peste 2 saptamani, cand e pe deplin recuperata...
...infectia cu E coli e ceva de natura virala, e de la ceva ce a mancat, eu habar n-am? Iar streptococul acesta ce e???
...ca tratament mi-au dat amoxicilina de 250mg, cate 7,5 ml, de 3 ori pe zi si enterol, dimineata si seara...in cat timp se scapa de E coli? E ceva ce recidiveaza usor?

Sper sa ma poata ajuta cineva cu niste info legat de asta!!!

Mersi mult, fetelor!!!

Si in plus nu vrea sa manance dupa ce ne-am externat...nu mananca aproape nimic toata ziua...ca sa nu zic ca fiind vorba de regim nici nu prea are de unde alege, ea fiind foarte mofturoasa!!!

Va pupam

poze cu noi

Mergi la inceput

Lia sa inteleg ca a trecut viroza..si acum datorita anlizelor facute ai aceatsa problema?
In primul rind...asa cum stiu eu ca a mincat Danut..asa ca eu cred ca este vorba de mostenirea genetica.. Deci nu ai gresit tu cu nimic in alimentatia lui...sau cel putin asa cred eu .... Tu sau parintii vostrii au/au avut probleme cu metabolismul lipidic? Oricum laptele 2% se indica pentru orice copil mic dupa virsta de 2 ani.
Hemoglobina normala la vrista lor este 10-14...deci nu se pune problema de anemie....cum este diametrul eritrocitelor? Asa ca lasa-l in pace cu spanac..urzici..oricum s-a dovedit ca nu ajuta asa cum se credea in anemiile feriprive. Pentru asta carnea de vita/vitel sint cel mai bune...
Probele hepatice....care probe hepatice sint marite? Stii valorile?
Si o ultima chestie....care nu trebuie neglijata...Cit de bine sint facute analizele? Trebuie sa iei si asta in considerare..poate sint gresite...

Mergi la inceput