Smecherashi de iulie-august 2004 (180)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Baby _boom...E.coli este o bacterie si nu un virus...care traieste in intestinul oamneilor si fara de care nu se formeaza bolul fecal. Dar exista anumite specii ca E.coli 0157 (hemoragic)...sau enteroinvaziv...etc... Acestea sint luate deobicei pe cale oral fecala...deci prin intermediul miininilor. E.coli hemoragic poate fi luat si din apa si din carnea insuficient preparata termic...dar si din apa. Duapa tratamentul cu antibiotice...o sa fie bine...vindecare in 5-10 zile..fara recurente. Daca reapare insemna o noua infectare..si sper sa nu fie cazul!
Streptococul viridans...nu are legatura cu diareea....zic eu ..Este tot o bacterie..dar infectiile date de el..sint la nivelul cailor respiratorii superioare deobicei. Si este sensibil la peniciline.
Tin pumnii sa scapati repede !!!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Laurici ...ma bucur ca ti-a placut..Atunci astept pozele de la nunta! Despre ce dieta vorbesti tu? Care dintre ele? Eu aseara am vizionat pentru prima data Pilates for dummies..ce mi-a placut! In citeva zile ma apuc ca acum am un torticolis..si nu pot nici sa vreau:))Oricum marimea 4..esti exact ca si mine! Pt burta....abdomene, abdomene...si cind termini cu ele te apuci de alte abdomene
Anca...eu fac galerie! Deci ai scapat de faza cu culcatul!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Kim, mersi din suflet!!!!
...vad ca nu ajunge grija de pana acum, trebuie sa fiu mai alerta....Elise nu mananca decat dupa ce spala mainile, afara sunt cu servetelele umede dupa mine, in fine, sunt tare stricta in ceea ce priveste igiena, si cu toate astea e a doua oara cand patim asta( prima data la 9 luni)...atunci n-am facut analize, nimeni nu mi-a zis asta, dar s-a manifestat exact ca acum, prin urmare deduc ca tot aia a fost....
...am inc-o intrebare, cat de des trebuie sa faca kk, ca sa se considere diaree? Inclusiv in spital avea doar un scaun /zi, diareos....dar si acum acasa cu toate ca tine regim(mai mult nu mananca) tot kk moale face, o data pe zi!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Conteaza si aspectul , culoarea, miros...cantitatea de mucus..insotita sau nu de manifestari hemoragice..Eu zic sa ai rabdare...citeva zile..
Ce v-a facut sa mergeti la spital? Cum se manifesta..asta asa pt curiozitatea mea

Edit....cred ca se indica si cura de Ecoflorina..dupa ce terminati cu tratamentul...
Si in nici un caz antidiareice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Dorsilia, baby_boom, sanatate multa la pitici!
Nu ma pricep, am vrut decat sa va urez sa treaca repede!

Io am neste dureri de dinti de-mi vine sa ma urc pe pereti...o nevralgie ingrozitoare...Ma mai lasa cinci minute, iar ma prinde...stiti vorba aia...
M-au zapacit hormonii la dinti, ca sa ma exprim poetic!...:))))
O noapte linistita sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Cristalinule..te dor toti dintii??Ai nevralgie..sau carii?? Vazut odulata...o dulce....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna si de la Chicago, inca, caci peste 4 zile va salut de la Craiova.Yuppi, AMR 3 zile.
La multi ani Ina si tot ceea ce-ti doresti de la viata sa ti se implineasca.
Gabita,pupam buzita lui Stefanut sa treaca mai repede.Sunt convinsa ca ti-a stat inima in loc.
Andrea felicitari pentru surioara ta.
Monica superbe poze. Hei ce-mi place parul tau.E superb si tu arati la fel de super.
Dana ma bucur sa aud ca bebe este bine. Hehehe, deja ea il vede tare foit.De acum?
Adema si mie please un loc pe lustra,caci nici a mea nu vorbeste.Sau vorbeste dar pe limba ei.
Stai ca re-editez, ca am citit mesajul lui Kami, nu pe lustra, la spitalul de nebuni. pai eu vorbeam de mama ca e nebuna, nu fata...ei puii sunt normali, noi nu.
Marcela sanatate multa, ca sa poti canta din nou "un elefant.."
Roberta si tie sanatate multa si spor la lucru la licente.

Termin de citit si revin

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Alice poate bea lapte.Incearca, caci trebuie sa bea lichide.
marcelle, cum mai este Bia.Pupam mica frantuzoiaca.
Baby Boom, eu nu stiu nimic despre ce intrebi tu, doar vrea sa urez Elisei multa sanatate, si ai grija sa bea lichide macar daca de mancat nu prea mananca.
Lia ce ar fi tu sa repeti in alta parte analizele si abia apoi sa vezi ce e de facut.
Monica si eu am niste dureri de vreo 3 saptamani, sar macar eu merg in Romania si ii tratez,daca nu uit si am timp. Tu nu poti lua nimic.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Am uitat sa urez Inei La Multi Ani!

Lia, babyboom, imi pare rau sa aud ca aveti probleme... Lia, eu primul lucru as repeta analizele..

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Multa sanatate copiilor bolnaviori, si mamicilor racite.
AMR 2-3, adica 2 zile pana plec si 3 pana ajung in Romania la pui.
O zi buna fetele, eu sunt ocupata pana peste cap, dar mai intru maine de la scoala sa vad ce fac bolnaviorii.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput