Smecherashi de iulie-august 2004 (180)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

nu-l pot duce iar la intepat in vena si luat sange, nu e refacut deloc si e f slabit, nu mananca nimic, doar lapte si niste cedreale

mama mea a facut tratment constant pt colesterolemie si acum tine regim, analize constant. Nici nu vreau sa ma gandesc ca puiul meu sa ajunga handicapat pe viata de problema asta, daca e de natura genetica. Urasc genetica !

oare humana 2 pe care-l bea poate creste colesterolul asa mult?
sau e posibil sa fi fost antibioticul ala in stare sa-i dea peste cap functia hepatica si atunci si metabolismul lipidic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Lia deci asa cu Danutu'. eu zic ca si Olivia - treaba asta e ereditara. ptr ca dupa modul de hranire....nu are nici o legatura. mai ales fitzele din ultimul timp. eu cred ca o sa se obisnuiasca cu tratamentul. explicat fruos ca e bun, ca face bine, lugu-lugu....stii tu. din cate stiu eu liv52 ala nici nu e asa tragic la gust. incearca sa il obisnuiest cu fructe hipolipemiante - grapefruit, kiwi, citrice in general. si....vorba Oliviei...repetat si analizele. just to be sure.
Anca spor la abdomeneeee!!! fac si eu galerie si ma mobilizez sa le incep!
Liliana spor la treaba!
Olivia nu mai stiu ce sa zic de Pat....ieri de exemplu a mancat ca spartul...tot ce ateam el vroia si el! (inclusiv carne cruda si tarta necoapta. nebunii.....)
pup....si o zi frumoasa tuturor!

PS: ca am scris in acelasi timp cu Lia nu poti zice ca e handicapat pe viata....exista mii de tratamente eficace daca nu se rezolva altfel. majoritatea sunt reduse la o pastiluta pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
LIA, multa sanatate puiului, hai, incearca sa fii mai optimista, gandeste-te ca sunt boli grave, copii bolnavi si neglijati, parinti inconstienti, asa ca al tau copil e norocos ca are parinti care sa aiba grija de el, tratamente sunt, o sa vezi ca o sa treaca toate!
BABY-BOOM- si voua multa sanatate si tine-ne la curent!
CRISTALINA, ai grija cu dintii, incearca leacuri babesti, poate o gargara cu ceai caldut de musetel sau cu apa cu sare...

Despre noi, ce sa spun, eu tusesc, sunt foarte irascibila, parca m-am tzicnit, aseara m-am certat cu al meu sot ca nu-i pasa de mine, m-am culcat sngura in sufragerie si i-am lasat sa se descurce, peste noapte am avut remuscari si tot asa. Sunt si suparata ca nu am timp sa-mi termin proiectul, pe-al sotului l-am terminat dar nici nu-l intereseaza sa-l citeasca, la al meu mai am ultimul capitol si parca m-am blocat.
Cam atat, ma duc sa schimb un kkcios, a tipat el ca vrea dar nu l-am bagat in seama!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici!
bey, io stiam ca revital apettit se da de la 3 ani, nu e asa??? lioo, sanatate maxima lui danut si tie, ufffff
noi furam la doftor (ma mai linistisem pina am citit ce-ai scris tu olivia) deci, ilinca in afara de o xeroza cutanata e bine merci, am intrebat-o de vreo doua ori de analize si explicatia ei a fost ca belita e-un copil atit de vioi incit nu are rost s-o intep aiurea... so, in atare conditii si avind in vedere ca ilinca e posibil sa stea toata vara acolo, ce analize ma sfatuiti sa fac? si ca sa ma laud si io, ilinca i-a facut cadou socrelei de ziua ei o portie de pipi/caca la wc si nu-i gata, l-a strigat pentru prima oara pe ionut ceva de genu` ioutz si vreo 3-4 ore a repetat intr-un tic-tac dupa ce-a vazut ceasu` pe perete la cabinet. cre` ca stie ca pleaca de mi le serveste pe toate acu`

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Multumim frumos de aprecieri...cresc buclele la loc imediat...:)
Noi ne incurajam unu pe altu' prin casa..."uite, aproape ca nu se mai vede!"...hehehe

Mama zoamba la raport!...:)
Cred ca deduceti ce urmeaza...M-au durut dintii non stop az'noapte...Pe la 12 noaptea cautam clinici stomatologice pe net, just in case. Azi doctorita mea e dupa amiaza, doctorita care are cabinet langa institut e de abia maine. Daca a mea zice ca din cauza de gravidoasa nu poate sa ma rezolve ma duc la o clinica pe care am vazut-o pe net.
Si ca sa incep ziua frumos Maria imi dadu cu mana peste castronelul cu lapte, si a umplut juma de sufragerie si pe doamna mama ei care avea o pijama proaspata...:)))

Adema, n-are Maria nimic, ca si Giulia e mai vomitacioasa din fire.
Carmen, daca nu vrei sa faci decat ca sa stai tu linistita, mie mi se pare ultra suficient un sumar de urina, o urocultura, o coprocultura, o hemoleucograma completa si poate daca la biochimie mai vrei o creatinina, un colesterol, o biliurina...astea uzuale care se fac la adulti la controalele periodice...Vezi si tu la care cum trebe sa o intepe, degetel sau din vena, si te orientezi....:)
Roxi, zi-i asa?! Il treci pe Pat pe biftec tartar!?...hihihi
Si la final , pentru Liliana..."Hai liberare!!!"...

O zi frumoasa sa avem!
(intre doua dureri de masele poate reusesc sa fac niste masuratori..:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Carmen, pana pleaca spune poezii Ilinca, asta ca sa te oftici...hehehe
Lia, la noi cu medicamentele nu merge decat cu forta si pacalitul, simultan. Cu vorba buna nu functioneaza. Eu va urez sanatate multa, iar tie rabdare si mai multa!
Am fost impresionata si de Bianca de Marcelle cu "bonjour" si de Bianca de Anca pentru ca s-a "dezvatzat de mami"...:)

Olivia, in octombrie am rezolvat cariile "proaspete"....Acolo unde mi-a lucrat atunci ma doare acum, cred. Dar cate juma' de gura de la un dinte (au fost doua carii, una pe o parte si una pe o parte)...maxilarele, osul, cu ureche, gat, ochi...tot tacamul!...:)
Si ma ia asa, pur si simplu...stau si ma apuca deodata, ma chinuie 10 minute si trece usor usor...dupa juma de ora "iar ma prinde!"...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Dorsilia - eu nu ma bag sa-ti dau vreun sfat ca nu ma pricep, insa vreau sa-i urez lui Danutz multa sanatate iar tie sa iti spun ca sunt alaturi de tine, macar pentru incurajari, daca nu cu alt fel de ajutor...

Copilul meu m-a distrat in dimineata asta - dupa ce am dormit noi 2 singurei (ca tati e plecat pina vineri la Cannes) - eu ii recitam o poiezie cu rime simple care se termina "cu burtica goala" moment in care el se bate peste burta cum a vazut ca facem noi...mori de ris daca il vezi cum zimbeste cu buzitele julite si cum se bate peste burtica!

Cristalule - nasol cu durerile de dinti...mai ales acum. Nasa mea a tras puternic cu niste infectii la masele - abia acum, dupa ce a nascut, s-a putut opera si a scapat...dar la tine sper sa nu fie totusi nimic grav!

Gata, ma duc la treaba!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intru sa urez multa sanatate bolnaviorilor !

Sa aveti o zi insorita, fara probleme !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

salutare!!!
Vrem sa ne laudam si noi, avem vreme super, ieri am fost la plaja si eu m-am cam ars, dar ne place!!!! Din pacate se aude ca in weekend se strica vremea, poate vine caldura la voi
avem poze, poate dati dupe noi ca va facem pohte
http://community.webshots.com/photo/548607708/2773696570066845777JatUFv
va pupam, fugim la plaja ca ieri am fost aspru mustrata ca am tinut cupilul pana la ora 14 in soare
Multa sanatate tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

brei, cum doarme ea chinuita pe gios

quote:
Originally posted by corianai

salutare!!!
Vrem sa ne laudam si noi, avem vreme super, ieri am fost la plaja si eu m-am cam ars, dar ne place!!!! Din pacate se aude ca in weekend se strica vremea, poate vine caldura la voi
avem poze, poate dati dupe noi ca va facem pohte
http://community.webshots.com/photo/548607708/2773696570066845777JatUFv
va pupam, fugim la plaja ca ieri am fost aspru mustrata ca am tinut cupilul pana la ora 14 in soare
Multa sanatate tuturor!!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput