Smecherashi de iulie-august 2004 (180)
Raspunsuri - Pagina 12
leeloo2004 spune:
Mai Corina, e prima oara cind ma bucur ca nu pot vedea poze postate de voi - pai daca vad acum poze cu mare si plaja imi iau cimpii!!!! Multi !
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
uitai sa va spui, cupiii mei dorm de doua nopti tughedar, prima noapte fu bine, azi noapte pe la 4 dimineata insa se urca ionut pe ilinca si mi-o trezi asa ca deseara sparg gasca
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
BLUE ANGEL spune:
Salutare gagici ...ei , cu ce sa incep ? Sunt eu mama lu' Pufulescu
O sa va spun ca mi-e tare dor de voi ...sa nu va suparati pe mine ca nu am mai intrat ..am reusit cand si cand sa printez discutiile voastre si sa le citesc in drum spre casa ..dar mai mult nu mai pot ..stiam eu de ce vreau sa ma intorc cat mai tarziu la munca ..deja m-am consolat ca asta este ritmul meu si am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ...
cred ca atunci cand va aparea bb2 voi face iar prezenta zilnic ..
pana atunci incerc sa ma impart intre serviciu si casa ...partea buna este ca ma mentin la greutatea pe care o vreau :-)
in fine , sa va spun cateva cuvintele despre Pufu meu ..
l-am inscris la gradinita ...de la 01 Septembrie va merge la gradinita ..sper sa trec cu bine de primele zile ...l-am inscris la gradinita Scooby Doo ..de la Tineretului ...apropo , mai este vreun Smecheras de Iulie August acolo ? gradi arata bine si mi-a placut mult modul de abordare ... dar concluziile finale le voi trage cand il voi duce acolo ..pana atunci , am avut numai recomandari bune ..
ce sa va mai zic ...sunt foarte multumita de evolutia lui , este sanatos ,papa bine , doarme bine si este viguros si cred ca asta se datoraeza si siropului de catina pe care il adora (si vi-l recomand)dar si piscinei ; face tot felul de chestii mai mult sau mai putin laudabile ...are o personalitate foarte ciudata (cel putin pentru mine!!!! ) ... este foarte selectiv in alegerea anturajului , nu se amesteca cu ceilalti copii si pare sa se simta foarte bine in lumea lui..daca nu ar fi doar un copil ai zice ca este un increzut !!!in fine , i-am citit si zodia si se pare ac asa ii este "scris" sa fie ...
ce ma ingrijoreaza este ac nu vorbeste deloc ..doar mam si tat ..atat spune ...i-am facut si niste teste de auz ..dar nu are nici o problema ..nu vrea si gata !!! mai este vreun nazdravan pe aici care nu vrea sa zica mai mult ?
cam atat ..gata nu mai pot sa scriu ...
va doresc tuturor multa sanatate si liniste
va pup si daca organizati vreo intalnire ..va rog nu ma uitati si pe mine
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
carmenp spune:
simonici, multam de mesaje, am fost pe jos la bancu` ala cu fetita si pe linga mine si altii c-am avut grija sa-l distrbui precum postasu` ziarele se vede ca n-ai avut timp sa citesti din urma ca suntem mai multe care ne plingeam cu copchii astia ca-s muti, ieri ne bateam pe-o lustra vreo citeva dintre noi
Carmen,Ilinca&Ionut
BLUE ANGEL spune:
Carmen , pupic ...chiar ma intrebam daca primesti mail-urile mele ..da , cartile le-ati primit ?
mai gagici ...spuneti-mi si mie cum se foloseste Msn pe DC ..ca nu am timp sa caut
pup for all
Simona si Luca
carmenp spune:
primit tuot, da` de bancu` ala rid de fiecare data cind imi amintesc
dana, multam si tie, norok cu voi
simona, te referi la mesenger pe dc? vezi ca-n stinga unde apar lista cu sub active, chat si ce mai e, gasesti si conu` cu pricina, de folosit nu l-am folosit inca, nah ca nu mai stiu intrebarea ta..
tot io... pai adaugi ca pe yahoo utilizatorul respectiv, io te-am adaugat pe tine, da` nu`sh de ce imi apari offline, mai incerc
Carmen,Ilinca&Ionut
BLUE ANGEL spune:
am intrat acolo si-mi spune ceva de prajituri pe Broser :-)
Simona si Luca
carmenp spune:
intra si tu si fa-te online, poate asta o hi cauza...
quote:
Originally posted by BLUE ANGEL
am intrat acolo si-mi spune ceva de prajituri pe Broser :-)
Simona si Luca
Carmen,Ilinca&Ionut
BLUE ANGEL spune:
am intrat in direct si tot mesaju' cu prajituri ..in fine , mai studiez cand am timp ..am crezut ac voi il folositi frecvent
pup
Simona si Luca
roxanaz spune:
hello
Simona, bine ai revenit. messenger-ul este nou, nici nu l-am folosit vreodata. probabil ca trebuie sa iti stergi prajiturile intai.....ca e prea aglomerate. imi pare rau ca nu ai mai dat un mesaj, am inteles ca ai tot fost prin constanta.
Cristal wow, iar distractie din aia ati avut? cah....sa nu se mai repete!
Gabi pozele cu plaja is fff frumoase, bine ca nu le vezi! :)
Cori suuuper pozele, Eva e o scumpa! bronzare placuta!