Smecherashi de iulie-august 2004 (180)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

hello, hello, eu sunt un pic mai rau ca ieri dar supravietuiesc. am reusit sa citesc si sa raspund (mare performanta). o zi frumoasa tuturor!

marcelle - mandra mea ia oscillococcinum si picaturi de ulei de catina. suntem cu pompita pe nasuc in fiecare dimineata si seara (i-o mai dau si ei sa isi scoata mucisorii, ca o distreaza grozav si cateodata chiar are succes mai mare decat mine), la culcare un pic de ulei de eucalipt pe un capacel de apa pe caloriferul electric (ca noi punem in continuare caloriferul pe putere mica, pentru ca donsoara nu adoarme acoperita nici picata cu ceara, iar daca o acopar atunci cand doarme se trezeste si maraie...). multa sanatate biei!

laura - si noi tot asa zicem, ca rolul bunicilor e sa rasfete puii mici, le fac parintii educatie. mandra mea isi face de cap in mod barbar la bunici si cu toate astea cand vin mami si tati regulile sunt clare si nu se incalca (decat din motive serioase de foame/oboseala/boala).

liliana - inca un pic si ajungi la pui, nici nu pot sa imi imaginez ce de emotii, ce de ganduri... va dorim si noi drum bun! multi pupici puiului mic!

lia si baby-boom - multa sanatate puilor!

gabi - pupici lui stefanut sa ii treaca juliturile! si mandra mea a facut una aseara, are acum buzita de jos vanata pe mijloc. mie mi se rupsese sufletul cand am vazut-o, mai ales ca noi ne pregateam sa plecam la balul academiei catavencu si stiam ca ramane fara noi. dar ea intr-un minut tzopaia prin casa si s-a distrat grozav cat am fost noi plecati, nu a dat nici un semn ca ar durea-o ceva.

simona - pupici dlui pufulescu!!! si zici ca va faceti si voi gradinari din septembrie? bravo, va urez sa se acomodeze repede-repede, sa ii placa si sa invete cat mai multe lucruri noi!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bun gasit ! Azi plimbarea a fost mai scurta ca ne prinsera iara mucii si cum afara cam bate vintul, am stat oleaca la soare in parcul din spatele blocului ! Ieri am fost in parcul mare, la lac, si al meu copil isi gasise de joaca sa arunce pietre in apa, nu l-am putut dezlipi de marginea lacului vreme buna ... probabil de acolo ni se trage, ca era fara nimik pe cap si fara de jacheta ... eh, trece si asta ! Doar ca nu mai vrea sa sufle nasul si cum nu ma lasa sa ii pun nici un fel de picaturi ... ne chinuim cum putem !
Lia, imi pare rau sa aflu asemenea vesti despre Danutz, dar si eu zic ca tine de genetica, asta pentru ca din ce a mincat copilul nu se pune problema sa ii creasca colesterolul asa de tare ! Si nu te mai panica, sintem in secolul 21, medicina a evoluat, nu ? Hai, pupici si tine-ne la curent ! Tu la medic cind ajungi ???
Vrabiuto, sanatate muuulta !
Simona, bine ai revenit ! Ma bucur ca sinteti ok !
Cori, plaja si soare ? Mei, chiar ma agat de lustra aia si acolo ramin ! Noi deja ne luam la intrecere cu litoralul, ca tot zicea Roxi ca la ei bate vintul mereu! Nah, sa nu ne mai invidiati pe noi "capitalistii" !!!
Monica-Cristalina, bafta la dintzolog, nashpa rau durerile de dinti ! Stiu ca si eu la inceputul sarcinii eram pe la dentist si a trebuit sa imi amin o lucrare ca nu mai aveam voie la anestezie si pastile ... lucrare pe care nici acum nu am facut-o, heheheh !
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata ! Ma duc sa vad daca reusesc sa imi conving gizmoul sa stea linistit sa ii pun neste picaturi in nas !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nu va spusei ca n-am apucat, nu vreau sa sune trist ci mai degraba un fel de semnal de alarma... bunica-mea are cancer la sin, e-n ultima faza, nu va spun cum poate ajunge o femeie cu astfel de probleme, e cumplit... nu stie ce are, spera sa se mai vindece, a tinut sa i se faca maslu si astazi i s-a facut...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daca incercatzi pentru bb2 io va sfatuiesc sa va ducetzi intai la dentist (eu in octombrie am rezolvat cica problemele, prostia mea e ca nu m-am dus la control imediat cum a iesit testul de sarcina!).
Imi iesira okii din cap ca la melc de durere!
Acusica plec la dentist, sa vezi ce killareala trag acolo...ofofmaimai!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Carmen ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Of, of, ce vesti nasoale pe aici!

Lia, si baby boom, nici eu nu ma pricep la problemele pe care le aveti, dar va doresc sanatate la puiuti. Lia, poate totusi un alt laborator va da alte valori la analize, ca am mai auzit ca pot exista diferente mari intre laboratoare.

Carmen, imi pare rau pentru bunica ta!

Copilul meu nu are pofta de mancare deloc. Soacra-mea e foarte ingrijorata si suparata, de aia ca pt ea mancarea e foarte importanta, ea gateste in fiecare zi, cea mai mare bucurie pe care poti sa i-o faci e sa-ti placa mancarea ei, asa ca atunci cand il vede pe asta mic ca nu prea papa, zici ca e sfarsitu lumii.
Eu nu sunt asa ingrijorata, ma gandesc ca au si copiii astia perioade in care mananca mai bine sau mai rau. Maxim un rosu in gat - eternul rosu in gat - ar putea avea. O sa-l mai urmaresc, eventual o sa merg cu el la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

gata ...ma duc la sala ..la Pilates
Vai , Roxy ..sa-ti spun cum am ajuns in Cta ...plecat dimineata , mers la o cununie civila si intors seara ... asat a fost ultima vizita in Cta de la Craciun ..am fost mult la Iasi dar nu am avut acces la net sa le pot contacta pe fetele de acolo ...
dar stai ca vin wknd-urile de vara si ne vedem ..il luam si pe Duracell al Oliviei si mergem la plaja ...te rog trimite si mie nr tau de telefon pe PM ca mie iar mi-au furat telefonul (sa le stea in gat din nou)
Carmen , imi pare rau ptr bunicutza ta ... ..din pacate , sunt multe cazuri ...
pupici la toata lumea si o zi frumoasa in continuare

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

CARMEN, ce veste trista cu bunica ta! Imi pare tare rau, mai aes ca am si eu o bunica batrana, batrana si foarte bolnava.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Ziua buna dragelor.
Lia imi pare tare rau de Danut,dar hai capul sus, caci o sa vezi ca o sa fie bine.
Analizele pot sa fi iesit proaste si de cate antibiotice ai bagat in bietul copil.
Lasa-l sa se refaca un pic si repeta analizele.
Roberta sanatate multa si spor la proiect.mai ce iti e si cu barbatii astea, parca ar fi al meu.Si spor la lucrat la licenta.
Carmen pupam Ilincuta cea vorbareata, mai, mai...cred ca a vrut sa te scape de lustra.I s-a facut mila de mami, si a spus, ia sa zic si eu ceva, ca raman fara mami a mea.
Monica, uff ce greu e cu durerile de masele.Te doare toata dantura sau o masea anume. Un folosesc local un graunte de usturoi, ca amoarte gingiia.
Acum am citit, cred ca e nevralgie...si eu ma chinui cu una de 3-4 saptamani. Si cel mai frumos este cand mananc sau beau ceva,si ma trece un frison asa de sus pana jos. Dar trebuie sa fie ceva medicamente, macar naturiste, si pentru gravidoase. Apropo cand mai mergi sa faci eco, si cand iei rezultatele la analize(parca ai facut zilelel astea).
A si pupam pe Stefanut cel cu vanataia, si "burtica goala".

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

A, uitat sa pup martianca de Maia. Ioana vreau poze cu martiaca vorbareata. Apropo ce perle a mai scoc. Ar trebui sa intri sa scri la copiii spun lucruri trasnite. Sunt o amintire tare placuta pentru mai tarziu.
Cori, mai ce frumoasa domnisoara ai. Vorbesc de cea mica, desi si cea mare e frumoasa foc, dar iubirea mea e Eva.
Simona bine ai mai venit pe la noi.Pupam dl Pufulescu si nu-ti face probleme ca suntem o gasca care tocmai voiam sa ne agatam de lustra din cauza de copii care nu vorbesc. Noroc ca doctorul ne trimite pe noi la nebuni, ca cica...cupchii nu au nimic, doar mamele ceva la mansarda.
Marcela multumesc de urare, da mai am un pic si gata. AMR 2.Abia astept sa o strang in brate sa o rasfat si sa o pupacesc.Multa sanatate si tie si puiului mic.
Sanatate si Lui Tudor. Adela lasa ca papa el, ca si noi au si ei zile bune si rele.Doar bunicii cred ca e sfarsitul lumii.S-o apropia el, ca sunt prea multe rele in ultima vreme in viata asata, dar nu pentru ca nu mananca un copil cateva zile.Pup si burtica, tu cum mai stai cu pofta de mancare?Cate kg ai pus?
Apropo de kg? Monica, ceva de raportat?
Carmen imi pare rau de bunica ta.Si da e un semnal de alarma, caci daca era depistata la timp nu ajungea in ultimul stadiu. Uite si soacra mea are de vreo 7-8 ani unul din sani extirpati tot din cauza de cancer, si acum nu mai are nimic, doar ca se chinuie cu tot felul de proteze in locul lui. Chiar noi i-am adus anul trecut una, si anul asta i-am mai luat 2 sa aiba de schimb.
Pupici, plec la munca...dar chef de ea am, v-am spus eu...ca magarul de fuga. Acum nu am in minte decat to do list, adica ce mai am de facut pana plec...multe, si timp deloc.Caci pana la 4 sunt la scoala, si maine dimineata iar la scoala si plec direct dupa scoala.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput