Smecherashi de iulie-august 2004 (180)
Raspunsuri - Pagina 8
andreea_s spune:
Roberta, sa stii ca e nume predestinat, asa face si Matei. Cere oala sau mancare doar ca sa inchid telefonul sa ma duc la el
Si cand il cert, clipeste des, zambeste si imi zice "Mami, te iubec"
Acum vad ca cere si pipi la olita, in ultima vreme Pampersul e mai mult uscat, iar ziua, in casa nu sta cu Pampers, sta cu chilotei
roberta04 spune:
L-am vazut pe Matei zambaretu' de data asta seios in masina (ca orice barbat), ce par frumos are!
Si, am uitat, ieri am vizionat si tzucureii cei frumosi!
Eu am in continuare un chef nebun de viata, am o stare febrila, tusesc, stranut si caut sa stau cat mai departe de Matei, care, din fericire, vad ca se joaca singurel...deocamdata.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
cristalina spune:
Am reusit si eu sa citesc tot...Vedeti ca o sa cada lustra!!...
Pupam Stefanutz accidentat. Speram sa va treaca repede!
Pupam piticii bolnaviori si mamicile virusate...
Eu de cand sunt gravida am niste dureri crunte de masele! Trebe sa ma duc la dentist...nu stiu cand sa ajung si acolo...
Dupa ce am ajuns acasa si am gasit-o pe MAria dormind m-am pus infometata la masa...si o aud urland ca din gura de sarpe...a urlat pana a vomitat de ne-am umplut amandoua. De data asta insa nu mai eram toata familia in kilotzi, eram toata familia la bustul gol..hehehe..linistind copilul care urla si punand lucruri pline de vome in cada...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
Fetele ma duc spre casa (stati linistite ca nu ma duc spre lustra...) - ne auzim miine!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Noua pediatra ne zice ca Giulia este mai vomitacioasa (mostenire de la tata`so), de asta o apuca mai des decat pe altii ... ba de la muci, ba de la plans, ba de la cine stie ce. Cert e ca dupa asta este tare voioasa si are apetit mai mare
Daria & Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Heee, Daria, e si o parte buna a trebii asteia cu vomitatul ... pare-se !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
philip spune:
neata
unde e dana roller??? mai stie cineva?
dana-speel, felicitari pt bebeu miscacios, of, daca ai sti ce ma framantam ieri, imi parea rau ca n-am mess la munca sa vb nitel. bine ca-i bine si menajeaza-te la maximum
andrea, mi-ai trezit amintiri frumoase cu eco. cred ac esti nerabdatoare.
cristalina, ce-i facut tu cu buclele fetei? las' c-o sa-i creasca rapid inapoi
andreea, mai da' vorbaret mateiu' si tot asa strengar apare si-n poze
felicitari gagicilor in lupta cu kg si lui raducu care si-a pierdut suzeta
pupici muuuuulti pe barbita si nasucul lui stefanel...imi pare tare rau
o zi minunata
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Salutare...scriu repede inainte de munca:))
Laura multumesc pentru complimente....adevarusl ca-s tare...viata si meseria...m-au facut asa...Si ai ghicit ..eu trebuie sa consolez si pe bunici. Ieri la 5.30 ora Ro...ma sunau ca are diaree...i-am linistit...si evident pina seara nu mai avea nimic...Sa ne artai poze cu rochia..:))) Sint fericita ca al meu sot..s-a enervat si a facut search...si mi-a gasit nu stiu cite magazine cu rochii..Daca vreti sa va clatiti ochii..dati-mi de stire
Laura ai primit filmuletul?
Carmen uite http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/a14cscd&.src=ph&.tok=phdU40EBORbB1qE3
Eu in locul tau tinind cont de problemele cu mincarea ..i-as face evident analize! Nu ai cum sa stii la nivel de eritorocit ce transformari apar ...doar uitindu-te la copil!
Gabi..imi pare rau de intimplare...Acum este mai bine???
Dana..super veste...ce bine!!!!!
Roberat sanatate la toti!
Andrea ....deci vine un cuculet! Referitor la dormit..eu zic ca procedezi cum trebuie ...las-o singurica pina adoarme...Si sanatate sa nu raciti!
Irina felicitari pentru suzi! Mi-ai placut la faza cu ascunsul de tati
Roxi..domnisoara din poza este verisoara lui Luca ..nu cumnata mea:). Cumnata apare doar in ultima poza...Mai spune-ne despre Pat...
Nicole si Adina ce mai faceti??
Felicia tu cum mai esti?
De Lia cine mai stie ceva...
AAA...si de mother's day...am primit un nou aparat foto...
revin
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
alice2004 spune:
Olivia, o zi buna si usoara la munci !
Io-s suparata ca al meu copil a inceput sa faca greva setei ... nu mai vrea nici apa, nici suc, nici ceai ... nici nimik ! Bea doua guri si gata ! Sa am rabdare si de data asta, nu ? Ca si cu mincarea ...
Chiar, ce mai este cu Lia ? Nici pe messenger nu o vad ... stie cineva ceva ?
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006