Smecherashi de iulie-august 2004 (180)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Dana-Ema-suuuper veste, ai grija de tine!!

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Salutare,
Nu va urcati pe lustra ca nu e cazul.
Asa am o prietena care atunci cand a vazut ca Anne a mea vorbeste de rupe si face ca toate animalele si leaga propozitii si paraste tot si-a luat copilul de 2 ani si 4 luni de maneca si l-a dus la logoped si la nush ce doctori si i-au zis aia ca e nebuna, copilul nu ere probleme medicale ci....mama lui. El e doar puturos , dar o sa vorbeasca si el candva, mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

fetelor, pe mine m-a pocnit rau de tot viroza, si pe tati... care tati raceste o data la 5 ani. nici nu vad bine de rau ce imi este si am treaba cat pentru 3 oameni la birou.
hai sa va povestesc ce face mandra mea. are scutece pampers let's go cu elefanti. intr-o dimineata ii pun pampersul si ea imi zice: duno nu iiup (dumbo=elefantul nu rup). eu zic taci ca stie copilul ca daca trage tare de pampers se rupe pe laterale. si zic da mami, nu tragem de pampers ca se rupe. ea in continuare duno nu iiup, duno nu iiup si se uita la mine foarte atenta. ce-o fi vrand sa imi zica puiul, ma gandesc. dupa vreo cateva minute mi-a picat fisa - voia sa ii cant un elefant se legana... si pentru ca nu se rupea.. stiti voi. nu stiu cum mi-a picat fisa, dar a fost lia pui SUPER fericita cand a vazut ca am inteles. si am cantat amandoua si am dansat si ne-am chitait... dar asta era saptamana trecuta, cand inca eram cu capul intreg. acum nu inteleg nimica, nici macar daca imi explica cineva clar si pe-ndelete, ca-mi vajaie creierul...

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

DANA, ce veste buna! Sa traiasca samburelul cu coditze si funditze!
CRISTALINA, pupici buclatei cu ochi frumosi! Si las-o cu bucle de acum ca e frumoasa foc!
ANDREEA, Matei e oare nume predestinat pentru copii obraznici ? Ca si pe al meu il caracterizeaza uitatul dupa fluturi si impiedicatul de oamenii de pe strada!

sa va spun ce face al meu copil- cand mama lui presteaza activitati care nu-i convin- de exemplu statul la calculator sau vorbitul la telefon (ocupatii preferate ), incepe sa urle- mama, cacaaaa! ca stie ca fug imediat la el sa-i aduc oala. Si, bineinteles ca nu face nimic si rade de mine!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

eu de fapt intrasem sa o felicit pe dana pentru vestile bune! deci: felicitari dana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa fie cu codite si fundite!
andreea - pupici lui matei!
fetelor, lasati lustra, ca deja cred ca o sa cada

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Dana, ei asta da veste buna! Ce bine ca te-ai dus la doctor...Sa traiasca samburica si sa creasca mare! Cu greturile cum stai?

Eu cred ca am cam scapat de ele...sunt in saptamana 13, asa ca ar fi cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nu ma tine lustra ca-s maroaie, cauta ceva mai rezistent

quote:
Originally posted by Adema

leeloo si carmen, va tin cate un loc pe lustra??

Adema&Codrut

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eheee, vesti bune ! Dana, ma bucur tare de tot pentru tine, sa ai grija de voi si sa stai cuminte in pat, si sa fie cu codite si fundite de data aceasta ! Pupici muuuulti !
Marcela, sanatate si tie si sotului ! Mi-a placut povestea cu cintecelul, si Andrei spune citeodata cite ceva ce nu inteleg si cind imi pica fisa e tare fericit ! Problema este ca fisa pica uneori mult mai greu decit ar trebui si lui ii piere rabdarea ...
Cristalina, pupici pentru buclisoarele Mariei, ca tare-i scumpa ! Si mie i-a placut poza cu magnolia !
Felicitari pentru matusica Andrea, sa fie sanatos baietelul !
Andreea, poezii si cinteceleee ? Hiii, mai aveti loc pe lustra aia ???
LA MULTI ANI Inei, , sa fii fericita alaturi de cei dragi ! Si sanatateee, ca-i mai buna decit toate !
Si sanatate si lui Matei de Roberta, sa treaca tusea repede !
Iertare de-am uitat pe cineva ... batrinetea, bat-o vina !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

neata tuturor,
fetele, multam de felicitari! poze nu am cum sa pun ca...inca nu am...eu personal am lasat unui amic in grija camera de filmat cu aparat cu tot, si camera a surprins tot de cand a intrat Adi cu mine in casa pana late in the night:)dar poze habar nu am..adica am dar inca nu am apucat sa fac investigatiile..stiu ca vecinul indian ne-a tot pozat si inca un prieten>Cum le primesc ,pun ,promise.
Felicitari ,Dana! sa fie sanatos si o sarcina usoara sa ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

felicitam si lia
olivia, cind te trezesti da` si mie lincu` sa vaz pozele cu uka in caz ca ai noi, din ro...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput